Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگر اهل وب‌گردی و مراجعه به سایت‌های زیادی باشید، احتمالاً بار‌ها و بار‌ها به انواع خطا مانند خطای ۴۰۴، ۴۰۳ یا ۵۰۰ برخورده‌اید. هرچند اجتناب از تمام ارور‌ها امکان‌پذیر نیست، اما شناسایی برخی از رایج‌ترین ارور‌ها کار شما را برای حل چنین مشکلاتی راحت‌تر می‌کند.

ارور سایت‌ها را می‌توان در دو دسته‌ی ۴XX یا ۵XX قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از عدد ۴ یا ۵ شاهد دو عدد دیگر هستیم که خطای موردنظر را دقیقاً مشخص می‌کند. ارور‌های ۴XX و ۵XX شاید از جهاتی شبیه به یکدیگر باشند، اما هرکدام از آن‌ها نشان‌دهنده‌ی دسته‌ی مختلفی از مشکلات هستند. خطا‌های ۴XX مربوط به مشکلات کاربر و خطا‌های ۵XX مربوط به مشکلات سرور است. اگر با خطای ۴XX مواجه شوید، احتمالاً می‌توانید آن را برطرف کنید.

خطا‌های ۵XX مربوط به سرور است و این یعنی کاری از دست شما ساخته نیست. فارغ از نوع خطا می‌توانید اقداماتی را انجام دهید که شاید برای حل موضوع مفید واقع شود. در ادامه به برخی از رایج‌ترین انواع خطا در اینترنت نگاهی می‌اندازیم و راه‌حل‌هایی را برای آن‌ها مطرح می‌کنیم.

۴۰۰ Bad Request Error



هر موقعی که با تایپ یک آدرس در مرورگر خود می‌خواهید وارد یک سایت شوید، درخواستی را برای سرور سایت مذکور ارسال می‌کنید. خطای ۴۰۰ تنها زمانی رخ می‌دهد که سرور متوجه درخواست کاربر نشود. این موضوع می‌تواند به خاطر مشکل‌دار بودن درخواست رخ دهد و در بیشتر مواقع این خطا به خاطر وجود نداشتن آدرس موردنظر به وجود می‌آید. در ادامه راه‌حل‌هایی را برای حل این مشکل مطرح می‌کنیم:

رفرش کردن صفحه: فشردن کلید F۵ در بیشتر مرورگر‌ها منجر به رفرش صفحه وب موردنظر می‌شود. اگر مشکل به خاطر درخواست باشد، این کار در برخی اوقات مشکل را حل می‌کند.
بررسی دوباره آدرس: گاهی اوقات اشتباه تایپ کردن یک آدرس، منجر به نمایش ارور ۴۰۰ به جای ارور ۴۰۴ می‌شود.
جستجوی محتوای موردنظر در موتور جستجو: گاهی اوقات محتوای موردنظر در سایت مذکور وجود دارد، ولی آدرس آن دقیق نیست. به همین خاطر بهتر است تیتر آن را موتور جستجو وارد کنید تا بتوانید لینک صحیح آن را پیدا کنید.
پاک کردن کوکی و کش در مرورگر: در برخی موارد وقتی‌که سایت‌ها می‌خواهند کوکی‌های قدیمی ذخیره‌شده در مرورگر را بخوانند، ارور ۴۰۰ ظاهر می‌شود. به همین خاطر در چنین مواردی می‌توانید کوکی و کش‌های مرورگر خود را حذف کنید.

۴۰۳ Forbidden



ارور ۴۰۳ Forbidden زمانی ظاهر می‌شود که می‌خواهید به آدرسی که مجوز دسترسی به آن را ندارید، وارد شوید. در بیشتر موارد، برای حل این مشکل کار چندانی نمی‌توانید انجام دهید. با این وجود، شاید با انجام کار‌های زیر این مشکل برطرف شود:

رفرش کردن صفحه: کلید F۵ را بفشارید تا صفحه موردنظر رفرش شود.
بررسی آدرس مذکور: گاهی اوقات آدرس اشتباهی می‌تواند این خطا را نمایش دهد. به همین خاطر دقت کنید که آدرس صفحه را تایپ کرده‌اید، نه پوشه‌های مرکزی سایت. بیشتر سایت‌ها بنا به دلایل امنیتی اجازه دسترسی به پوشه‌ها را به کاربران نمی‌دهند.
بررسی مجوز‌های موردنظر: گاهی اوقات برای دسترسی به برخی از محتوای سایت‌ها، باید نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کرده باشید و حتی در این صورت هم، برخی از کاربران از لحاظ دسترسی در سطح بالاتری نسبت به دیگران قرار می‌گیرند.

