Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-26@17:15:31 GMT

پاکسازی بدن از سموم با 12 ماده غذایی

تاریخ انتشار: ۵ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۲۵۲۲۰۹

پاکسازی بدن از سموم با 12 ماده غذایی

رکنا: سم‌زداهای طبیعی برای پاکسازی بدن را بشناسید.

به‌طور طبیعی بدن انسان مجهز به مکانیسم پاک‌کننده‌ای است که به‌طور مداوم خون را تصفیه می‌کند تا این ترکیبات مضر از بین بروند. کلیه‌ها، کبد، ریه و پوست مهم‌ترین اندام‌های پاک‌کننده هستند. خوشبختانه دست طبیعت هم در این‌باره سخاوتمند است، به طوری که با مصرف خوراکی‌هایی که در این مقاله به آن ها خواهیم پرداخت، می‌توان به روند پاکسازی بدن و پیشگیری از بیماری‌ها کمک کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

1- مارچوبه

مارچوبه درصدر خوراکی‌های با خاصیت پاک‌کنندگی بالا و دفع مواد سمی بدن قرار دارد. البته علاوه بر این، یک سلاح ضدپیری قوی است که از بدن در برابر ابتلا به انواع سرطان‌ها محافظت می‌کند، در حفظ سلامت قلب نقش دارد و خوراکی ضدالتهاب هم محسوب می‌شود. براساس مطالعات، اسیدهای آمینه و مواد معدنی موجود در مارچوبه می‌تواند از سلول‌های کبدی در برابر سموم محافظت کند و تاثیر دیورتیک –ادرار آور- آن در پاکسازی کلیه‌ها و کبد اثبات شده است.

2- آووکادو

به طور کلی، آووکادو برای سلامت مفید است و از جمله خواص آن می‌توان به کاهش کلسترول و فشارخون بالا اشاره کرد. تحقیقات نشان می‌دهد آووکادو حاوی ترکیباتی است که می‌تواند آسیب‌های کبدی را کاهش دهد. مصرف منظم آووکادو به حفظ سلامت کبد کمک می‌کند، زیرا سرشار از ریزمغذی‌هاست و در تولید ماده‌ای به نام «گلوتاتیون» نقش دارد. این ماده برای دفع مواد سمی و عوامل سرطان‌زا از کبد ضروری است. همچنین اسیدهای چرب غیراشباع آن کلسترول بد خون را کاهش می‌دهد و به افزایش سطح کلسترول خوب کمک می‌کند. به علاوه، آووکادو سرشار از مواد معدنی و ویتامین‌هایی است که عملکرد مطلوب کبد و تسهیل متابولیسم چربی‌ها را هم تضمین می‌کند.

3- کلم بروکلی

رنگ سبز کلم بروکلی به‌دلیل مقدار فراوان «کلروفیل» آن است. کلم بروکلی به‌عنوان منبع بسیار غنی فیبرها و آنتی‌اکسیدان‌ها با پاکسازی کبد از مواد سمی که می‌توانند زمینه‌ساز سرطان شوند، از عملکرد این اندام محافظت می‌کند. این عضو سبزیجات چلیپایی به دلیل مقدار بالای «گلوکوزینولات‌ها» شهرت دارد که در دفع مواد سمی بسیار موثر است. در واقع، تحقیقات بسیاری ثابت کرده مصرف منظم این سبزیجات به پیشگیری از بعضی سرطان‌ها از جمله سرطان ریه، سرطان تخمدان، سرطان پروستات، سرطان پستان و سرطان کولون کمک می‌کند. کلم بروکلی همچنین سرشار از ویتامین E است که تاثیر قابل‌توجهی در پیشگیری از سرطان کبد دارد.

4- چغندر

چغندر جزو سبزیجات بسیار مفید برای پاکسازی و تصفیه خون است و عملکرد کبد را هم بهبود می‌بخشد. چغندر سرشار از ترکیباتی به نام «متیونین» و «بتانین» است که حذف مواد سمی موجود در بدن و دفع اسیدهای چرب بیماری‌زای کبد را آسان می‌کند. بعضی از متخصصان تغذیه بر این باورند که رژیم پاک‌کننده حاوی چغندر موجب بهبود و تسهیل عملکرد گوارش و شادابی جسمی می‌شود. چغندر با وجود مقدار بالای فیبرها، آهن و پکتین جزو سبزیجات بسیار مفید برای تصفیه خون و پاکسازی کبد است.

