Web Analytics Made Easy - Statcounter

هاله اشرف افزود: افزایش سن، استرس، آلودگی هوا و ورزش نکردن از عوامل خطر بروز سکته‌های قلبی به شمار می‌رود که در این میان آلودگی هوا به ویژه در فصل زمستان سبب تشدید بیماری‌های قلبی و آریتمی‌های قلب می‌شود. بنابر این در زمستان وقوع سکته‌های قلبی بیشتر است.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اهمیت آژیوپلاستی اورژانس گفت:‌طی سال‌های اخیر به همت وزارت بهداشت و اساتید دانشگاه‌های علوم پزشکی کمک‌رسانی به بیماران مبتلا به سکته قلبی بسیار تسریع شده و به ویژه در تهران زمان طلایی کمک به بیمار کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر چند که هنوز می‌توان به شرایط مطلوب‌تری نیز دست یافت.

اشرف در مورد علائم سکته قلبی گفت: درد در قفسه سینه از ناف تا چانه احساس سنگینی بر روی قفسه سینه و دردی که با فعالیت و یا مصرف قرص زیر زبانی بهتر نشود، از نشانه‌های سکته قلبی است که باید حتماً‌ بیمار توسط اورژانس بررسی و به بیمارستان منتقل شود.

این متخصص قلب و عروق خستگی مفرط، سرگیجه، تهوع، استفراغ و هرگونه احساس ناخوشایند در قفسه سینه را از دیگر نشانه‌های سکته قلبی برشمرد و گفت:‌بیماران مبتلا به دیابت و فشارخون بالا و کسانی که استعمال دخانیات دارند باید نسبت به این علائم حساس‌تر باشند و در صورت وقوع مشکل قلبی سریعاً اقدام درمانی برای آنها انجام گیرد.

وی با تأکید بر اینکه در مورد بیماری‌های قلبی پیشگیری بهتر از درمان است،‌گفت:‌افزایش سن و جنسیت از عوامل غیرقابل تغییر در بروز سکته‌های قلبی بوده ولی استعمال سیگار، موادمخدر، مصرف الکل، ابتلا به دیابت،فشارخون و سبک زندگی ناسالم و عدم تحرک از عوامل قابل کنترل سکته‌های قلبی به شمار می‌رود.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: آلودگی هوا آلودگی هوا زمستان قلب زمستان دانشگاه علوم پزشکی وزارت بهداشت علوم پزشکی سکته قلبی سکته قلبی بیمارستان قلب درمان جنسیت سبک زندگی زنان قلب مردان مرگ مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۵۴۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری که با افسردگی مرتبط است

افسردگی و بیماری‌های قلبی‌وعروقی از نظر ژنتیکی مرتبط هستند.

به گزارش ایسنا،  افسردگی و بیماری‌های قلبی‌وعروقی چالش‌های اصلی سلامت هستند که میلیون‌ها نفر را در سراسر جهان تحت تأثیر قرار می‌دهند.

نتایج تحقیقات از دهه ۱۹۹۰ نشان داده است که یک پیوند دوطرفه وجود دارد؛ افراد مبتلا به افسردگی بیشتر در معرض ابتلا به بیماری‌های قلبی‌وعروقی هستند و افرادی که بیماری‌های قلبی‌وعروقی دارند اغلب افسردگی را تجربه می‌کنند. این رابطه متقابل نیاز حیاتی برای مداخله زودهنگام را برجسته می‌کند.

انجمن قلب آمریکا توصیه می‌کند که نوجوانان مبتلا به افسردگی را از نظر علائم قلبی عروقی تحت نظر داشته باشید و بر مدیریت پیشگیرانه این خطرات سلامتی مرتبط تاکید دارد.

در حالی که عوامل سبک زندگی مانند سیگار کشیدن، رژیم غذایی نامناسب و ورزش نکردن مدت‌هاست در رابطه بین افسردگی و بیماری‌های قلبی‌وعروقی دخیل بوده‌اند، نتایج تحقیقات اخیر ارتباط درونی‌تری را نشان می‌دهد.

اکنون دانشمندان کشف کرده‌اند که این بیماری‌ها مسیرهای ژنتیکی مشترکی دارند و مبنای ژنتیکی مشترک را آشکار می‌کنند که بر هر دو شرایط تأثیر می‌گذارد.

یافته‌های مهم فنلاند

دکتر بینشا اچ میشرا و گروه او در دانشگاه تامپر فنلاند پیشرفت قابل توجهی در این زمینه داشته‌اند. آنان از طریق تجزیه‌وتحلیل نمونه‌های خون و داده‌های بیان ژن، ماژول ژنی خاص مرتبط با افسردگی و سلامت قلبی‌وعروقی را شناسایی کردند. این ماژول شامل ۲۵۶ ژن است که سطح بیان آنها با افزایش خطرات برای هر دو شرایط مرتبط است.

دکتر میشرا اظهار کرد: شناسایی این ژن‌ها نه تنها نشانگرهای زیستی جدیدی را برای افسردگی و بیماری‌های قلبی‌وعروقی فراهم می‌کند، بلکه دری را به روی توسعه درمان‌هایی باز می‌کند که می‌توانند هر دو بیماری را به طور همزمان هدف قرار دهند.

محققان دریافتند که سه ژن برتر در این ماژول با چندین اختلال مغزی و سلامت ضعیف قلبی‌وعروقی مرتبط هستند و بر نقش عوامل ژنتیکی در بروز همزمان این شرایط تأکید دارند.

دکتر میشرا اظهار کرد که یافته‌ها نه تنها درک ما را از زمینه‌های بیولوژیکی این شرایط افزایش می‌دهد، بلکه به هموار کردن راه برای رویکردهای یکپارچه برای درمان کمک می‌کند.

این تحقیق نه تنها درک ما را گسترش می‌دهد، بلکه امیدی را برای راهبردهای پیشگیری و درمان مؤثرتر، با هدف قرار دادن علل ریشه‌ای و نه فقط علائم این مسائل بهداشتی فراگیر، ارائه می‌دهد.

نتایج این تحقیق در مجله Frontiers in Psychiatry منتشر شده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • پیش بینی آریتمی قلبی با هوش مصنوعی
  • کلسترول خوب برای این افراد مفید نیست
  • وجود کلسترول خوب در بدن برای این افراد مفید نیست
  • مو، روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • بیماری که با افسردگی مرتبط است
  • 56 راز سلامت مردان که حتما باید بدانید
  • مصرف این ۴ ماده غذایی برای مردان ضروری است
  • هوش مصنوعی زندگی‌ها را نجات می‌دهد/ کاهش ۹۰ درصدی مرگ و میر بیماران قلبی
  • مو روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