۴۰۴ Not Found



رایج‌ترین خطایی که در سایت‌های مختلف با آن مواجه می‌شوید، خطای ۴۰۴ است. این خطا یعنی آدرس موردنظر شما وجود ندارد و در بیشتر موارد به خاطر کلیک بر یک لینک قدیمی یا اشتباه تایپ کردن آدرس رخ می‌دهد. برای این خطا هم انجام این کار‌ها توصیه می‌شود:

رفرش کردن صفحه: در این زمینه رفرش کردن به احتمال خیلی زیاد مثمر ثمر واقع نمی‌شود، ولی انجام این کار هم زمان زیادی نمی‌گیرد.
بررسی آدرس: آدرس اشتباهی (چه به خاطر تایپ اشتباهی باشد و چه به خاطر لینکی که به آدرس اشتباهی مربوط است) از جمله مهم‌ترین دلایل بروز این خطا است.
جستجوی تیتر در موتور جستجو: شاید چنین محتوایی وجود داشته باشد، ولی آدرس را اشتباه تایپ کرده باشید یا لینک موردنظر به آدرس اشتباهی مربوط باشد، به همین خاطر با جستجوی تیتر محتوای مذکور، می‌توانید شانس خود را امتحان کنید.

۵۰۰ Internal Server Error



اگر هنگام مراجعه به یک سایت با خطای ۵۰۰ Internal Server Error مواجه شدید، این یعنی سایت مذکور دچار مشکلی شده است. همچنین این خطا به معنای عدم وجود مشکل در کامپیوتر، مرورگر و اینترنت کاربر است. همانطور که در ابتدای مطلب گفتیم، ارور‌هایی که با عدد ۵ شروع می‌شوند مربوط به سرور هستند و کار چندانی از دست ما برنمی‌آید. با این حال، می‌توانید چند روش مختلف را برای حل این مشکل امتحان کنید:

رفرش کردن صفحه: رفرش کردن صفحه در زمینه‌ی این خطا تأثیری ندارد، ولی از طرف دیگر امتحان آن هم ضرر ندارد.
مراجعه در زمانی دیگر: در بیشتر موارد، مشکلات سرور موقتی هستند. به همین خاطر بهتر است در زمانی دیگر به سایت مذکور مراجعه کنید.
تماس با سایت: اگر این مشکل ادامه‌دار بود، بهتر است که با مسئولین سایت تماس بگیرید و این مشکل را مطرح کنید.

۵۰۲ Bad Gateway Error



خطای ۵۰۲ Bad Gateway به معنای این است سرور سایتی که به آن مراجعه کرده‌اید می‌خواهد اطلاعاتی را از سرور دیگری دریافت کند، ولی در این زمینه موفق نبوده است. اگرچه این خطا هم ارتباط مستقیمی با کامپیوتر کاربر ندارد، ولی باز هم بهتر است این کار‌ها را امتحان کنید:

رفرش کردن صفحه: مطابق معمول، در این زمینه هم ابتدا توصیه می‌شود صفحه موردنظر را رفرش کنید.
بررسی باز نشدن سایت برای دیگر افراد: با مراجعه به سایت‌هایی مانند Is It Down Right Now و down for everyone or just me می‌توانید ببینید که آیا سایت موردنظر فقط برای شما باز نمی‌شود یا اینکه باقی افراد هم نمی‌توانند به آن دسترسی داشته باشند.
مراجعه در زمانی دیگر: در بیشتر موارد، مشکلات سرور موقتی هستند. به همین خاطر بهتر است در زمانی دیگر به سایت مذکور مراجعه کنید.
پاک کردن کوکی‌ها و کش‌های مرورگر: گاهی اوقات (البته خیلی به‌ندرت) این مشکل به خاطر کوکی‌ها و کش‌های مرورگر رخ می‌دهد و به همین خاطر پاک کردن آن‌ها ضرر ندارد.

۵۰۳ Service Unavailable Error



خطای ۵۰۳ نشان می‌دهد که سرور نمی‌تواند به این درخواست رسیدگی کند. دلایل زیادی برای ایجاد این خطا وجود دارد، ولی رایج‌ترین آن به زیاد بودن تعداد درخواست‌ها برمی‌گردد. همانند دیگر خطا‌های ۵XX، این خطا هم از طرف سرور است و کار چندانی از دست کاربر برنمی‌آید. با این حال می‌توانید اقدامات زیر را انجام دهید.

