Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری تسنیم: حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمدعلی آل‌هاشم امروز در مراسم راه اندازی دستگاه دوم حفاری مکانیزه تونل TBM خط ۲ متروی تبریز با تاکید بر اینکه موضوعات فرهنگی و اقتصادی دو موضوع مهم در جامعه امروز ماست اظهار داشت: این دو حوزه به دلیل جنگ نرم فرهنگی و جنگ اقتصادی باید بیش از سایر حوزه‌ها مورد توجه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اهمیت نگاه فرهنگی مسئولان به مسائل جامعه را گوشزد کرد و گفت: تهاجم فرهنگی و جنگ اقتصادی دو ترفند دشمن برای ضربه زدن به‌نظام است و مسئولان باید علاوه بر شمّ اقتصادی، شمّ فرهنگی نیز داشته باشند.

امام جمعه تبریز یادآور شد: دشمن به این نتیجه رسیده که جنگ نظامی از لحاظ جانی و مالی بسیار پرهزینه است، لذا به جنگ فرهنگی روی آورده تا خانواده‌ها و جامعه را از درون خود، متلاشی کند.

نماینده، ولی فقیه در آذربایجان شرقی توجه ویژه به مسائل اقتصادی و رونق بخشیدن به این مسائل را جزو اولویت‌های جامعه دانست و با تاکید بر اینکه دشمن در مواجهه با ما در «جنگ» فرهنگی و اقتصادی است و نه فقط «فشار» اقتصادی، خاطرنشان کرد: تنها راهی که می‌تواند ما را با سربلندی از این مرحله عبور دهد، ایستادن روی پای خود است چراکه با بهره‌گیری از توان متخصصان داخلی و امکانات خودمان می‌توانیم کار‌ها را پیش ببریم همچنان که در هشت سال دفاع مقدس با دست‌خالی جنگ را پیش بردیم.

وی با تاکید بر اینکه استان آذربایچان شرقی از نظر اقتصادی دارای نیرو‌های جوان، مبتکر و دارای فکر و اندیشه است ابراز داشت: سربلندی ما در سایه تکیه بر جوانان توانمند و داشته‌های خودمان است.

حجت الاسلام آل هاشم، توانمندی متخصصان جوان و استفاده از امکانات داخلی در قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) برای ساخت متروی تبریز را نمونه‌ای از خودباوری، خوداتکایی و «ما می‌توانیم» دانست و آن را رمز عبور از مشکلات عنوان کرد و گفت: اگر این روحیه جهادی و ایثارگری نبود، در جنگ هم نمی‌توانستیم موفق باشیم. امروز آرامش و امنیت و عزت ما در سایه این رشادت‌ها و ایثارگری‌ها و به برکت خون پاک شهدا است.

منبع: فردا

کلیدواژه: امام جمعه تبریز آل هاشم خودباوری مشکلات اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۶۶۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مانوین؛ حل مسائل جامعه با فناوری‌های فرهنگی و نوآور

دبیر ستاد فناوری‌های فرهنگی و نرم گفت: با اتکا به ظرفیت‌های فناوری‌های نرم و فرهنگی، می‌توان در زمینه‌هایی همچون زبان فارسی، وفاق اجتماعی، محیط‌زیست، سلامت عمومی و عدالت اجتماعی، گام‌های مؤثری برداشت. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، در نشست خبری رویداد مانوین که امروز در مدرسه تاریخی دارالفنون برگزار شد، مسعود حسنلو؛ دبیر ستاد فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ضمن تأکید بر ضرورت هویت‌بخشی به صنایع خلاق و بومی کشور، اظهار کرد: انتخاب دارالفنون به عنوان مکان برگزاری این رویداد، نمادی از پیوند میان سنت و نوآوری در مسیر توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم است. هویت اصیل این مرز و بوم، ریشه در فرهنگ، تاریخ و دین ما دارد و باید در بستر نوآوری و فناوری، تجلی یابد.