5- لیمو

لیمو نقش موثری در پاکسازی دارد و به‌خصوص برای سم‌زدایی کبد موثر است، زیرا تولید صفرا را تحریک می‌کند. این منبع غنی ویتامین C، زمانی که در حال ناشتا به مصرف برسد، باعث تسهیل گوارش و عملکرد مطلوب روده‌ها می‌شود. همچنین به بدن کمک می‌کند از ترکیبات سمی و سرطان‌زا رها شود. لیمو مقدار بسیار زیادی الکترولیت هم دارد که در خنثی کردن رادیکال‌های آزاد و دفع مواد زاید بدن، بسیار مفید خواهد بود.

6- سیب

حتما شما هم این جمله را‌ بارها شنیده‌اید: «با خوردن یک سیب در روز نیازی به مراجعه پزشک Doctor نخواهد بود.» در واقع، سیب منبع بسیار غنی آب -80درصد- و فیبرها -پکتین- است که جذب چربی‌ها و قندها را طی فرایند هضم آسان می‌کند تا حذف مواد زاید هم به خوبی انجام شود. سیب با دفع ترکیبات سمی باعث پاکسازی کبد می‌شود و سطح کلسترول خون را هم تنظیم می‌کند. این میوه سرشار از «اسید مالیک» هم است که در از بین بردن مواد سمی موجود در بدن، تاثیر فراوانی دارد. البته بهتر است سیب‌های ارگانیک مصرف کنید، زیرا آفت‌کش و سموم شیمیایی ندارند.

7- سیر

سیر خوراکی عالی سلامتی Health منبع غنی «سلنیوم» و «آلیسین» است و چاشنی بسیار مفیدی برای پاکسازی بدن و درمان انواع عفونت‌ها محسوب می‌شود. به علاوه، ترکیبات سولفوریک دارد که تولید آنزیم‌های کبدی را آسان می‌کند تا عملکرد اندام‌ها بهبود یابد. سیر یک آنتی‌باکتری قوی است که از ابتلا به عفونت‌ها هم پیشگیری و به بازسازی سلول‌های آسیب‌دیده کبد کمک می‌کند. همچنین مقدار کلسترول و تری‌گلیسرید خون را کاهش می‌دهد که این ترکیبات فعالیت بیشتری به کبد تحمیل و عملکرد مطلوب آن را مختل می‌کنند.

8- پیاز

پیاز علاوه بر ترکیبات مفید سیر مانند «آلیسین» حاوی مقدار بیشتری پتاسیم، فیبر، فلاونوییدها و ترکیبات گیاهی است که اسیداوریک را دفع و فعالیت کبد و لوزالمعده را تحریک می‌کند. از طرفی، پیاز فواید بسیاری برای حفظ سلامت عمومی بدن دارد. البته پیاز خام نسبت به پخته برتری دارد، زیرا ریزمغذی‌های موثر در پاکسازی کبد و بهبود عملکرد آن حفظ می‌شود.

9- گریپ‌فروت

گریپ‌فروت منبع «گلوتاتیون»؛ آنتی‌اکسیدانی قوی برای خنثی کردن رادیکال‌های آزاد و پاکسازی کبد است. این ماده همچنین در دفع فلزات سنگین ناشی از آلاینده‌ها که ترکیبات سمی بسیار مضری برای بدن هستند نقش دارد. این میوه سرشار از ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌هاست، تولید آنزیم‌های پاک‌کننده کبد را آسان می‌کند و روند تصفیه طبیعی این اندام را افزایش می‌دهد. به علاوه، گریپ‌فروت حاوی فلاونوییدی به نام «نارینژینین» است که در حذف چربی‌ها نقش دارد.

10- زردچوبه

زردچوبه یکی از شناخته‌شده‌ترین و موثرترین خوراکی‌ها برای پاکسازی کبد است. این ادویه بومی آسیا به بدن کمک می‌کند تا هضم و تغییر شکل چربی‌ها بهتر انجام شود. کورکومین، رنگدانه طبیعی موجود در زردچوبه است که تولید گلوتاتیون S ترانسفراز را تحریک می‌کند. این آنزیم به‌عنوان یکی از مهم‌ترین ترکیبات پاک‌کننده کبد در بازسازی سلول‌های آسیب‌دیده کبدی هم موثر است.

