Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس به نقل از راشاتودی, طبیعت ناپایدار بازار نفت باعث شرایط دو هفته اخیر بوده است: انتظار کاهش شدید عرضه نفت توسط ایران، نگرانی در مورد سرعت رشد اقتصادی جهان و رشد تقاضای نفت.
جنگ های تجاری، ضعیف شدن اقتصاد های نوظهور و واحدهای پولی و قدرت گرفتن دلار آمریکا ترسی در بازار انداخته که عربستان، روسیه و سایر شرکایشان نمی‌توانند نبود بشکه های نفت ایران و کاهش مستمر تولید ونزوئلا را جبران کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بازار باید تنش‌های ژئوپلیتیکی اخیر را هم در مورد قتل روزنامه نگار سعودی و اعتراضات به پا شده بر سر آن و تهدید عربستان برای تلافی هرگونه تحریم احتمالی به خاطر مرگ خاشقچی را هم تحمل کند.
در حالی که بازار درگیر این مسائل بود قیمت نفت رو به کاهش گذاشت و در روز سه شنبه به پایین‌ترین حد در دو ماه گذشته رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت و نفت خام برنت هم 4 درصد کاهش یافتند که بیشترین کاهش روزانه از ماه جولای بوده است .
این کاهش قیمت چندین دلیل دارد:
اول خالد الفلاح، وزیر انرژی عربستان این هفته گفت عربستان به عنوان یک تولید کننده نفت کاملاً قابل اعتماد است و می‌تواند تمام تقاضای نفت را تامین کند،از نفت به عنوان سلاح استفاده نمی کند و قصد ندارد مانند سال 1973 به خاطر مسائل قتل خاشقچی،تحریم معامله نفت وضع کند .
دوم، بازار نفت تمرکز خود را معطوف به بخش تقاضا کرده است. دلیل آن هم کاهش قریب‌الوقوع رشد تقاضای جهانی برای نفت به خاطر قیمت بالای آن و قدرتمند شدن دلار است که صورتحساب واردات نفت را بالا برده و همچنین است کاهش رشد اقتصاد جهانی در بحبوحه جنگ های تجاری و وضع عوارض .
سوم،صندوق های سرمایه گذاری تامینی و سایر مدیران مالی به نقد کردن معاملات بلندمدت و به دست آوردن سود در هفته گذشته ادامه دادند و معاملات کوتاه مدتی در برنت و وست تگزاس اینترمدیت باز کردند .
ترسهای اولیه از نبود نفت ایران، کم کم تبدیل شد به ترس درباره نرخ رشد اقتصادی آینده و تقاضای نفت . بی ثباتی بازار های نوظهور و واحدهای پولی، بالا رفتن ارزش دلار، جنگ‌های تجاری و عوارض، همه بر رشد تقاضای نفت تاثیر می‌گذارد. افزایش تولید نفت آمریکا هم به حفظ این خوشبینی دامن می‌زند .
اله هنس، رئیس استراتژی کالا در بانک ساکسو گفت در حالیکه تاثیر منفی افزایش قیمت نفت هنوز هم بر دورنمای تقاضا در سال 2019 تاثیر می گذارد، شکی نیست که زودتر از اینها شاهد تاثیرش خواهیم بود .
وی ادامه داد:« در حالی که عرضه کمتر نفت توسط ایران و ونزوئلا و کم شدن ظرفیت مازاد جهانی می‌تواند در کوتاه مدت تأثیر مثبت بر قیمت داشته باشد ولی با توجه به تاثیر منفی قدرت کنونی دلار و جنگ های تجاری، فکر می‌کنیم اقتصاد دنیا نتواند از پس قیمت مهار نشدنی نفت برآید ».
وی تاکید کرد:« بازار نفت اول عکس العمل نشان می دهد بعد سوال می پرسد».

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۶۳۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۴

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۱۱ درصد کاهش به ۲۳۰۱ دلار و ۲۶ سنت رسید. - اخبار بازار -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، طلا در معاملات روز جمعه در بحبوحه کاهش سود اوراق قرضه خزانه داری آمریکا و ضعف دلار حدود 2300 دلار معامله می‌شود. تاجران در حال بررسی اظهارات جروم پاول، رئیس فدرال رزرو آمریکا در روز چهارشنبه در مورد ثابت نگه داشتن نرخ بهره هستند.

قیمت هر اونس طلا امروز با 0.11 درصد کاهش به 2301 دلار و 26 سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم بدون تغییر به 2309 دلار و 60 سنت رسیده است.

شرکت کنندگان بازار انتظار سیاست‌های سختگیرانه‌تری را از سوی فدرال رزرو آمریکا داشتند، اما این بانک نرخ بهره را ثابت نگه داشته است.

جروم پاول در اظهارات خود در روز چهارشنبه گفت تا زمانی که مطمئن نشوند نرخ تورم به سمت هدف 2 درصد کاهش می‌یابد، پایین آوردن نرخ بهره درست نیست.

وی اضافه کرد هنوز هیچ اطمینانی نسبت به روند کاهشی تورم به وجود نیامده است، بنابراین در هر اجلاس در مورد نرخ بهره تصمیم گیری خواهد شد.

فدرال رزرو آمریکا در روز چهارشنبه تصمیم گرفت نرخ بهره را بین 5.25 تا 5.50 ثابت نگه دارد. بالا ماندن نرخ بهره هزینه نگهداری طلا به عنوان یک سرمایه غیر سودده را افزایش داده و تمایل برای خرید آن را پایین می‌آورد.

شاخص دلار هم 0.23 پایین آمده و به 105.39 رسیده است که خرید طلا را برای دارندگان سایر ارزهای دنیا ارزان‌تر می‌کند.

در میان سایر فلزات گرانبها، قیمت نقره امروز با 0.47 درصد افزایش به 26 دلار و 96 سنت رسید. پلاتین هم با 0.40 درصد افزایش 958 دلار و 56 سنت معامله می‌شود.

انتهای پیام/63

دیگر خبرها

  • پیش بینی قیمت دلار ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ / خواب کاهش دلار تعبیر می‌شود؟
  • نقره و خودروهای برقی/ نقش فلز نقره در صنعت انرژی‌های تجدیدپذیر!
  • قیمت طلا کاهش یافت
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۴
  • قیمت دلار در بازار باز هم پایین تر می آید؟
  • 12 محصول ایران خودرو و سایپا ارزان شد + جدول قیمت
  • سرمایه‌گذاران این بازار بیشترین زیان را دیدند/ دلار به کانال ۵۰ هزار تومان باز می‌گردد؟
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • گشتی در اقتصاد جهان | خوش‌بینی صندوق بین‌المللی پول به اقتصاد آسیا
  • طلا دوباره اوج گرفت/ قیمت جدید طلا ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