Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز افتای ریاست جمهوری، حدودا دو سال پس از اینکه بات‌نت اینترنت اشیاء (IoT) میرای (Mirai)، اینترنت بخش زیادی از شرق امریکا و مناطقی از اروپا را تحت تاثیر قرار داد، پژوهشگران Netscout دریافتند که مناطق و رویکردهای مورد هدف بات‌نت‌ها به طور قابل توجهی گسترش یافته است.

طبق گفته Matt Bing، تحلیلگر امنیتی در Netscout، پژوهشگران با قرار دادن هانی‌پات‌ها در سراسر آمریکای شمالی، آمریکای جنوبی، اروپا و آسیا، نزدیک به ۲۰۰ هزار حمله جستجوی فراگیر یا brute-force را از روز اول سپتامبر تا روز ۳۰ این ماه مشاهده کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تیم ۱۰۰۵ ترکیب نام‌کاربری و گذرواژه جدید را پیدا کردند که جدای از لیست ۶۰ موردی ‌پیش‌فرض میرای هستند.

این پژوهشگران در تلاش هستند تا تغییرات کد منبع میرای از پاییز سال ۲۰۱۶ را کشف کنند. آنها متوجه شدند که نسخه‌های جدید به دنبال انجام حملات جدیدی هستند و دستگاه‌های IoT بیشتری مانند وب‌کم‌ها و مسیریاب‌های مسافرتی را مورد هدف قرار می‌دهند. اولین حمله میرای روی دستگاه‌های DVR تمرکز داشته است.

Bing همچنین گفته است که پژوهشگران برای مناطق مختلف روندهای خاصی را در ترکیب نام‌کاربری و گذرواژه‌ها مشاهده کرده‌اند. برای مثال، در یک مسیریاب مسافرتی در روسیه ترکیب root/۲۰۰۸۰۸۲۶ مشاهده شده است، در حالی که ترکیب telecomadmin/admintelecom در چین بسیار رایج بوده و در مسیریاب‌های Huawei به طور عمده استفاده شده است.

همچنین آنها متوجه شدند زمانی که یک بات‌نت با گذرواژه پیش‌فرض یک دستگاه را آلوده می‌کند، حملات بعدی از همان دستگاه‌های مورد نفوذ ادامه می‌یابد.

با توجه به این اطلاعات جدید حاصل شده، این پژوهشگر توصیه کرده است تا دستگاه‌های IoT بروز نگه داشته شوند و آن ها پشت یک دیوار آتش قرار گیرند. کاربران خانگی باید دستگاه‌های IoT خود را پشت یک مسیریاب خانگی قرار دهند. همچنین پیشنهاد شده است تا شرکت‌ها از هانی‌پات‌ها استفاده کنند تا روند و اهداف حملات IoT را شناسایی کنند.

کد خبر 4442940 معصومه بخشی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: امنیت سایبری اینترنت اشیا اربعین ۹۷ نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فناوری فضایی فناوری نانو امنیت اطلاعات اینترنت شرکت دانش بنیان تحقیقات علمی اربعین 97 جیتکس هوشمندسازی گوگل ناسا محمد جواد آذری جهرمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۶۲۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زندگی با آیه ها یک فعالیت هم افزا با حضور دستگاه های مختلف بود

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام تقی زاده دبیر پویش طرح ملی زندگی با آیه ها و رییس سازمان دارالقرآن در نشستی که پیرامون بحث و بررسی طرح زندگی با آیه ها امروز دوشنبه دهم اردیبهشت ماه با حضور جامعه قرآنی و تمامی دستگاه های مشارکت کننده در مجمتع فرهنگی سرچشمه برگزار شد، گفت: زندگی با آیه ها یک فعالیت هم افزا با حضور دستگاه های مختلف فرهنگی بود. نظر سنجی قبل از ماه مبارک انجام شد و بعد از آن نیز مجدد آن را تکرار کردیم تا اثر بخشی فعالیتهای انجام شده را دریابیم. در این عملیات تولیدات مکتوب، تولیدات فضای مجازی و فعالیتهای که در صدا و سیما شکل گرفت و اتفاقاتی که در زیر ساخت ها اتفاق افتاد و تبلیغات محیطی یکی دیگر از ارکانی بود که سعی کردیم در تصویر کردن بهتر این طرح از آن کمک بگیریم.

