Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران – ایرنا – گروه های شبه نظامی و فعالان راست افراطی در آمریکا در حال جمع آوری پول و حرکت به سوی مرز مکزیک برای مقابله با ورود موج جدید مهاجران به ایالات متحده هستند.

به گزارش شنبه ایرنا به نقل از آسوشیتدپرس، هنوز معلوم نیست، شمار فعالان راست افراطی و شبه نظامیانی که راهی مرز مکزیک می شوند، چقدر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما اقدام آنها در شرایطی انجام می شود که موجی متشکل از چهار هزار مهاجر از آمریکای لاتین راهی ایالات متحده شده اند. این مهاجران هزار و ششصد کیلومتر با مرز آمریکا فاصله دارند و هفته ها طول می کشد تا به آن کشور برسند.
احتمال حضور شبه نظامیان در مرز مکزیک و افزایش لفاظی ها علیه مهاجران به نگرانی درباره بروز تنش های شدید دامن زده است. هفته گذشته، نیروهای گشتزنی مرزی آمریکا در ایالت تگزاس هشدار دادند که انتظار می رود شهروندان مسلح برای مقابله با ورود کاروان مهاجران وارد به این ایالت بروند.
سه فعال راست افراطی به آسوشیتدپرس گفتند که آنها در حال سازماندهی گروه های مخالف مهاجران هستند و از سوی دیگر در شبکه اجتماعی فیسبوک هشدارهایی به کاروان مهاجران داده اند.
شبه نظامیان گفتند که قصد دارند با خود سلاح و تجهیزاتی مانند جلیقه های ضدگلوله به مرز تگزاس ببرند.
این در حالی است که جیمز متیس وزیر دفاع آمریکا در آستانه نزدیک شدن مهاجران به مرز ایالات متحده با استقرار هشتصد نیروی نظامی در مرز مکزیک موافقت کرده است.
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا پیش از این هشدار داده بود که در صورت عدم توقف کاروان مهاجران که اغلب از کشورهای هندوراس، گواتمالا و السالوادور عازم آمریکا شده اند، نیروهای ارتش را به نقاط مرزی می فرستد.
مقابله با موج پناهجویان از جمله وعده های انتخاباتی ترامپ بود که به دنبال آن طرح های مختلفی از ساخت دیوار مرزی تا فرمان منع ورود مسلمانان به اجرا درآمد.
شبک**9423**1708

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي آمريكا مهاجران مكزيك

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۵۱۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک میلیون مهاجر افغان از ترس اخراج پنهان شده اند

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از یورونیوز، دست‌کم ۱.۷ میلیون مهاجر افغان بدون مدرک اقامت در پاکستان زندگی می‌کنند که از اکتبر سال گذشته میلادی هدف اخراج اجباری قرار دارند.

بنا به برخی از گزارش‌ها، پاکستان از اکتبر سال گذشته که اجرای طرح اخراج اجباری مهاجران افغان را آغاز کرده، حدود ۶۰۰ هزار شهروند افغانستان را با عنوان «اتباع بیگانه و بدون مدرک» به کشورشان بازگردانده است. بنابراین دست‌کم یک میلیون افغان بدون مدرک، خود را در پاکستان پنهان کرده‌اند.

پیش‌تر برخی گزارش‌ها از دستور وزارت کشور پاکستان به همه اداره‌های مرتبط ایالتی، برای شناسایی محل سکونت جمعی مهاجران و پناهجویان افغان و بررسی اینکه آن‌ها دارای چه نوع کارت مهاجرتی هستند، حکایت داشتند.

شماری از مهاجران افغان از آنجا که امیدی به داشتن خانه و سرپناه در افغانستان ندارند، نگران بازگشت به کشورشان هستند.

یک جوان ۱۸ ساله افغان که در پاکستان به دنیا آمده و بزرگ شده است، پس از آنکه پلیس کراچی او را بازداشت و به افغانستان فرستاد، بار دیگر خود را با استفاده از قاچاقچیان انسان به پاکستان رساند.

