Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران-ايرنا- مديرکل مرکز بررسي ها و مطالعات راهبردي سازمان بنادر و دريانوردي بر لزوم توجه به «فناوري‌هاي نوظهور» و اينترنت اشيا» در خدمات بندري و دريايي تاکيد کرد.

به گزارش روز جمعه ايرنا از پايگاه اطلاع رساني سازمان بنادر و دريانوردي، «علي مرادي» در مراسم اختتاميه جشنواره دريا در مسير پيشرفت گفت: حمل و نقل و لجستيک دريايي با ورود تکنولوژي هاي نوظهور و فناوري هاي هوشمند، سهل تر، دقيق تر و سريع تر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: بخواهيم يا نخواهيم فناوري وارد عرصه لجستيک دريايي شده است و با رشد تجارت جهاني و به تبع آن تغيير در حجم و اندازه کالاها و کشتي هاي تجاري ، فشار به اسکله ها و محوطه هاي بندري بيش از گذشته شده است و استفاده و به کارگيري فناوري هاي نو و هوشمند اجتناب ناپذير است.
به گزارش ايرنا، اينترنت اشيا «Internet of Things»به‌طور کلي اشاره به اشيا و وسايل محيط پيرامون‌ ما دارد که به شبکه اينترنت متصل شده و توسط اپليکيشن‌هاي موجود در تلفن‌هاي هوشمند و تبلت قابل کنترل و مديريت هستند. اينترنت اشيا به زبان ساده، ارتباط سنسورها و دستگاه‌ها با شبکه‌اي است که از طريق آن مي‌توانند با يکديگر و با کاربرانشان تعامل کنند.
مديرکل مرکز بررسي ها و مطالعات راهبردي « کشتي هاي خودران » را يکي از مصاديق تکنولوژي هاي نو به کار رفته در کشور هاي پيشرفته دريايي برشمرد و اظهار داشت : موضوع کشتي هاي خودران فراتر از بحث هاي ساختاري و سازه اي است.
وي افزود: چالش اصلي در اين زمينه، چگونگي حضور قانوني ما در اين عرصه ناشي از خلا مقرراتي و کنوانسيوني در خصوص شناور هاي خودران است.
اين مقام مسئول اذعان کرد: « بيگ ديتا يا داده هاي بزرگ» از ديگر مباحث مطرح شده در جوامع جهاني است که لزوم استفاده از اين تکنولوژي هاي نو مانند اينترنت اشيا ، اينترنت شناور و خدمات بندري به شکل گسترده اي در لجستيک تاکيد مي شود.
مرادي خاطرنشان کرد: با نگاهي اجمالي به صنعت حمل و نقل دريايي متوجه مي شويم که در جهان و در سال 2017 حدود 10.7 ميليارد تن کالا از طريق دريا جا به جا شده که سهم ايران در کالاي دريا بُرد 157 ميليون تن بوده است.
وي افزود: طبق بررسي هاي انجام شده در پنج سال آينده از سال 2018 تا 2023 ميلادي ، حمل و نقل دريايي 4 درصد رشد سالانه خواهد داشت که نشان دهنده اهميت و جايگاه لجستيک و حمل و نقل دريايي در فعاليت هاي اقتصادي و لزوم جدي گرفتن `توسعه دريا پايه` و فعاليت هاي دريايي و بندري در `اقتصادهاي در حال گذار` همانند ايران است .
مديرکل مرکز بررسي ها و مطالعات راهبردي سازمان بنادر و دريانوردي خاطرنشان کرد: يکي ديگر از مسائلي که بايد براي رونق صنعت دريانوردي به آن توجه کنيم` هوشمندسازي بنادر ` است که اين مبحث شامل دو بخش فناوري و مديريتي و روش مندي است.
اقتصام*2078**1336
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۴۸۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود شاخص ایمنی عملیات بندری بنادر کشور/ افزایش ضریب ایمنی بندرانزلی

ایسنا/گیلان مدیر ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE) سازمان بنادر و دریانوردی از افزایش ۲۵ درصدی ضریب ایمنی مجتمع بندری انزلی خبرداد و گفت: شاخص ایمنی عملیات بندری کل بنادر کشور در سال گذشته نسبت به سال ۱۴۰۲ رشدی ۲۷ درصدی به همراه داشته است.

