Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@18:20:39 GMT

ظرفیت تولید ۵۰ هزار تن بچه‌ماهی در بافق وجود دارد

تاریخ انتشار: ۵ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۲۶۷۴۵۵

ظرفیت تولید ۵۰ هزار تن بچه‌ماهی در بافق وجود دارد

به گزارش خبرنگار مهر، سیدجمال سجادی پور عصر امروز در جلسه ستاد راهبری اقتصاد مقاومتی یزد با اشاره به اینکه یزد گرچه از استان‌های کم آب کشور به شمار می رود اما از منابع آب شور برخوردار است، اظهار داشت: در حال حاضر یکی از مراکز بزرگ پرورش و تکثیر ماهیان آب شور کشور به شمار می رود.

وی با اشاره به اینکه می توانیم به تولید ۵۰ هزار تن بچه ماهی در بافق برسیم، افزود: اکنون در حوزه آبزی‌پروری، یکی از مهمترین مشکلات تولید بچه ماهی است اما اگر بتوانیم فرهنگ استفاده و عرضه را تغییر دهیم، می توان از ظرفیت‌های عظیم موجود در بافق استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جهاد کشاورزی استان یزد با اشاره به اهمیت پرورش ماهی تیلاپیا در استان یزد بیان کرد: گرچه استان یزد در حوزه کشت گلخانه ای توانست تحولات عظیمی در کشور ایجاد کند اما به جرأت می توان گفت تحولاتی که در حوزه تحقیقات، پرورش و تکثیر ماهی تیلاپیا صورت گرفته، بیش از تحول در حوزه گلخانه ها است.

سجادی پور به ارائه گزارشی در مورد روند تولید ماهیان پرمصرف دنیا پرداخت و یادآور شد: تولید ماهی تیلاپیا از حدود ۹۷۰ تن در سال ۲۰۰۲ به پنج میلیون تن در سال ۲۰۱۴ رسید و پس از ماهی کپور، مقام دوم را به خود اختصاص داده است.

وی خاطرنشان کرد: سرانه مصرف این ماهی در جهان به طور میانگین حدود ۱۸ کیلوگرم است که سرانه مصرف آن در ایران حدود ۵.۸ کیلوگرم است که لازم است هم توسعه پرورش و هم سرانه مصرف افزایش پیدا کند.

رئیس جهاد کشاورزی استان یزد با اشاره به تحولاتی که در زمینه تامین پروتئین دامی به دلیل خشکسالی های متعدد رخ داده است، افزود: تنها امید تامین پروتئی شیلات و امید شیلات نیز ماهی تیلاپیا است.

سجادی پور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برنامه ریزی های انجام شده برای تکثیر بچه ماهی در شهرستان بافق عنوان کرد: می توانیم در سال ۹۸ بالغ بر ۴۰۰ هزار بچه‌ ماهی تکثیر کنیم که تکثیر این میزان در ۱۰ واحد ۲هزار تنی امکان پذیر است.

وی خاطرنشان کرد: تکثیر این میزان بچه ماهی می تواند به طور مستقیم برای هزار نفر شغل ایجاد کند.

کد خبر 4443254

منبع: مهر

کلیدواژه: جهاد کشاورزی یزد یزد اربعین ۹۷ اربعین 97 اربعین حسینی مرز مهران گرگان بوشهر مشهد شهرکرد کرمانشاه یاسوج شیراز موکب خطبه های نماز جمعه زائران اربعین سنندج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۶۷۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ هزار دانش‌آموز در کشور آموزش‌های مهارتی می‌بینند

 معاون وزیر کار و رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور صبح امروز در هشتمین همایش سراسری مدیران سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در استان کردستان اظهار داشت: رویکرد مهارت‌آموزی از نکات مهم تحقق شعار  سال است و در این راستا تعهد داریم طی قراردادی با آموزش و پرورش ۲۰۰ هزار نفر از دانش‌آموزان کشور را در بحث مهارت آموزش دهیم.

 مهرداد عظیمی، با اشاره به مفهوم شعار سال از نگاه مقام معظم رهبری، افزود: جهش تولید با مشارکت مردم یک انتخاب راهبردی در این راستا بوده و خادمان کشور باید به برخی موضوعات نگاه ویژه‌تری داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه اقتصاد مسئله اصلی کشور است، افزود: دشمن همواره در این حوزه برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری می‌کند، لذا دولت باید با کار جهادی در حوزه تولید و با نگاه جهشی به تحقق شعار سال گام بردارد.

 عظیمی خاطر نشان کرد: توسعه مراکز جوار کارگاهی، با هدف تربیت نیروی متخصص برای تولید نیاز‌های اساسی کشور ضروری است و ارتقاء این مراکز و آموزش و سنجش صلاحیت از جمله اولویت‌های سازمان فنی و حرفه‌ای کشور طی سال‌جاری خواهد بود.

به گفته عظیمی، سازمان فنی حرفه‌ای کشور دارای ۴ هزار و ۱۶۲ گارگاه و واحد آموزشی، ۲۲ هزار آموزشگاه آزاد در کشور است و این ظرفیت ارزشمند می‌تواند در آموزش نیروی کار کارآمد و متخصص در کشور بسیار تاثیرگذار و نقش‌آفرین باشد.

رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در ادامه از کردستان به عنوان سرزمین استعداد‌های درخشان در حوزه‌های مختلف نام برد و گفت: این استان ظرفیت‌های خدادادی به ویژه نیروی انسانی توانمند و متخصصی دارد که باید به این ظرفیت‌ها در معرفی استان کردستان توجه شود.

وی گفت: مطالبات مردم کردستان از دولت زیاد است که خوشبختانه بخشی از این مطالبات در این دولت با تلاش‌های صورت گرفته جامه عمل پوشانده شده است که این اقدامات باید به خوبی منعکس شود.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • لرستان؛ فرصت تولید و تجارتِ صنعت شیلات
  • استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری
  • رشد ۶۰ درصدی تولید نفت در کشور
  • ۲۰۰ هزار دانش‌آموز در کشور آموزش‌های مهارتی می‌بینند
  • تولید بنزین از طریق متانول کلید خورد
  • اوجی: تولید نفت ایران امسال جهش می‌کند
  • زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است
  • مینی پالایشگاه دهدشت کلنگ زنی شد/تولید ۱٠ هزار بشکه بنزین در روز
  • سازمان اوقاف خود را مخاطب در جبهه پیشران انقلاب اسلامی می‌داند
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