Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست با تاکید بر اینکه تعویق در اجرای فاز دوم طرح کاهش (LEZ)، اصلا به صلاح نیست، گفت: اگر اجرای طرح کاهش دو ماه عقب بیافتد، دچار مشکل می‌شویم؛ چون وارونگی دما یا اینورژن که باعث تشدید آلودگی هوا می‌شود؛ معمولا از هفته اول آذرماه شروع می‌شود، بنابراین باید در ماه جاری، همه خودروها برگه معاینه فنی را اخذ کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خرداد، با توجه به احتمال تعویق دو ماهه اجرای فاز دوم طرح کاهش (LEZ) در تهران که از ابتدای آبان شروع شده و بر اساس آن همه خودروهای در حال تردد در این شهر، باید دارای برگه معاینه فنی باشند، مسعود تجریشی معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: تعویق دو ماهه به این معناست که اجرای طرح کاهش از دی‌ماه شروع شود، این درحالیست که مسئله آلودگی هوا در تهران از هفته ابتدایی آذرماه شروع می‌شود و اگر دو ماه عقب بیافتد؛ دچار مشکل می‌شویم چون بررسی‌ها نشان می‌دهد که در سال‌های گذشته پدیده وارونگی دما (inversion)، از هفتم آذرماه شروع شده است.
وی با بیان اینکه خوشبختانه امسال شهرداری و پلیس در زمینه فراهم کردن مقدمات اجرای فاز دوم طرح کاهش خوب عمل کردند و طرح را خوب پیش بردند، گفت: اجرای طرح کاهش به طور «ارشادی» طی دو هفته اول آبان، ایرادی ندارد و مردم فرصت دارند که برگه معاینه فنی را اخذ کنند و به آنها فشار نیاید اما با دو ماه تعویق موافق نیستیم. تعویق دو ماهه برای اجرای طرح کاهش، اصلا به صلاح نیست و باید در ماه جاری، همه خودروها برگه معاینه فنی را اخذ کنند.
وی با اشاره به اینکه شاید هنوز برخی رانندگان تهرانی اقدام به دریافت برگه معاینه فنی نکرده باشند، گفت: بر اساس آمارها، ۶۴ درصد خودروهای در حال تردد در تهران، برگه معاینه فنی دارند و این به این معناست که در سال گذشته حدود ۳۶ درصد خودروها معاینه فنی نداشتند، اما بر اساس مرحله دوم طرح کاهش اخذ برگه معاینه فنی توسط همه خودروهایی که در تهران تردد می‌کنند؛ ضروری است.
معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست در پاسخ به این پرسش که آیا ممکن است ازدحام خودروها برای دریافت برگه معاینه فنی منجر به تعویق در اجرای طرح کاهش شود؟ گفت: به هر حال از سال گذشته تعدادی از خودروها هنوز اقدام به اخذ برگه معاینه فنی نکرده‌اند، ضمن اینکه معاینه فنی تعدادی از خودروها هم به پایان می‌رسد، بنابراین اینکه در این مقطع (زمان شروع اجرای مرحله دوم طرح کاهش) ازدحام خودروها برای دریافت معاینه فنی بالا باشد؛ طبیعی است.
تجریشی در مورد احتمال تعویق دو ماهه اجرای فاز دوم طرح کاهش اظهار کرد: ازدحام خودروها در شرایط حاضر طبیعی است و کاری هم نمی‌توان انجام داد و اگر اجرای طرح دو ماه هم به عقب بیافتد؛ باز عده‌ای هستند که اخذ برگه معاینه فنی را به دقیقه آخر موکول کنند.
معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست در پایان با اشاره به اثرگذاری طرح کاهش تاکید کرد: باید خودروهای فاقد معاینه فنی، حتما اعمال جریمه شوند. از نظر من این جریمه بازدارنده خواهد بود و در بلندمدت از طریق بهبود کیفیت خودروها به لحاظ آلایندگی و خارج شدن خودروهای آلاینده، باعث کاهش آلودگی هوا می‌شود.
به گزارش ایسنا، در این باره وحید حسینی دبیر کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا نیز ضمن ابراز مخالفت با تاخیر در اجرای فاز دوم طرح کاهش به ایسنا، گفت: قانون معاینه فنی مربوط به سال ۱۳۵۳ مربوط می‌شود بنابراین تعویق در اجرای مرحله دوم طرح کاهش تنها به کسانی کمک می‌کند که تاکنون هیچ توجهی به اخطارها، تبلیغات و اطلاع‌رسانی‌ها در مورد ضروت اخذ برگه معاینه فنی نداشته‌اند. همچنین قوانین بالادستی مثل «قانون هوای پاک»، بر ضرورت اخذ برگه معاینه فنی توسط کلیه خودروها تاکید دارد. افزون بر این، در کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا، مصوبه‌ای مربوط به اجرای مرحله دوم کاهش از ابتدای آبان‌ماه به تصویب رسیده است. برچسب ها: آلودگي هواي تهران ، پليس ، سازمان محیط زیست ، شهرداري تهران ، طرح ، طرح کاهش آلودگی هوا

