Web Analytics Made Easy - Statcounter

وحید واسطه روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این طرح تلاش دارد نقش کشاورزان در محافظت و صیانت از منابع آبی را افزایش دهد زیرا تولیدکنندگان بهتر و ارزانتر می توانند استفاده از این منابع را مدیریت کنند.
وی افزود: در این طرح، شرکت هایی با کمک کشاورزان وارد عرصه شده و بر مصرف و برداشت منابع آب نظارت، مراقبت و مدیریت خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


واسطه با بیان اینکه این طرح در شهرستان های اسفراین و شیروان کلید خورده، گفت: مدیریت مشارکتی آب در شهرستان شیروان آغاز شده و در اسفراین هم در مراحل اولیه کار است.
وی گفت: یکی از رویکردهای این طرح، ترویج الگوی کشت میان کشاورزان است و با توجه به اینکه قانونی برای الزام به الگوی کشت نداریم باید کشاورزان خود در این زمینه دخالت داده شوند.
معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای خراسان شمالی افزود: اکنون در دشت های ممنوعه و کم آب استان نیز همان محصولات مناطق غیرممنوعه کشت می شود و این امر منجر به برداشت روز افزون آب از منابع زیر زمینی می شود.
بر اساس اعلام شرکت آب منطقه ای خراسان شمالی، دشت های این استان در 25 سال گذشته با کسری 2 میلیارد متر مکعبی آب در مخازن و منابع زیرزمینی روبه رو شده اند.
نیمی از کسری مخازن آب های زیرزمینی دشت های استان مربوط به دشت اسفراین است که در حدود سه دهه اخیر با کسری حدود یک میلیارد مترمکعبی منابع آب روبه رو شده است.
از دشت های استان خراسان شمالی سالانه به طور متوسط 75 میلیون مترمکعب بیش از ظرفیت مجاز آب برداشت می شود.
7185/5132
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: راه پیمایی اربعین منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی خراسان شمالی آب مدیریت منابع مشارکتی راه پیمایی اربعین منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۵۷۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۶ درصدی اهدای خون در خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی مدیر کل انتقال خون خراسان شمالی از رشد ۱۶ درصدی اهدای خون در این استان در سال گذشته خبر داد.

دکتر هادی نوری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به رتبه دوم کشوری برای انتقال خون خراسان شمالی اظهار کرد: انتقال خون استان رتبه دوم در دو بخش رشد اهدای خون، رشد اهدای خون بانوان و رتبه دوم در شبکه ملی خون رسان را در کشور کسب کرد.

وی با اشاره به نقش بی بدیل اهداکنندگان خراسان شمالی در تامین خون استان و بخشی از کشور تصریح کرد: انتقال خون خراسان شمالی به برکت حضور اهداکنندگان خیرخواهی که همیشه همراه بیماران بودند در سال گذشته در دو بخش مهم و یک بخش حیاتی حائز رتبه دوم کشوری در تامین خون و فرآورده های خونی شد.

دکتر نوری با بیان اینکه در فصول مختلف به خصوص فصول سرد سال میزان اهدای خون به طور چشمگیری کاهش می یابد اهداکنندگان استان با آگاهی از این موضوع زمستان امسال برای تامین خون استان و شبکه ملی خونرسان کشور سنگ تمام گذاشتند به طوری که استان خراسان شمالی بعد از استان لرستان در رتبه دوم مشارکت در شبکه ملی خون رسان قرار گرفت.

وی افزود: طی سال گذشته میزان اهدای خون در استان بیش از ۱۶ درصد با افزایش روبرو بود و این در حالی است که در این شاخص هم رتبه دوم کشوری از آن خراسان شمالی شد.

این مقام‌مسئول ادامه داد: رشد اهدای خون بانوان که از موارد قابل اهمیت در سازمان انتقال خون ایران نیز به شمار می رود در استان با رشد هشت درصدی مواجه بوده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی در تمام شهرها اجرا شود
  • ۱۰۴۰ دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان
  • ۱۰۴۰ نوجوان دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان
  • ضرورت مدیریت صحیح منابع آبی در فصل زراعی/ مدیران پای کار باشند
  • رهاسازی حق آبه کشاورزان سلماس از سد اول خرداد
  • رشد ۱۶ درصدی اهدای خون در خراسان شمالی
  • لایروبی ۱۴۰ کیلومتر از کانال شبکه آبیاری و زهکشی مغان
  • شرایط کشاورزان دیم کار مطلوب است
  • خرید ۱۷ هزار تن کلزا از کشاورزان ایلامی
  • ۱۷ هزار تن کلزا از کشاورزان ایلامی خریداری شد