رفرش کردن صفحه: مطابق معمول، در این زمینه هم ابتدا توصیه می‌شود صفحه موردنظر را رفرش کنید.
بررسی باز نشدن سایت برای دیگر افراد: با مراجعه به سایت‌هایی مانند Is It Down Right Now و down for everyone or just me می‌توانید ببینید که آیا سایت موردنظر فقط برای شما باز نمی‌شود یا اینکه باقی افراد هم نمی‌توانند به آن دسترسی داشته باشند.
مراجعه در زمانی دیگر: مشکلات سرور معمولاً موقتی هستند و به‌خصوص در زمینه‌ی خطای ۵۰۳، با کمی صبر احتمالاً فشار بر سرور کاسته می‌شود و می‌توانید به سایت مذکور مراجعه کنید. منبع: دیجی کالا

منبع: پارسینه

کلیدواژه: علم و فناوری اینترنت مرورگر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۴۸۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش ناترازی بنزین با «متانول» برطرف می‌شود؟

سیدحمید حسینی در گفت‌وگو با ایلنا، در ارزیابی تولید بنزین از متانول پتروشیمی‌ها اظهار داشت: متانول یکی از مهمترین محصولات تولیدی صنعت پتروشیمی است که حدود ۱۶ میلیون تن ظرفیت‌سازی شده، حدود ۱۲ میلیون تن تولید می‌شود و از این میزان حدود ۱۰ تا ۱۱ میلیون صادر و یک میلیون تن نیز به مصرف بازار داخل می‌رسد.

ظرفیت تولید متانول به ۲۷ میلیون تن می‌رسد

وی افزود: ما اکنون بعد از چین، عربستان و ترینیداد و توباگو مقام چهارم تولید متانول جهان را داریم که بنا بر این است تا ۲۰۲۸ ظرفیت تولید این محصول به ۲۷ میلیون تن برسد و در این صورت به تولیدکننده دوم جهان در حوزه تولید متانول تبدیل خواهیم شد.

در دنیا با متانول چه می‌کنند؟

سخنگوی اتحادیه صادرکنندگان فراورده‌های نفت، گاز و پتروشیمی گفت: متانول از طریق گاز متان پارس جنوبی و سایر میادین تولید می‌شود، گاز پروپان و بوتان را جدا می‌کنیم و گاز ترش متان به واحدهای متانول‌سازی تحویل داده می‌شود البته از زغالسنگ هم متان را استخراج از آن متانول تولید می‌کنند یعنی تولید گاز چین عمدتا بر منبای زغالسنگ است بنابراین تعرفه‌هایی بر متانول وارداتی ایران وضع می‌کنند که تولید متانول از زغالسنگ در کشورشان دچار مشکل نشود.

بازار صادراتی ایران

وی با بیان اینکه ۹۰ درصد تولید فعلی متانول ما به بازار چین و ۱۰ درصد به بازار هند می‌رود، تصریح کرد: علت اینکه ایران سرمایه‌گذاری زیادی روی این متانول کرده این است که اولا از اولین واحدهایی بود که در حوزه پتروشیمی راه‌اندازی شده و ما تقریبا تکنولوژی آن را داریم، همچنین سودآوری زیاد این صنعت باعث شده که به توسعه آن گرایش وجود داشته باشد و علیرغم برنامه‌هایی که برای توسعه صنایع پایین‌دست این محصول وجود دارد اما سرمایه‌گذاران تمایل دارند که واحد متانول احداث و گاز تولیدی تبدیل به متانول و در بازار داخل و صادرات بفروشند.

کاربرد متانول

به گفته حسینی؛ وزارت نفت ادعا دارد که در این سال‌ها واحدهای متانولی ۷ میلیارد دلار سود بین سهامداران توزیع واحدهای تولیدی کرده‌اند که سود بسیار بالایی است، ما قطعا می‌توانیم از این فرصت و سرمایه‌گذاری که ایجاد شده به نحو احسن استفاده کنیم، یعنی می‌توان از متانول به صورت ساده برای اکتان‌افزایی، برای تهیه MTB و همچنین مواد تولید لاستیک استفاده کرد و یا اینکه در برخی جاها به عنوان سوخت به مصرف می‌رسد، یعنی می‌توان به بنزین اضافه کرد.

وی ادامه داد: شرکت پالایش و پخش فراورده‌های نفتی مجوز داده تا ۵ درصد به بنزین متانول اضافه شود، بیش از ۵ درصد اضافه شود هم میزان اکتان به شدت بالا می‌رود و هم اینکه باعث می‌شود خورندگی افزایش یافته و موتور خودرو خشک شود، البته در دیگر کشورها اقداماتی برای استفاده از متانول در سوخت انجام داده‌اند، یعنی باید فرایند جدیدی طی شود.

