Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-28@17:23:04 GMT

دستگیری ضاربان محیط بان محمود آبادی

تاریخ انتشار: ۴ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۲۴۳۹۹۱

پول‌نیوز - شکارچیان متخلفی که با ضرب و شتم، محیط بان محمود آبادی را زخمی کرده بودند، دستگیر شدند.
مهدی گلی محیط بان محمودآبادی پنجشنبه هنگام شکاربانی در آببندان ها و شالیزارهای منطقه مورد هجوم و ضرب و شتم 2 شکارچی متخلف قرار گرفت.
حمله شکارچیان متخلف به این محیط بان زمانی صورت گرفت که وی قصد داشت تفنک شکاری آنها را که داخل آب زمین شالیزاری پنهان کرده بودند، خارج کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اساس این گزارش، شکارچیان متخلف با چوب دستی و از پشت سر به این محیط بان حمله و او را بشدت از ناحیه صورت زخمی کردند.
محیط زیست مازندران اعلام کرد که ضاربان محیط بان محمودآبادی پس از دستگیری تحویل مراجع قضایی شدند.این دومین بار طی 10 روز گذشته است که شکارچیان متخلف در مازندران با محیط بانان درگیر شده و آنها را زخمی می کنند.
جمعه هفته گذشته هم شکارچیان متخلف یک محیط بان را در پناهگاه حیات وحش میانکاله در شرق استان زخمی کرده بودند.
شکارچیان مختلف در فصل پاییز و زمستان به خاطر کوچ دهها گونه پرنده مهاجر زمستان گذران به مازندران به صورت غیرقانونی به شکار می پردازند و به همین دلیل نیز میزان درگیری آنان با محیط بانان که وظیفه حفاظت از این پرندگان را بر عهده دارند بیشتر می شود.
تنها در نیمه اول امسال برای 800 متخلف زیست محیطی در مازندران پرونده قضایی تشکیل شد که دستکم 30 درصد آنها را شکارچیان غیرمجاز تشکیل می دهند.
همچنین بر اساس آمار محیط زیست مازندران امسال تاکنون دستکم 10 محیط بان استان در درگیری با شکارچیان متخلف زخمی شدند.
شکار پرندگان زمستان گذران در مازندران در زمان حاضر ممنوع است و زمانی هم که مجوز شکار فعال می شود هر شکارچی تنها قادر به شکار چند قطعه از گونه های خاص پرندگان است.
مازندران 530 هزار هکتار عرصه زیست محیطی دارد که افزون بر 300 نفر کار حفاظت از آن را بر عهده دارند.
وجود عرصه طبیعی در مازندران به خصوص تالاب سرخرود و میانکاله باعث کوچ سالانه 150 گونه از پرندگان مهاجر به این خطه شمال کشور با جمعیت 1.5 بال می شود که طبق آمار سالانه حداقل یک پنجم این پرندگان به دست شکارچیان غیرمجاز شکار می شوند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: شکارچی مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۴۳۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است

به گزارش خبرنگار مهر، بهزاد برارزاده ظهر شنبه در حاشیه بازدید از پروژه‌های اجرای شبکه‌های جمع آوری و تصفیه بهداشتی فاضلاب با اشاره به عقب ماندگی خدمات فاضلاب در استان دلیل اصلی این مهم را عدم تأمین اعتبارات کافی برای انجام طرح‌های فاضلاب بیان کرد و گفت: رشد جمعیت در جهان عموماً و به خصوص در جهان سوم و محدودیت محیط و زمین برای زندگی، انسان‌ها را وادار کرده است که از طبیعت و هر آنچه در آن وجود دارد با دقت و احتیاط کامل استفاده کنند اما استفاده بی رویه از خوان گسترده طبیعت در طول سالیان متمادی، محیط زیست را با مشکل احیا مجدد روبرو ساخته و بسیاری از نعمت‌های موجود را با خطر نابودی مواجه کرده است.

وی افزود: ورود فاضلاب‌های خام انسانی از طریق چاه‌های جاذب به سفره آب‌های زیرزمینی و نیز از کانالهای روباز و سرپوشیده به آب‌های سطحی و در نهایت تخلیه به دریا و دریاچه‌ها، موجب آلوده شدن این منابع گشته و بشر را با خطر کمبود آب آشامیدنی سالم و نابودی اکوسیستم دریایی و سرانجام تخریب محیط زیست انسانی و طبیعی مواجه ساخته است.

مدیر عامل آبفا مازندران دفع غیر بهداشتی فاضلاب را علاوه بر آلودگی منابع آب، ایجاد مناظر ناخوشایند زیست محیطی و جلب حشرات ناقل موجب شیوع بیماری‌های متعدد گوارشی و سایر بیماری‌های میکروبی و انگلی خطرناک دانست.

برارزاده با اشاره به تصفیه فاضلاب از نقطه نظر اقتصادی که باعث کاهش هزینه‌های درمانی و هزینه‌های بهسازی محیط زیست خواهد شد، گفت: از پساب حاصل از تصفیه فاضلاب‌ها نیز می‌توان در زمینه‌های مختلف از جمله آبیاری فضای سبز، کشاورزی و تغذیه آبخوان‌های زیرزمینی بهره برد در همین راستا به دلیل کمبود نزولات جوی در کشور، استفاده از پساب برای کشاورزی می‌تواند قسمتی از نیاز آبی استان را جبران کند.

وی تصریح کرد: قرارگیری بخش عمده سرزمینی استان مازندران در نوار ساحلی بزرگترین دریاچه دنیا، اهمیت و لزوم ساماندهی فاضلاب را دوچندان کرده در همین راستا ۱۸ پروژه فاضلاب در شهرهای استان مازندران و سه پروژه جمع آوری شبکه فاضلاب در روستاهای استان در دست اجراست که پس از بهره برداری ضمن حفظ محیط زیست و جلوگیری از آلودگی منابع آب‌های زیرزمینی و نیز حفظ سلامت جامعه می‌توان از پساب حاصله بیشترین بهره را داشت.

کد خبر 6089866

دیگر خبرها

  • دستگیری صیاد غیر مجاز ماهی توسط یگان حفاظت محیط‌ زیست مسجدسلیمان
  • پایان زمستان‌گذرانی ۲۰۰هزار پرنده مهاجر مازندران
  • شکار یک پلنگ ایرانی توسط یک تبعه پاکستان (+عکس)
  • شکار یک پلنگ ایرانی توسط یک تبعه پاکستان + عکس
  • شکار یک پلنگ ایرانی در توسط یک تبعه پاکستان + عکس
  • دستگیری متخلفان شکار و صید در مازندران
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است
  • توقیف ۲۰ خودرو متخلف تخلیه غیرمجاز نخاله‌های ساختمانی در پردیس
  • خریداری پرندگان برای بازگردان آن‌ها به طبیعت + فیلم
  • بازگردان پرندگان به طبیعت به همت دوستدار محیط زیست