11- چای سبز

نوشیدن روزانه چای سبز به بدن کمک می‌کند مواد سمی و باقی‌مانده چربی‌ها را دفع کند و از طرفی میزان آب بدن را افزایش می‌دهد. مطالعات نشان می‌دهد مقدار بالای «کاتچین» موجود در چای سبز با تسریع کاتابولیسم لیپیدها باعث تحریک کبد می‌شود. درنتیجه این نوشیدنی مانع از ذخیره شدن چربی‌ها در کبد می‌شود. چای سبز در طولانی‌مدت درمان پیشگیرانه و موثری در برابر بیماری‌های کبدی دارد و دیده شده خطر ابتلا به سرطان کبد در افرادی که چای سبز می‌نوشند، کمتر است.

12- سبزیجات برگ‌سبز

به گزارش «بهپو» به نقل از «هفته نامه سلامت»، سبزیجاتی مانند کلم، اسفناج و کلم‌پیچ منابع غنی آنتی‌اکسیدان هستند و مقدار بالای کلروفیل آنها، ترکیبات سمی محیطی را جذب می‌کند، تولید صفرا افزایش می‌یابد، فلزات سنگین، ترکیبات شیمیایی و آفت‌کش‌ها خنثی می‌شود و در نتیجه کبد مجبور به فعالیت زیاد نخواهد بود. این خوراکی‌ها همچنین سرشار از ویتامین‌ها، فیبرها و مواد معدنی ضروری هستند. البته کنار آنها باید به جعفری هم اشاره کرد که عملکرد دیورتیک آن به کلیه‌ها کمک می‌کند تا عملکرد بهتری داشته باشند و مواد سمی بیشتری را از طریق ادرار دفع کنند. ریحان هم در حذف مواد سمی جمع‌شده در کبد و کلیه‌ها موثر است و تاثیر مثبتی در بهبود عفونت‌ها و هضم دارد و مانند دیورتیک عمل می‌کند. گشنیز هم سبزی دیگری است که به خون کمک می‌کند تا دفع جیوه و سایر فلزات سنگین به راحتی انجام شود.خواندنی های رکنا را در اینستاگرام دنبال کنید

 

اخبار اختصاصی سایت رکنا را از دست ندهید:

فرار 4 دختر دانش آموز تهرانی که فریب خورده بودند! تلخ ترین سرنوشت برای مهشید / وقتی مرد کلید را در قفل خانه چرخاند ! دستگیری بی شرم ترین پسر دانشجو / او با 40 دختر بی حیایی کرده است + عکس چه کسانی در ایران طرفدار بن سلمان هستند؟! + عکس این 3 شخصیت برجسته ایران ساندویج فروشی می کردند! مثلث شوم گریه های زنانه، مرد غریبه و قتل شوهر + پشت پرده تلخ شانس بزرگی که سهیلا با فرار شوم از خانه داشت! اقدام های شنیع در یک مدرسه پسرانه / مرد سرشناس فاش می‌کند عرب ها اقرار کردند: ترامپ برای امنیت جهان خطرناک است! + جزییات مهم ترین اخبار 24 ساعت گذشته رکنا فرار 2 خواهر از خانه های شوهران بی شرمشان! مردی با لباس شبح در مشهد لو رفت! / او اعتراف شومی کرد + عکس هشدار جدی به ترامپ درباره ایران ! نمایندگان مجلس علیه نمایندگان! / رییس مجلس اعتراض گرفت! فاجعه در بازار + فیلم تصاویر 2 زن در بین 100 پادشاه ایرانی! + عکس انتقام عجیب راحله مطلقه از مردها ! لحظه محاصره شدن یک ماهیگیر توسط کروکودیل ها! +فیلم

منبع: رکنا

کلیدواژه: خودرو سلامت مسکن بازنشسته ها مهم ترین های 24 ساعت ارز و سکه سلامت سرطان پزشک Doctor سلامتی Health چای طبیعی کبد سم آب پاکسازی عکس ایران فیلم تصاویر دختر قتل اینستاگرام زن مرد پرواز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۵۲۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران به جایگاه خود در کدکس کشاورزی باز می گردد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در ادامه پنجاه و چهارمین اجلاس جهانی کدکس افزودنی های مواد غذایی، وزارت جهاد کشاورزی به عنوان متولی بخش کشاورزی ایران، خواستار بازگشت جایگاه گذشته ایران در این اجلاس شد.

