Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی، در پی انتشار اخباری مبنی برتوزیع 11 تن نهاده سبوس یارانه ای دربین برخی از دامداران خضری دشت بیاض وبخش نیم بلوک خبرنگار ما گفتگویی با برخی از دامداران انجام داده است.

به گفته اکثر دامداران این نهاده به صورت گزینشی به برخی از دامداران تحویل شده است و این موضوع ، اعتراض شدید اکثر دامداران شهر را به دنبال داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقای صفری از دامداران روستای" کلاته ملا" با انتقاد از نحوه توزیع نهاده سبوس در بین دامداران اظهار داشت: متاسفانه 6 ماهه اول سال  سپری شده است که موفق به خرید حتی یک کیلو سبوس یارانه ای برای دام های خود نشده ام !؟‌

وی میگوید: از ساعت 6صبح در نوبت گرفتن فقط 50کیلو سبوس یارانه ای هستم که متاسفانه با حواله 50کیلویی کیسه 40کیلویی دریافت کردم و از 10کیلوی دیگر سبوس یارانه ای خبری نیست.

وی می افزاید: قیمت آزاد سبوس در بازار کیلویی 1300تومان است ولی قیمت هر کیلو سبوس یارانه 900 تومان است.

آقای بنی اسدی دامداری دیگر از روستای گزنشک با داشتن 30راس دام سبک است در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج می گوید: وقتی با خبر شدم که 11تن سبوس یارانه ای در جهاد کشاورزی خضری دشت بیاض توزیع می شود بلافاصله برای خرید اقدام کردم که وقتی جلوی انبار تعاونی رسیدم با انبوهی کیسه روبرو شدم که متاسفانه با حواله 50کیلویی کیسه 44کیلوگرمی به من فروخته شد که نمیدانم 6کیلوی دیگر کجا رفت و کسی هم پاسخگو نیست.

آقای "عباسی" از خضری دشت بیاض که بیشترین دام را دارد و سال گذشته هم به عنوان دامدار نمونه شناخته شده میگوید: 200راس گوسفند دارم بطوری که جهاد کشاورزی حواله 50کیلویی را به من داد ولی درشرکت خوراک فروشی کیسه 40کیلویی با 10کیلو کمتر به من فروخته شد که این حواله یک وعده دام هایم نمی شود.

وی با تاکید بر اینکه مسئولان باید فکر جدی تری بردارند ادامه داد: من به عنوان قشر جوان نیاز به حمایت بیشتر مسئولین دارم و در این اوضاع چرا باید فقط یک کیسه سبوس یارانه ای ؟ چرا دامدارانی که دام زیاد دارند فقط یک کیسه ؟ چرا مسئولین جوانان را تشویق به اشتغالزایی می کنند و برای توزیع خوراک های دام هایشان باید یکروز کامل منتظر یک کیسه سبوس باشند و دچار مشکل شوند؟

دیگر دامداری که از کرغند مسافت زیادی را طی کرده است میگوید: چرا با وجود این همه مردم روستا که صف کشیده اند فکر جدی تری برداشته نمی شود و یا حداقل به شورا یا دهیار روستاها این خوراک ها تحویل داده نمی شود؟!

آقای"مربوطی" با بیان اینکه امروز یک وانت کرایه کردم تا به خضری دشت بیاض برای گرفتن سبوس بیاییم گفت: متاسفانه از ساعت 6صبح در نوبت گرفتن این محصول هستیم که الان ساعت 12ظهر است و نوبت گرفتن کیسه 50کیلویی سبوس ما به 40کیلویی تبدیل شده است.

وی می گوید: اگر میدانستم اینقدر کم سبوس به دام هایمان میدهند هرگز مراجعه نمی کردم .

"آبزیرکان" سرپرست جهاد کشاورزی بخش نیم بلوک میگوید: 11تن سبوس یارانه ای سهمیه آبان ماه برای کل بخش نیم بلوک تحت پوشش مرکز جهاد کشاورزی خضری دشت بیاض و نیم بلوک است که بین 200هزار راس دام توزیع شده است و  50درصد از مراجعه کنندگان دامدار برای گرفتن سبوس یارانه ای از روستاهای کرغند ، گزنشک و خشکان بوده اند.

این مهم، پاسخگویی و اقدام جدی مسئولان جهادکشاورزی برای رسیدگی به مشکلات دامداران در این بخش را می طلبد.

انتهای پیام/

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۵۸۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای ۲۳ هزار تن نهاده دامی درسیستان وبلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، مسعود سرگلزائی گفت: یکی از فعالیت‌های مهم دامپزشکی برای ارتقای بهداشت عمومی، کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی و خوراک دام است که این کنترل در تمام مراحل پرورش و کشتار دام، مرحله عرضه، مصرف فرآورده دامی و تولید و حمل خوراک دام با نظارت و اقدامات بهداشتی انجام می‌شود.
رئیس اداره قرنطینه و امنیت زیستی اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان ادامه داد: سال گذشته بر جابجایی تعداد ۲۳ هزار و ۴۶۸ محموله انواع فرآورده خام دامی به مقدار ۲۵۲ هزار تن، هشت هزار و ۵۵ محموله دام زنده به مقدار ۴۱۰ هزار راس، ترخیص و حمل بهداشتی ۲۶۷ هزار تن به داخل کشور، صادرات آبزیان پنج هزار تن به خارج کشور و ترخیص و حمل بهداشتی هزار و ۷۵۰ تن آبزیان به داخل کشور نظارت بهداشتی شده است.
سرگلزایی تاکید کرد: در نظارت‌های بهداشتی قرنطینه‌ای محصولات تحت نظارت دامپزشکی از نظر وضعیت ظاهری، نشانه گذاری، دارا بودن وضعیت بهداشتی استاندارد از محل تولید فرآورده، شرایط بهداشتی خودروی متقاضی حمل، دمای مناسب محصول در طی مسیر از مبداء تا مقصد، تطابق محصول با گواهی بهداشتی صادره توسط اداره دامپزشکی مبدا و درصورت لزوم انجام نمونه برداری صورت می‌پذیرد؛ پس از تائید همه شرایط بهداشتی و قرنطینه‌ای اجازه بارگیری، حمل، تخلیه و مصرف محصولات مرتبط با دامپزشکی داده خواهد شد.
وی تاکیدکرد: با توجه به اینکه سیستان و بلوچستان، استانی مرزی در همسایگی دو کشور پاکستان و افغانستان و در ارتباط با آب‌های آزاد جهان است؛ بنابراین نظارت‌های بهداشتی قرنطینه‌ای در زمینه واردات، صادرات و ترانزیت کالا به منظور حفظ سلامت جمعیت دامی و انسانی کشور اهمیت ویژه‌ای دارد.

دیگر خبرها

  • رفع نگرانی کشاورزان با مصرف کود یارانه ای
  • سفره همدانی‌ها با نان سبوس‌دار کامل می‌شود
  • خرید روزانه هزار تن مرغ از مرغداران داخلی
  • مسیر چاه غلامعلی مسدود شد+ فیلم
  • مسیر چاه غلامعلی مسدود شد
  • توزیع ۳ هزار کیسه پارچه‌ای در نانوایی‌های شهرستان بروجرد
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای ۲۳ هزار تن نهاده دامی درسیستان وبلوچستان
  • ممنوع شدن توزیع رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای
  • توزیع بیش از یک هزار لیتر سم رایگان در نیشابور
  • توزیع رایگان کیسه‌های پارچه‌ای در بازارهای کوثر ویژه هفته نکوداشت اصفهان