وی ادامه داد: در نامه ای که حجت الاسلام قمی بهمن ماه و قبل از آغاز ماه مبارک رمضان به دفتر رهبر معظم انقلاب ارسال کردند نظر معظم له را برای اجرای چنین طرحی در ماه مبارک جویا شدند که پاسخ به این نامه رهبر انقلاب این چنین آمده است: «کار قرآنی در شمار مبارک ترین کارهای جهادی و اسلامی است مراقب باشید در نیمه راه رها نشود و پیگیری نکردن و برنامه ریزی نکردن آفت برنامه های شوق انگیز است.»همه فعالیتهای قرآنی را رهبری در راستای فهم و تدبر می بینند که در این زمینه حفظ قرآن تاثیرات خودش را دارد.

رییس سازمان دارالقرآن اظهار داشت: ما حفظ آیات موضوعی را به عنوان نقطه کلیدی مطرح کردیم که با نگاه کارشناسی به تمامی مراحل از تصحیح و جریان حفظ و عمل و قرآنی شدن را دنبال کرد. فلذا توجه ویژه ای به حفظ موضوعی داشتیم. ما با این نگاه هدف از طرح زندگی با آیه ها را گفتمان سازی و تببین معارف قرآنی نیاز جامعه در راستای فریضه جهاد تبیین با این طرح مورد توجه قرار دادیم.

تقی زاده ادامه داد: در ماه مبارک رمضان چهار سطح عملیاتی طراحی شد.گفتمان سازی زندگی با آیه ها از عنوان تا مفهوم اینکه قرآن به دنبال سامان بخشی زندگی است، به عنوان نخستین سطح برشمرده شد. همچنین شکل گیری هم افزایی بین جریان های مردمی و دستگاه ها با این تناسب که فعالیت خودمان تقویت میدان باشد. مخاطب محوری که معیار اصلی ما بوده در تفکیک مخاطبان با عنوان های مختلف بانوان و نوجوان در این طرح مورد توجه واقع شده است.

دبیر پویش طرح زندگی با آیه ها با اشاره به اینکه نظرسنجی قبل و بعداز فعالیتهای قرآنی ماه رمضان داده های خوبی میدهد، اظهار داشت: نظر سنجی با سنجش دو هزار نفر از استانها و تهران انجام شد در این نظر سنجی بالغ بر ۷۵ درصد حسرت حفظ نکردن قرآن را دارند. اکثر افراد در خانه از قرآن شخصی استفاده می کنند که با آمدن نظر سنجی دوم که روزهای آینده نتایجش مشخص می شود میتوان تحلیل های خوبی در این زمینه انجام داد.

کد خبر 6092100 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • رایزنی با سرمایه‌گذاران برای فعالیت در لرستان
  • توزیع بیش از ۴۰۰ دستگاه لوازم خانگی در بجنورد
  • مسدودسازی بیست و هشت صفحه هنجارشکن در فضای مجازی
  • هشدار سایبری: از USB نامطمئن استفاده نکنید، بدافزار خطرناک PlugX در حال گسترش است
  • ۵۰ میلیارد ریال لوازم خانگی در شمال تهران توقیف شد
  • توقیف تجهیزات حفاری غیرمجاز در خرامه
  • کشف محموله لوازم خانگی قاچاق در مراغه
  • معرفی آوین شاپ فروشگاه تجهیزات نظافت صنعتی و خانگی
  • پرداخت ۱۲۰ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی شهر همدان
  • زندگی با آیه ها یک فعالیت هم افزا با حضور دستگاه های مختلف بود