تشکیلات جهانی کدکس مواد غذایی که با همکاری و مشارکت سازمان خوار و بار کشاورزی یا FAQ و سازمان بهداشت جهانی WHO ایجاد شده، مرجع وضع مقررات و استانداردهای مواد غذایی است و بر همه مراحت تولید تا مصرف مواد غذایی نظارت دارد. از همین رو فعالیت این مجموعه، باعث بالا رفتن کیفیت مواد غذایی در تمامی فرآیندهای تولید و مصرف شده و حفظ منافع و بهداشت مصرف کننده را در پی دارد. بالا بردن سطح روابط تجاری و هماهنگ کردن استانداردها در تمام بخش‌های مواد غذایی، هماهنگ کردن انواع فعالیت‌ها در قسمت‌های دولتی و غیردولتی، تعیین اولویت‌ها و ارائه راهکارهای لازم در رابطه با پیش‌نویس‌های استاندارد با کمک گرفتن از سازمان‌های ذی‌نفع و تسهیل تجارت و تبادل مواد غذایی در بین کشورها، رعایت مسائل ایمنی و جلب اطمینان مصرف کننده و ... از دیگر آثار و فعالیت های این نهاد است.
کدکس افزودنی های خوراکی نیز تحت پوشش تشکیلات فوق الذکر فعالیت می کند.

ابوالفضل رئوفی، مدیرکل دفتر محیط زیست، توسعه پایدار و امور فناوری وزارت جهاد کشاورزی که به عنوان نماینده ایران در اجلاس کدکس افزودنی های مواد غذایی (تحت پوشش کدکس مواد غذایی) در چین حضور یافته است، با اشاره به ریاست ایران طی ۶ سال از 2011 تا 2016 و نایب رئیسی گروه کاری از ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۸ و ۲۰۲۱ اظهار داشت: با توجه به جایگاه سرزمینی ایران در مباحث تخصصی مربوطه و نقش و حضور فعال ایران در دوران یاد شده، از ریاست جلسه خواستار بازگشت جایگاه و نقش قبلی ایران در این اجلاس جهانی هستیم.

وی که در حاشیه اجلاس کدکس افزودنی های خوراکی با برخی از اعضا و مقامات دیدار و مذاکره کرده بود، افزود: وزیر جهادکشاورزی به عنوان بانی بخش کشاورزی در تشریک مساعی با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و نیز سازمان ملی استاندارد ایران بر سلامت‌محور بودن تمام مباحث زنجیره ارزش در راستای اهداف امنیت غذایی تأکید دارد.

در این اجلاس امسال موضوعات مختلفی همچون پیشنهادهای تدوین و تجدیدنظر استانداردهای مشترک سازمان جهانی خواروبار و کشاورزی و نیز سازمان جهانی بهداشت در مباحث مقررات افزودنی‌های مواد غذایی، پیش‌نویس بازنگری طبقه‌بندی و سیستم شماره‌گذاری بین‌المللی افزودنی‌ها، پیش‌نویس مشخصات هویت و خلوص افزودنی‌ها و سایر موضوعات ارجاع شده از کمیسیون کدکس مواد غذایی و سایر نهادها مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت.

کمیته فنی کدکس افزودنی‌های مواد غذایی یکی از کمیته‌های بسیار مهم و فعال تحت پوشش کمیسیون بین‌المللی کدکس مواد غذایی است که همه ساله با حضور نمایندگان کشورهای عضو تشکیل جلسه می‌دهد.

پنجاه و چهارمین اجلاسیه کدکس افزودنی‌های مواد غذایی که امسال از ۳ اردیبهشت آغاز شده تا ۷ اردیبهشت ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • کدام مواد غذایی را نباید با معده خالی خورد؟
  • آیا غذا‌های دریایی سرطان زا هستند؟
  • افرادی که فشار خون بالا دارند ماست را با این ماده غذایی ترکیب کنند
  • ۲۰ دلیل برای این‌که تخم‌مرغ و پنیر را باهم نخورید
  • امحای هزار و ۵۳۹ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته در هشترود
  • استفاده از ظروف چدنی برای این افراد مشکل‌ساز می‌شود
  • معدوم سازی ۲۸ تن مواد غذایی فاسد در کبودراهنگ
  • رشد انفجاری موها با مصرف این ماده غذایی
  • مواد غذایی ضد التهاب
  • ایران به جایگاه خود در کدکس کشاورزی باز می گردد