کاهش ۱۵ تا ۲۰ درصدی ناترازی بنزین

عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی تصریح کرد: در دنیا برای اضافه کردن متانول به بنزین از یک روان‌کننده ویک نوع ادتیو استفاده می‌کنند که اولا اکتان بنزین را در حد ۹۵ درجه نگاه می‌دارد و نگرانی در مورد خورندگی (کروژن) موتور را برطرف می‌کند، همچنین گازهای خروجی از اگزوز فاقد آلایندگی می‌شود، بنابراین می‌تواند برای کشور مفید باشد، ضمن اینکه از این طریق می‌توانیم ۱۵ تا ۲۰ درصد کمبود بنزین را تامین کنیم.

وی بیان داشت: متانول را می‌توان هم ساده به عنوان اکتان‌افزا استفاده کرد و هم اینکه می‌تواند به زنجیره تولید رفته و تبدیل به اتانول، پروپیلن و الفین شود، اکنون پروژه‌هایی در ایران برای تبدیل متانول به اتانول شروع شده حتما ما می‌توانیم بر پایه متانول تولیدی؛ صنعت پتروشیمی را در پایین دست‌توسعه داده و زنجیره سوم پتروشیمی را در کشور تکمیل کنیم.

صرفه متانولی شدن بنزین

حسینی خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم با استفاده از ادتیو و سایر کمک‌کننده‌ها متانول را به بنزین اضافه کنیم هم بابت صادرات این محصول نگرانی نداریم و هم اینکه مقرون به صرفه است، اکنون قیمت بنزین حداقل ۸۰۰ دلار در تن است در حالی که متانولی که صادر می‌کنیم به طور متوسط حدود ۵۰ میلیون دلار است، بنابراین هم می‌تواند باعث کاهش قیمت بنزین تولیدی برای کشور شود و هم اینکه از صادرات متانول به صورت خام جلوگیری می‌کند.

در نیروگاه‌ها هم کاربرد دارد؟

وی گفت: در حال حاضر کشورهای دیگر از متانول در حوزه تولید بنزین استفاده می‌کنند حتی چینی‌ها در برخی شهرهای بزرگ از متانول برای خطوط تاکسی استفاده می‌کنند، شاید بتوان به صورت مستقیم به عنوان سوخت در نیروگاه‌ها نیز به مصرف رساند و هم اینکه با ترتیباتی به بنزین اضافه کرد، قطعا استفاده از ترکیب بنزین متانول و ادتیو کمک زیادی به کاهش کسری تراز بنزین خواهد کرد.

سخنگوی اتحادیه صادرکنندگان فراورده‌های نفت، گاز و پتروشیمی اظهار داشت: در کشورهایی مثل مالزی و چین بنزین تولیدی پالایشگاه‌ها را تبدیل به بنزین ۹۵ و ۹۷ می‌کنند و با استفاده از متانول و ادتیو به بازار سایر کشورها صادر می‌کنند، هیچ متخصص و کارشناسی هم بر بنزین تولیدی از این ترکیب ایراد وارد نمی‌کند زیرا آزمایش انجام شده نشان داده بقیه آیتم‌ها هیچ تغییری نکرده و در حالی که گازهای سمی تثبیت شده و خورندگی هم زیاد نشده، اکتان افزایش یافته است.

کاهش آلایندگی

وی تاکید کرد: یکی از علت‌های فعلی آلودگی هوای کشور اکتان پایین بنزین تولیدی است و هم اینکه بعضا استانداردهای یورو ۴ را ندارند در حالی که با استفاده از متانول می‌توان اکتان همه بنزین تولیدی کشور را در حد ۹۵ افزایش داد و به این ترتیب حتما باعث کاهش آلودگی می‌شود چون بنزن و آروماتیک افزایش پیدا نمی‌کند و سولفور کم می‌شود نتیجه اینکه به کاهش آلودگی و بهبود سوخت خودروهای کشور کمک می‌کند.

دیگر خبرها

  • آغاز فروش غیرحضوری نمایشگاه کتاب + آدرس سایت و جزئیات
  • بهره‌مندی ۵۸۰ خانوار روستایی خراسان جنوبی از اینترنت پرسرعت
  • روند تعویض شناسنامه در استان بوشهر تسریع می‌شود
  • چالش ناترازی بنزین با «متانول» برطرف می‌شود؟
  • استانداردسازی آدرس‌های اماکن از طریق سامانه ملی جی نف
  • استانداردسازی آدرس‌ها با اجرای طرح «جی نف»
  • عادت‌های رایج که مغزتان را نابود می‌کند
  • معارضات پروژه بزرگ بسط شرقی حرم مطهر برطرف شد
  • اختلال‌های ارتباط مخابراتی در کهگیلویه و بویراحمد برطرف شد
  • ‌همه گرفتاری‌ها با نماز اول وقت برطرف می‌شود