 عبدالله جعفری امروز شنبه، ۸ اردیبهشت ماه در حاشیه نشست تبیین راهبردهای حوزه HSE، آتشنشانی و پدافندغیرعامل سال ۱۴۰۳ با حضور مدیر کل بنادر و دریانوردی استان گیلان و دست اندرکاران و ذی‌نفعان بخش HSE این اداره کل در بندرانزلی برگزار شد، در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: از سال گذشته اهم حوزه‌های راهبردی، اقدامات و اهداف عملیاتی که لازم است ستاد، بنادر و شرکت‌های خصوصی جهت ارتقا ایمنی بنادر انجام دهند را در قالب منشور راهبردی اهداف و اقدامات عملیاتی تهیه و به کلیه بنادر ابلاغ شد.

وی با بیان اینکه سال گذشته این مهم برای اولین بار در سازمان بنادر صورت گرفت، تصریح کرد: بر اساس این منشور اقدامات بنادر و شرکت‌های خصوصی تبیین و منجر به کاهش حوادث انسانی ناشی از کار در بنادر شد.

مدیر HSE سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه در سال گذشته حدود ۲۸ درصد از کل حوادث انسانی ناشی از کار کاهش یافته، تصریح کرد: حدود ۳۰ درصد از حوادث منجر به فوت نیز کاهش پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه تمامی این نتایج مثبت نتیجه تلاش و همدلی آحاد ذی‌ربط سازمانی و شرکت‌های خصوصی فعال در بنادر بوده، تاکید کرد: در سال‌جاری موضوعات مرتبط با HSE بنادر نیز به صورت عملیاتی و موثرتر گذشته، اجرا و پیگیری خواهد شد و در راستای اجرایی سازی منشور راهبردی سال ۱۴۰۳ نیز، تبیین موضوع به صورت حضوری با ارکان HSE در هر بندر به صورت جداگانه جلساتی خواهیم داشت.

جعفری تاکید کرد: در این جلسات ضمن بیان دستاوردهای این منشور، با مدیرکل، معاونین و همچنین افراد ذی‌ربط در بندر و کسانی که با عملکردشان باعث ارتقا ایمنی بندر می شوند، همفکری داشته باشیم و همه این اقدامات و جلسات حضوری برای این است که بتوانیم بنادر کشور را ایمن‌تر از سال قبل پیش ببریم.

وی افزود: با در نظر گرفتن اقدامات متعدد سعی بر آن داریم تا با افزایش ایمنی شرکت‌های خصوصی فعال در بنادر، بتوانیم بنادر کشور را بیش از پیش ایمن‌تر کنیم.

جعفری با بیان اینکه این منشور راهبردی یک ساختار کلی و نقشه راه برای بنادر است، تصریح کرد: نمی‌توان ساختار کلی و نسخه واحد برای همه بنادر در نظر گرفت و به همین منظور با هم‌اندیشی مدیران بنادر، خروجی اجرایی سازی منشور را به صورت اختصاصی برای هر بندر احصا می‌کنیم.

مدیر ایمنی، بهداشت و محیط زیست سازمان بنادر و دریانوردی در پایان ضمن تقدیر از مدیرکل و معاونین بنادر و دریانوردی استان گیلان، گفت: از سال گذشته تا به امروز ضریب ایمنی بندر انزلی بیش از ۲۵ درصد افزایش پیدا کرده که از منظر ایمنی یک کار فوق العاده است و این یعنی بسیار تلاش شده و تعداد حوادث انسانی تا حد چشمگیری کاهش پیدا کرده و این نوید داده می شود که بتوانیم با تلاش آحاد ذی‌ربط، سالی بدون حادثه را در بندر انزلی شاهد باشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وزیر ارتباطات : جزایر سه‌گانهٔ خلیج فارس با موفقیت از طریق فیبر نوری به سرزمین اصلی متصل شدند
  • خلیج فارس دریایی راهبردی در دنیای ارتباطات است
  • برگزاری اولین نشست کمیته پایش، ارزیابی و بهبود شاخص های لجستیک
  • توسعه حمل و نقل بر پایه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کارخانه نوآوری آزادی
  • اجتناب از اقدامات جزیره‌ای در زیرمجموعه‌های وزارتخانه راه
  • ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی
  • طرح بلندپروازانه ترکیه برای ساخت ناو هواپیمابر
  • بهبود شاخص ایمنی عملیات بندری بنادر کشور/ افزایش ضریب ایمنی بندرانزلی
  • ایران تحریم‌ناپذیر است
  • جمهوری اسلامی تحریم‌ناپذیر است