این جوان که پدر و مادرش نیم قرن پیش به پاکستان گریخته بودند، به آسوشیتدپرس گفت که زندگی‌اش در پاکستان است زیرا «هیچ دوست یا خانواده‌ای» در افغانستان ندارد.

مقام‌های طالبان پس از ورود این جوان افغان که از ۱۵ سالگی به عنوان مکانیک در یک تعمیرگاه خودرو در پاکستان کار می‌کرده است، به او ۳۴ دلار می‌دادند.

این جوان افغان شش هفته پس از ورود به افغانستان، با پرداخت ۷۰ دلار به قاچاقچیان انسان توانست به پاکستان بازگردد.

او در پاکستان برای همان مدارکی که خانواده‌اش دارند، درخواست داده است اما این کشور برای پناهجویان افغان یا فرزندانشان مدارک اداری صادر نمی‌کند.

برخی از گزارش‌ها حکایت از آن دارند که شهروندان افغان ساکن پاکستان از پیش از اجرای طرح اخراج اجباری مهاجران افغان از این کشور، تحت نظر ادارات محلی بوده‌اند. این گزارش‌ها همچنین به شایعاتی اشاره دارند که از تصمیم پاکستان برای اخراج همه افغان‌ها از جمله افغان‌های دارای مدرک اقامتی در این کشور حکایت دارند. البته پاکستان اعلام کرده است که چنین تصمیمی ندارد.

بنا به گزارش آسوشیتدپرس، پلیس پاکستان اعدادی را روی خانه‌های محله این جوان افغان ثبت کرده تا نشان دهد چند نفر در آنجا زندگی می‌کنند و چند نفر دارای مدرک اقامت هستند.

در این گزارش آمده است که از زمان آغاز اجرای طرح اخراج مهاجران افغان از پاکستان، بسیاری از افغان‌های ساکن محله این جوان ۱۸ ساله، خانه‌های خود را ترک و برخی هم خود را پنهان کرده‌اند.

برخی از مهاجران افغان که در پاکستان زندگی می‌کنند، کارت‌های شناسایی‌شان در زمان ژنرال ضیاء‌الحق، رئیس جمهور و حکمران نظامی پاکستان صادر شده است.

این گروه از افغان‌ها یا از خانه‌هایشان خارج نمی‌شوند یا در خانه‌ای زندگی می‌کنند که به نام دیگری اجاره شده است.

پیش‌تر مهاجران افغان برای کسب درآمد یا دریافت خدمات درمانی از محلات زندگی خود به مرکز کراچی سفر می‌کردند، اما پس از اجرای طرح اخراج مهاجران افغان از پاکستان، آنها دیگر نمی‌توانند به این منطقه سفر کنند زیرا احتمال دستگیری و بازگرداندنشان به افغانستان وجود دارد.

برای این گروه از مهاجران افغان، پرداخت اجاره مسکن و خرید مواد خوراکی سخت‌تر شده است، زیرا آن‌ها شغل‌های خود را رها کرده‌اند.

برخی از شهروندان پاکستان که در محلاتشان مهاجران افغان زندگی می‌کردند نیز از اینکه زندگی روزمره و کسب و کارشان با اجرای طرح اخراج اجباری مهاجران افغان مختل شده، شکایت دارند و منتقد این طرح هستند.

کد خبر 848184 برچسب‌ها خبر ویژه اتباع خارجی پاکستان افغانستان

دیگر خبرها

  • عقب‌نشینی آمریکا از تحریم گردان نظامی افراطی رژیم صهیونیستی
  • مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج
  • یک میلیون مهاجر افغان از ترس اخراج پنهان شده اند
  • هزینه گران مقابله با پهپادهای ایران روی دست آمریکا | تصویر و مشخصات سلاح های موشکی و لیزری
  • نخست وزیر اسپانیا: استعفا نخواهم کرد
  • واکنش جمشیدی به مقابله با دانشجویان آمریکایی
  • برنامه بایدن برای مقابله با جنبش دانشجویی حامی فلسطین چیست؟
  • مکزیک: دیدید چه بلایی سر دانشجویان معترض در آمریکا آمد؟
  • انتقاد تند رئیس جمهور مکزیک از آمریکا
  • مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو