Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-04-29@12:37:05 GMT

روش‌های جدید علمی جایگزین کشت سنتی

تاریخ انتشار: ۵ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۲۶۴۸۴۶

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز گیلان آیت‌الله رسول فلاحتی در این دیدار با اشاره به لزوم کشت مکانیزه به جای روش سنتی گفت: کشت سنتی دیگر پاسخگوی نیاز جامعه نیست و روش‌های جدید علمی باید جایگزین شود.
آیت‌الله فلاحتی، جهادکشاورزی را نبض حیاتی استراتژیک جامعه دانست و خاطرنشان کرد: بخش‌های مختلف مراکز تحقیقاتی جهاد کشاورزی نیازمند توجه عمیق است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی، تغییر کاربری اراضی کشاورزی را از معضلات مهم گیلان دانست و گفت : یک‌سوم از اراضی شالیزاری استان در حال تبدیل شدن به محصولات باغی و برخی از زمین ها هم به واحدهای مسکونی و اقامتی تبدیل شده است.
امام جمعه رشت با تأکید بر توجه به فرآوری و نشان‌سازی محصولات کشاورزی گیلان، تاکید کرد:باید به کیفیت تولید محصولات کشاورزی در استان توجه بیشتری شود و برندسازی برنج، زیتون، بادام‌زمینی، چای و دیگر محصولات در پیشرفت کشاورزی گیلان تاثیرگذار است.
آیت‌الله فلاحتی، مهاجرت روستائیان به شهرها را از جمله معضلات دیگر استان دانست و افزود: ایجاد بنگاه‌های کوچک اقتصادی خانگی در روستاها ضمن ایجاد روحیه نشاط موجب ماندگاری روستائیان در روستاها می شود.
وی با بیان اینکه ترویج کشت‌های دوم و جایگزین در ارتقای درآمد روستائیان موثر است، تصریح کرد: مسؤولان با شناسایی بسترهای موجود می‌توانند بهره‌‌برداری بیشتری از بخش کشاورزی گیلان داشته باشند.
نماینده ولی فقیه در گیلان در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر برخورد با زدوبندهای غیر متعارف در دستگاه‌های مختلف تاکید کرد: زیربنای تمام فعالیت‌ها باید بر انسان‌محوری باشد ضمن اینکه به معنویت و شخصیت افراد توجه شود.
امام جمعه رشت با بیان اینکه قبول مسؤولیت‌ها باید در راستای ارائه خدمت به مردم باشد، افزود: خودنظارتی از جمله مواردی است که مسؤولان باید نسبت به خود و زیرمجموعه مدیریتی داشته باشند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان نیز در این دیدار تقویت بخش‌های مختلف کشاورزی را مهم دانست و گفت: ذخیره‌سازی خوراک دام و طیور از اولویت‌های جهاد کشاورزی گیلان است.
علی درجانی از تولید روزانه 35 درصد گوشت مرغ مصرفی تهران در گیلان خبر داد و افزود: روزانه 150 تن گوشت مرغ از گیلان روانه بازار پایتخت می‌شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان افزود: سالانه 80 هزار تن کود برای بخش کشاورزی استان تامین و در اختیار کشاورزان قرار می گیرد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: آیت الله فلاحتی مهاجرت روستائیان شالیزار محصولات کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۶۴۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران

اتاق‌های بازرگانی بین‌المللی ایران در کشورهای گرجستان، ایتالیا، عراق، قطر و ارمنستان در پارک علم و فناوری بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران مستقر شدند.

به گزارش ایسنا، تعدادی از فعالان و نمایندگان عرصه اتاق‌های بازرگانی بین‌المللی ایران در کشورهای گرجستان، ایتالیا، عراق، قطر و ارمنستان و اتاق بازرگانی تهران جهت ایجاد اتاق مشترک بازرگانی فناوری بین‌المللی در کشور در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایرانی حضور یافتند.

در این نشست حسن زمانیان، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران ضمن اشاره به اهمیت جایگاه اتاق‌های مشترک بازرگانی اقتصادی اظهار کرد: اتاق‌ها در عرصه تولید، خدمات بویژه صادرات و همچنین در جهت کمک به فراهم آوردن موجبات رشد و توسعه اقتصادی کشور نقشی اثرگذار دارند.

وی ضمن اظهار خرسندی از حضور و استقرار اتاق‌های بازرگانی در پارک علم و فناوری بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران، گفت: علاوه بر شرکت‌های مستقر در این پارک قطب فناوری پارک نیز در شهر آفتاب تاسیس شده است.

زمانیان افزود: در راستای علمی و تخصصی کردن محصولات شرکت‌ها و تولیدکنندگان داخلی و با تفاهم و همکاری با وزارت صمت و با امضای دو معاونت در وزارتخانه علوم و صمت گواهی‌نامه‌های رتبه‌بندی تحقیق و توسعه صادر می‌شود که معتقد هستیم نهادها و شرکت‌های اقتصادی درصورت نبود بخش تحقیق و توسعه از عرضه و تقاضای بازارهای جهانی عقب می‌مانند و وجود این بخش در شرکت‌ها کاملا ضروری است.

معاون وزیر علوم گفت: یکی دیگر از گواهینامه‌ها که تعیین‌کننده درصد داخلی یا خارجی بودن محصولات شرکت‌ها را تعیین می‌کند، گواهی عمق ساخت داخل است که توسط سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران صادر می‌شود و در صورتی که درصد امتیاز گواهی بالا باشد، آن محصول از معافیت گمرکی برخوردار شده و چنانچه بتواند نیاز آن محصول را در کشور فراهم کند، از واردات آن جلوگیری خواهد شد.

وی تصریح کرد: رتبه کشور ما در جهان از نظر علمی پانزده است، ولی در نوآوری و دانش فنی رتبه ۶۳ را داریم و این فاصله به این دلیل است که نمی‌توانیم به خوبی از پژوهش و تحقیقات خود دانش فنی تولید کنیم و در نهایت این دانش فنی را نیز به تجاری‌سازی نرسانده‌ایم که به تولید محصولات تجاری و بازار محور منجر شود و باید به دنبال تولید محصولاتی باشیم که دارای پیچیدگی اقتصادی مثبت باشند.

به نقل از سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، زمانیان افزود: تحقیقاتی مهم است که تبدیل به دانش فنی و پس از آن منجر به تولید محصولی شود که در سطح بین‌المللی رقابت‌پذیر باشد و همچنین محصولات تولیدشده باید به خوبی در بازار ارائه و در معرض دید قرار گیرند که این بازاریابی و تجارت را اتاق‌های بازرگانی می‌توانند در سطحی وسیع انجام دهند و در تجاری‌سازی و فروش محصولات نقشی کلیدی داشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • امنیت شغلی در گرو رونق تولید/ بیمه کارگران ساختمانی پیگری می‌شود
  • رسالت معلم ،‌ارتقاء علمی و معنوی دانش آموزان است
  • معلم باید برای ارتقای معنوی و علمی خود و دیگران تلاش کند
  • لکه های پرخطر و حادثه خیز، شناسایی شود
  • رصد دقیق ۴۷۰۰۰۰ هکتار برنج شمال با داده‌های فضایی
  • برآورد سطح زیرکشت برنج با داده‌های فضایی برای نخستین بار
  • پرونده داغ چای روی میز مسئولان گیلان
  • پیش بینی برداشت یک میلیون و ۸۰۰ هزار تُن انواع محصولات کشاورزی در گلستان
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • پیش بینی برداشت یک میلیون و ۸۰۰ هزار تُن انواع محصولات کشاورزی در استان گلستان