حسنلو با اشاره به نقش‌آفرینی فرهنگ در حل مسائل جامعه، افزود: یکی از کارکردهای اصلی فناوری، حل چالش‌های موجود در کشور است. با اتکا به ظرفیت‌های فناوری‌های نرم و فرهنگی، می‌توان در زمینه‌هایی همچون زبان فارسی، وفاق اجتماعی، محیط‌زیست، سلامت عمومی و عدالت اجتماعی، گام‌های مؤثری برداشت.

وی در ادامه با بیان اینکه توسعه اکوسیستم فناوری‌های نرم، زمینه‌ساز حل مسائل اجتماعی خواهد بود، خاطرنشان کرد: رویداد مانوین با هدف توسعه فناوری‌ها با رویکرد بومی و هویت‌ساز برنامه‌ریزی شده است. این رویداد بستری مناسب برای فعال‌سازی جریان‌های نوظهور در حوزه فناوری‌های نرم فراهم می‌کند.

مانوین؛ رویداد ملی صنایع خلاق در اینوتکس 1403

دبیر ستاد برگزاری نمایشگاه، رونمایی از دستاوردها و برگزاری نشست‌های تخصصی را از جمله برنامه‌های جانبی این رویداد برشمرد و گفت: صنایع خلاق، رکن اصلی اقتصاد خلاق و فرهنگی به شمار می‌روند. حمایت از این صنایع، نقشی کلیدی در رونق اقتصادی و فرهنگی کشور ایفا می‌کند.

حسنلو در توضیح دسته‌بندی پروژه‌های پیشران در حوزه فناوری‌های نرم و فرهنگی، گفت: پروژه‌های پیشران، طرح‌هایی هستند که از نظر اقتصادی و صنعتی، قابلیت ارتقای سطح سایر پروژه‌ها را دارند. این پروژه‌ها به دو دسته کلان و پیشران تقسیم می‌شوند.

وی با اشاره به تشکیل 17 کارگروه تخصصی ذیل سند این ستاد، خاطرنشان کرد: این کارگروه‌ها در سه سطح، پروژه‌هایی را تعریف کرده‌اند. برخی از این پروژه‌ها در سطح کلان ملی قرار دارند و نیازمند اعتبارات و زیرساخت‌های قابل‌توجهی هستند. دسته دیگر، پروژه‌هایی هستند که با وجود نیاز به سرمایه‌گذاری کمتر، به تجمیع ظرفیت‌ها و تشکیل کنسرسیوم‌ها نیاز دارند.

حسنلو در پایان، دسته سوم پروژه‌ها را طرح‌هایی دانست که نیازمند زیرساخت‌های قانونی و فیزیکی هستند و افزود: تاکنون 3 پروژه کنسرسیوم صادرات اسباب‌بازی، پلتفرم بهینه‌سازی آموزش و آزمایشگاه اثر اجتماعی، در این زمینه احصا شده است. همچنین 10 پروژه دیگر در دستور کار ستاد قرار دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • داوطلبان هلال احمر ایثارگران واقعی هستند
  • علم الهدی: دشمنان اسلام از مسائل سیاسی عبور کرده و چشم به ولایت معصوم دارند
  • حل مشکلات اصلی بانوان را نباید به حاشیه راند
  • تاکید امام جمعه کیش بر التزام به حجاب و عفاف و رعایت قوانین کشور
  • منادی شفاف سازی در تولیت
  • مانوین؛ حل مسائل جامعه با فناوری‌های فرهنگی و نوآور
  • بررسی مسائل و مشکلات محلات حاشیه نشین شهر یزد
  • عقلانیت انقلابی راه حل مواجهه با معادله و حل مسائل کشور است
  • وعده ایران برای نابودی ظلم جهانی قطعی است
  • تأکید امام جمعه اردبیل بر افزایش تولیدات هنری برای رفع نیازهای روز جامعه