Web Analytics Made Easy - Statcounter

 خبرگزاري آريا- مدير جهاد کشاورزي بابل از ضرورت اجراي طرح تجهيز نوين آبياري در اراضي کشاورزي و تجهيز 3150هکتار از اراضي باغي بابل به سيستم نوين آبياري از ابتداي اجراي طرح تاکنون خبرداد.

به گزارش خبرنگارآريادفترمازندران دربابل،سيد احمد طاهري گفت  : براي استفاده بهينه از منابع آب، خاک و افزايش راندمان آبياري بخش کشاورزي و توسعه طرح‌هاي نوين ، از ابتداي اجراي طرح  تجهيز اراضي به سيستم نوين آبياري تاکنون 3150 هکتار از اراضي باغي دربابل  به سيستم  نوين آبياري مجهز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وي درادامه مطلب با  اشاره باينکه امسال تاکنون با نظارت مستمر کارشناسان فني و زيربنايي اين مديريت 30هکتاراز اراضي باغي  به سيستم  نوين آبياري مجهز شد. اجراي طرح تجهيز نوين  آبياري در اراضي کشاورزي را امري ضروري برشمرد .

وي هزينه اجراي اين سيستم را در هر هکتار به طور متوسط 120 ميليون  ريال عنوان کرد .و درادامه اذعان کرد : براي اجراي اين پروژه 85 درصد هزينه حداکثر تا سقف 100 ميليون ريال براي هرهکتار به صورت بلاعوض از سوي دولت و 15 درصد سهم بهره‌بردار به صورت نقدي يا انجام قسمتي از عمليات اجرايي پرداخت مي‌شود.

مدير جهاد کشاورزي بابل درخاتمه  جلوگيري از رشد بي‌رويه علف‌هاي هرز، کاهش آفات و امراض، امکان‌پذير شدن ميزان برداشت آب از منابع آبي و سهولت در اعمال مديريت آبياري در مزرعه ، کاهش هزينه هاي توليد ، و افزايش ميزان توليد از لحاظ کمي و کيفي در واحد سطح را ازجمله  مزاياي  آبياري نوين  برشمرد .

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: 3 هزارو 150 هکتار اراضي باغي بابل نوين آبياري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۵۳۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح کشت چوب در ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر حسینی محراب بعد از ظهر امروز چهارشنبه در نشست بررسی طرح زراعت چوب در استان خوزستان بیان کرد: زراعت چوب به عنوان یک کار جدید است که می‌تواند بخشی از کانون‌های ریزگرد را تحت پوشش قرار داده و در کنار آن موجب شکل‌گیری تولید صنایع چوب و ایجاد زنجیره اشتغال در استان شود.

وی افزود: طرح زراعت چوب در قالب سفر هیأت دولت مطرح شد و مورد تأیید دولت قرار گرفت. خوزستان حدود ۶ میلیون هکتار زمین دارد و اجرای این طرح در ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی استان در طول چهار سال پیش‌بینی شده است.

حسینی محراب ادامه داد: در هر هکتار از طرح زراعت چوب بیش از یک هزار درخت اکالیپتوس و گونه‌های مشابه کشت می‌شود که پس از چهار سال به تولید می‌رسد و در این مدت از برگ آن برای گرفتن اسانس استفاده می‌شود که برای این امر نیز چند کارخانه راه‌اندازی شده است.

استاندار خوزستان اظهار کرد: در سال زراعی جاری کشت نهال در حدود ۱۷ هزار و ۴۰۰ هکتار از اراضی استان انجام شده و رقم مصوب ۴۶ هزار هکتار بوده که رقم قابل توجهی است؛ درخواست‌هایی که شرکت‌ها و کشاورزان مختلف داشتند، بیش از ۱۰۰ هزار هکتار است.

حسینی محراب گفت: تاکنون و در مجموع ۲ هزار هکتار در زمینه زراعت چوب در استان زیر کشت رفته است و کشتی که در سال زراعی جاری شده بیش از ۸.۵ برابر نسبت به گذشته است.

وی افزود: آماری که در سامانه منابع طبیعی کشور برای کشت نهال ثبت شد، ۹۰ هزار هکتار است که ۷۳ هزار هکتار از آن فقط به خوزستان اختصاص دارد و ۱۷ هزار هکتار برای سایر استان‌ها در نظر گرفته شده است.

استاندار خوزستان با اشاره به اینکه شهرک‌های صنایع چوب و مبلمان می‌تواند در کنار اجرای طرح زراعت چوب در استان ایجاد شود، عنوان کرد: فارغ‌التحصیلان دانشگاهی می‌توانند نقش مهمی در پیشبرد این پروژه داشته باشد.

کد خبر 6088140

دیگر خبرها

  • خاموشی موتورپمپ‌های کشاورزی رفسنجان از ۹ اردیبهشت
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید
  • آبیاری ۲۲۰۰ هکتار از اراضی پایاب سد سهند
  • اجرای آبیاری ۲۲۰۰ هکتاراز اراضی پایاب سد سهند
  • آبیاری ۴۰۰ هکتار از اراضی و باغات در بخش ناغان
  • صرفه جویی ۴۰ درصدی در مصرف آب با سیستم ابیاری زیر سطحی
  • ۵۰ طرح آبیاری در اراضی کشاورزی قزوین اجرایی شد
  • برداشت چغندر قند از اراضی کشاورزی خوزستان
  • اجرای طرح کشت چوب در ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی خوزستان
  • تجهیز یک هزار و ۲۴۴ هکتار از اراضی قزوین به سامانه نوین آبیاری