منبع: خرداد

کلیدواژه: آلودگي هواي تهران پليس سازمان محیط زیست شهرداري تهران طرح طرح کاهش آلودگی هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۴۴۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۲۰ برنامه در هفته زمین پاک استان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ یوسفی گفت: برگزاری کارگروه مدیریت پسماند، افتتاح چند طرح زیست محیطی، تبلیغات محیطی، حضور در منابر نماز جمعه، سخنرانی در مدارس و دانشگاه‌ها، برگزاری کلاس‌های آموزشی، پاکسازی جاده‌ها و بازدید علمی دانش آموزان از موزه حیات وحش، قسمتی از این برنامه‌هاست.
او افزود: ۶۸ خانه محیط زیست در استان مرکزی وجود دارد که در طول هفته زمین پاک برنامه‌های ویژه‌ای در راستای مباحث زیست محیطی در این خانه‌ها برگزار می‌شود.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی ادامه داد: جشنواره ملی «نامه‌ای از طبیعت» به صورت مشترک با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برای ترویج فرهنگ حفاظت از محیط زیست در حال برگزاری است.
یوسفی افزود: ۲۰ درصد پسماند‌های خانگی کشور و استان مرکزی پلاستیک‌ها هستند که این آمار بالاست.
او با اشاره به اینکه دستورالعمل نحوه استفاده از پلاستیک ابلاغ شده گفت: امید است این دستورالعمل هرچه زودتر اجرایی شود و «نه به مصرف کیسه‌های پلاستیک» مورد توجه جدی باشد.
یوسفی عنوان کرد: ۹۰۰ تُن پسماند شهری و خانگی روزانه در استان مرکزی تولید می‌شود که ۷۰ درصد آنها قابل بازیافت در منازل هستند.

دیگر خبرها

  • عکس پیام تهدیدآمیز دانش آموز به معلم در برگه امتحانی
  • اجرای نخستین پویش جمع آوری ته سیگار‌های رها شده در گلبهار
  • چرایی شکست قانون حمایت از فرزندآوری؛ آما و ارقام چه می‌گوید؟
  • غیر قانونی بودن ابطال رأی‌های کمیسیون بند ۲۰ در رابطه با مشاغل محیط زیستی
  • اجرای ویژه برنامه‌های روز جهانی زمین پاک در اراک
  • ایجاد موزه تاریخ طبیعی و تنوع زیستی شهرستان بروجرد دستور کار محیط زیست لرستان قرار گرفت
  • اجرای ۲۰ برنامه در هفته زمین پاک استان
  • افزایش دوبرابری مساحت بوستان‌های مشهد
  • آموزش، مهمترین بستر در حفظ محیط زیست است
  • خراسان رضوی در جایگاه دوم انجام پایش های نظارتی در کشور