Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری تقریب، "صابر گل عنبری" در ارتباط با سفر اخیر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی به مسقط و رسانه‌ای کردن این موضوع از سوی رسانه‌های عمانی گفت:در حالی که برخی از کشورهای اروپایی مثل سوئد از دعوت رهبران اسرائیلی به کشورهایشان به دلایل مختلف احتراز می‌کنند، "بنیامین نتانیاهو" سفری را به عمان داشت و این سفر را خود عمانی‌ها قبل از رسانه‌های اسرائیلی علنی کردند که قطعا از انجام این کار دارای اهدافی بوده‌اند؛ چرا که  معمولا در گذشته از اعلان سفرهای مقامات پایین‌تر اسرائیلی به کشورهای عربی حوزه خلیج فارس به شدت امتناع می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: این سفر در وضعیت کنونی به ویژه در سایه بن‌بست روند صلح بین اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها، انتقال سفارت آمریکا به قدس و مخالفت اسرائیلی‌ها با طرح صلح عربی، سؤالات زیادی را در بین افکار عمومی دنیا به خصوص مسلمانان ایجاد کرده، به خصوص که این موضوع با بحران ایجاد شده برای عربستان سعودی به خاطر  به قتل رساندن «جمال خاشقجی» همزمان شده و برخی کارشناسان معتقدند که هدف از این سفر، انجام تلاش مشترک از سوی دو طرف ماجرا برای نجات محمد بن سلمان از مخمصه‌ای است که در آن گرفتار شده است.

این کارشناس مسائل خاورمیانه با اشاره به اینکه رئیس سازمان موساد و مشاور امنیتی ملی رژیم صهیونیستی، نتانیاهو را در این سفر همراهی می‌کردند و این خود بر اهمیت این سفر می‌افزاید، در بخش دیگری از صحبت‌های خود تصریح کرد: واقعیت این است که هر چند پذیرایی از نتانیاهو در مسقط حامل پیام‌های زیادی است، اما چنین کاری از سلطان قابوس پادشاه عمان دور از انتظار نبوده است. وی همیشه طرفدار این رابطه بوده است. موضوعی که از سال ۱۹۹۴ آغاز شد. در آوریل آن سال معاون وزیر خارجه وقت اسرائیل به مسقط رفت و در نشست کمیته آب درباره صلح در خاورمیانه شرکت کرد. در نوامبر همان سال او بار دیگر به مسقط رفت و با مقامات این کشور به تفسیر در مورد روابط عمان و رژیم صهیونیستی گفت‌وگو کرد. بعد از یک ماه، اسحاق رابین نخست وزیر وقت اسرائیل به عمان رفت و با سلطان قابوس دیدار کرد. پس از آن نیز یوسف بن علوی  وزیر امور خارجه عمان هم چند بار با مقامات اسرائیلی در اردن و قدس از جمله با شخص شیمون پرز دیدار و گفت‌وگو کرد.

وی ادامه داد: بر اساس اخبار منتشر شده او در دسامبر ۱۹۹۵ در یک کنفرانس خبری در قاهره گفت که عمان هیچ پیش شرطی برای برقراری رابطه با اسرائیل ندارد، از دیگر سو وقتی اسحاق رابین نیز ترور شد، سلطان قابوس، یوسف بن علوی را برای تسلیت راهی رژیم صهیونیستی کرد و در آنجا او بار دیگر با شیمون پرز دیدار کرد.

گل عنبری در ادامه گفت: در سال ۱۹۹۶ نیز شیمون پرز به عنوان جانشین اسحاق رابین به مسقط رفت و با پادشاه عمان بر سر برقراری روابط از طریق دائر کردن دفاتر نمایندگی بین عمان و رژیم صهیونیستی به توافق رسید. این روابط ادامه داشت تا اینکه عمان پس از شروع انتفاضه دوم در سال ۲۰۰۰ اعلام کرد که در دفتر نمایندگی تجاری اسرائیل در مسقط را بسته است.

این کارشناس مسائل خاورمیانه در  ادامه صحبت‌های خود با بیان اینکه سلطان قابوس با اقدام اخیر خود در استقبال از نخست وزیر رژیم صهیونیستی عادی سازی روابط با این رژیم را به ایستگاه پایانی  رساند، گفت: او همچنین با این استقبال، موقعیت نتانیاهو و حزب راستگرای لیکود را که اکنون در داخل سرزمین‌های اشغالی در وضعیت نامناسبی به سر می‌برند، برای انتخابات آتی کنست به صورت چشمگیری تقویت کرد.

 وی با اعتقاد به این که این سفر بی‌ارتباط  با طرح معامله قرن رئیس‌جمهور آمریکا نیست، افزود: این طرح بدون این که رونمایی شود، مرحله به مرحله در حال اجراست. از به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت اسرائیل گرفته تا قطع کمک به سازمان «آنروا »و بستن دفتر نمایندگی ساف در آمریکا و رساندن عادی سازی روابط برخی از کشورهای عربی با این رژیم به فاز نهایی خود، چنان که  در این راستا شاهد این بودیم که  دو  روز پیش هم "مری ریگیف" وزیر وزرش دولت نتانیاهو مهمان امارات بود. یک تیم ورزشی اسرائیلی نیز هم اکنون در قطر حضور دارد. چند روز قبل هم رئیس ستاد ارتش آذربایجان در سفر بی‌سابقه‌ای به تل‌آویو رفت. این دیدارها و سفرها بر این نکته تأکید دارد که منطقه پیرامونی ایران آبستن تحولات ژئوپلیتیکی قابل توجهی است.

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۶۲۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایهود باراک: حمله به رفح یک اشتباه بزرگ است

ایهود باراک نخست وزیر و وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی به شدت از تلاش نتانیاهو و کابینه‌اش برای حمله زمینی به رفح انتقاد و آنرا اشتباه بزرگ راهبردی توصیف کرد.

به گزارش مشرق، ایهود باراک که اخیرا با شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گفتگو می‌کرد با انتقاد تند و شدید اللحن از عملکرد کابینه نتانیاهو گفت: حمله به رفح یک اشتباه راهبردی شدید است که می‌تواند هزینه‌های گزافی برای اسرائیل به همراه داشته باشد.

او در این زمینه تاکید کرد: ورود زمینی ما به رفح به این معنی نیست که ما در یک قدمی پیروزی قاطع قرار گرفته‌ایم بلکه یک گام به سوی شکست قاطع برداشته‌ایم.

وزیر جنگ و رئیس ستاد ارتش سابق رژیم صهیونیستی در این زمینه افزود: براساس تجربه‌ای که از خانیونس داشتیم کار تخلیه غیر نظامیان یک، دو یا سه هفته به طول خواهد انجامید، اما جنگ در آنجا چند ماه زمان خواهد برد و در پایان این چند ماه هم ربوده شدگان در تابوت به دست ما خواهند رسید، در مقابل هیچ تغییر بزرگی در شرایط نوار غزه به وجود نخواهد آمد، چند صباحی دیگر شاهد سازمان یافتن مجدد گردان‌ها و گروهان‌ها در خانیونس، غزه، بیت حانون و بقیه مناطق خواهیم بود.

پس حمله زمینی به رفح هیچ چیز را از بین نخواهد برد.

ایهود باراک در ادامه این گفتگو اعلام کرد: پیروزی فراگیر و واقعی که نتانیاهو از همان روز اول حاضر به تحقق آن نبود و تهدیدی واقعی برای سنوار هم محسوب می‌شود، از طریق فشار نظامی انجام نمی‌شود، تهدید واقعی برای حماس آن است که ما قدرتی جایگزین برایش در غزه ایجاد کنیم، (در وحله اول این نیرو باید نیرویی عربی باشد) این تنها چیزی است که سنوار را تهدید و به خطر می‌اندازد.

برای پیروزی بر سنوار ما باید درکی از وی داشته باشیم، او می‌خواهد که (قدر حماس) در غزه حفظ شود، نتانیاهو هم طوری عمل می‌کند که گویی به دستور سنوار پیش می‌رود.

نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی همچنین پیش بینی کرد: حماس حتی در روز پس از پایان جنگ هم در غزه باقی خواهد ماند، کابینه نتانیاهو ما را به وضعیتی خواهد رساند که ما با وجود پرداخت هزینه‌های سنگین شاهد هیچ دست آوردی در غزه تغییر نخواهیم بود.

همچنین ما به دلیل تاثیر بین المللی که این جنگ به وجود آورده، نخواهیم توانست چنین جنگی را تکرار کنیم، محبوبیت خود را در جهان از دست داده و تظاهرات سامی ستیزانه هم افزایش خواهند یافت، دادگاه بین المللی کیفری هم احکام بازداشت علیه افسران نظامی و مسئولین عالی‌رتبه سیاسی ما را صادر کرده و روابط ما با ایالات متحده هم به دلیل مخالفتش با انجام عملیاتی بزرگ در غزه، دچار گسست می‌شود.

این همه زیان گسترده و بزرگ فقط به خاطر آن است که ما یک مترسک در آنجا بگذاریم.

بعد از آن بسیاری از خود خواهند پرسید ما اینجا چه کردیم؟

منبع: تسنیم

دیگر خبرها

  • حمایت مغربی‌ها از تجمعات ضد صهیونیستی در دانشگاه‌های غربی
  • گفتگوی وزیر جنگ آمریکا با همتای اسرائیلی خود درباره رفح
  • نتانیاهو: درخواست حماس برای توقف کامل جنگ غزه را نخواهیم پذیرفت
  • سرطان اسرائیل در روز‌های پایانی
  • قصاب غزه در ایستگاه پایانی
  • حماس: روابط ما با قطر در وضعیت عادی است
  • سرطان اسرائیل در روزهای پایانی
  • مردم گم شده در دعوای سیاسی بر سر تورم!/یک ضربه دیگر بر بار شیشه/بازی بن‌سلمان با کارت فلسطین
  • بیانیه وزارت خارجه مصر درباره دیدار شکری و امیرعبداللهیان: دو طرف در راستای تلاش برای عادی‌سازی روابط بین ۲ کشور توافق کردند
  • ایهود باراک: حمله به رفح یک اشتباه بزرگ است