Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سیاسی ایلنا، عصر امروز در صحن علنی مجلس شورای اسلامی احمد بیگدلی در مخالفت با وزیر پیشنهادی صنعت گفت:‌ مخالفت من با رحمانی مخالفت شخصی نیست چراکه می ‌توانم مراتب خوشحالی خود را از ایشان که از نمایندگان ادوار هستند ابراز کنم اما در راستای وظیفه نمایندگی خود به برنامه‌های ایشان می‌پردازم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مساله نظم بازار و تامین کالای مورد نیاز، گفت: در بهمن ماه ۹۱ کانون تمرکز در بخش کشاورزی در قانونی به نام قانون مرکزی به تصویب مجلس رسید و سیاست‌گذاری این حوزه از وزارت صمت به وزارت کشاورزی واگذار شد و در این مدت وزارت جهاد توانست موفقیتی در این حوزه داشته باشد که خودکفایی در تولید گندم و کاهش واردات برنج از جمله این موفقیت‌ها است.

این عضو کمیسیون اجتماعی تاکید کرد: علیرغم موفقیت‌ها در این حوزه برخی جهت کمرنگ نمودن این موفقیت‌ها تلاش کرده‌اند که از جمله آن  بیانیه اتاق بازرگانی بود که در حضور کاندیدای وزارت به تایید رسید. به اعتقاد بسیاری این امر منجر به ملغی شدن آن قانون شد و رصد ما نشان می‌دهد که این روند در دوره‌ای که شما قائم مقام بوده‌اید وجود داشته است و حتی مدیر کلی برای این منظور وجود داشته است.

وی با بیان اینکه وزارت صنعت و معدن خود را متولی تنظیم بازار دانسته است، اظهار داشت:  شما هیچ ابزاری برای این کار ندارید. شرکت‌های غله یا خصوصی‌سازی شده یا در حال خصوصی شدن هستند. نظام بازرسی در حال حاظر در بی رمق‌ترین دوران خود به سر می‌برد. علت این جهت‌گیری اشتباه چیست و اجازه دهید کار به روال قبلی خود ادامه یابد.

نماینده مردم خدابنده تصریح کرد: هدف قانون تمرکز در مجلس هشتم تشریح شد و شما در آن زمان رییس کمیسیون بودید و این قانون باعث شد اختیارات در وزارت کشاورزی متمرکز شود و شاید ایراداتی به وزارت جهاد کشاورزی در این زمینه هم باشد اما نباید کل آن را انکار کرد. گفته می‌شود در طرح برنامه صنعتی که مسئول برنامه‌ریزی کلان بوده در خصوص زمان و میزان در حوزه کشاورزی که به عهده وزارت کشاورزی بوده  تصمیمی گرفته نشده است.

بیگدلی افزود: من ضمن تاکید براین قانون می‌گویم اگر چنین تصمیمی درست باشد این خلاف مشی رییس‌جمهور است و وظیفه وزرا عمل به قانون است. اگر همه در جایگاه قانون حرف می‌زدند مردم گرفتار نمی‌شدند و اگر این روحیه در شما وجود داشته باشد به بخش کشاورزی آسیب می‌رساند. شما نمایندگان بهتر می‌دانید در یک کشاورزی پیشرفته همه کارها با هدف بازار انجام می‌شود. آیا پایبند به قانون تمرکز هستید؟ یا به دنبال ایجاد موازی کاری برای تنظیم بازار خواهید بود؟

این عضو کمیسیون اجتماعی با بیان اینکه تا اصلاح قانون انتظار می‌رود به قانون موجود احترام بگذارید، گفت: تا کنون نظام قیمت‌گذاری اثر مطلوبی در کشور ایجاد نکرده است و مشکلاتی ایجاد کرده و شاهد گران فروشی هستیم و دولت باید در بازارها و رفتارها نظارت داشته باشد و بورس کالا راهگشا است. در این بخش در برنامه شما هیچ برنامه‌ای یافت نمی‌شود نظام بودجه را چطور می‌خواهید تنظیم کنید؟ چگونه می‌خواهید مصرف‌کننده‌ها را از خرید با قیمت زیاد نجات دهید؟

وی خطاب به رحمانی گفت: هم فکری با اتاق بازرگانی و تشکل‌ها می ‌واند به دولت کمک کند. برنامه‌هایتان در این بخش چیست؟ سکوت است و چرا؟ اگر دولت بخواهد به صورت دستوری تعیین قیمت کند اختلاف قیمت ایجاد می‌شود. قیمت‌گذاری دستوری اثر نامطلوبی خواهد گذاشت و کاهش انگیزه تولید را در بر خواهد داشت.

بیگدلی گفت: از نمایندگان می‌خواهم تا وزیر اعلام برنامه ننموده‌ از دادن رای خودداری کنند. در مورد استفاده از سازمان‌های صنفی و نظارت در خدمات و کالاها، این مهم  بعد از انقلاب در تهران و شهرستان‌ها منحل و قانون نظام صنفی از بین رفت و کمیته‌هایی در شهرها ایجاد شد و مسئولیت‌هایی را عهده‌دار شدند و در سال ۵۹ اولین قانون صنفی به تصویب شورای انقلاب رسید.

نماینده مردم خدابنده گفت: آقای رحمانی چه برنامه‌ای دارید؟ استفاده از تشکل‌ها برنامه شماست. اما چالش‌هایی در این حوزه وجود دارد. وزارت صمت باید بانک اطلاعاتی جهت‌ده و فهرست‌هایی را برای رتبه‌بندی‌ها ایجاد کند. متاسفم که این را می‌گویم شما برنامه موثری ندارید و چیزی را ارائه نکردید. اگر مجلس به شما اعتماد کرد به فکر اصلاحات اساسی به نفع مردم و کشور و انقلاب باشید.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: رای اعتماد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۶۷۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخنگوی دولت: اولویت اساسی کار دولت و مجلس «توجه به معیشت مردم» است

به گزارش قدس آنلاین، «علی بهادری جهرمی» سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اولویت اساسی مجلس دوازدهم از نظر دولت چیست اظهار کرد: اولویت اساسی همه، چه دولت و چه مجلس، توجه به معیشت مردم است؛ امروز اولویت مردم مسائل اقتصادی است و بر همین اساس، شعار امسال «جهش تولید با مشارکت مردم» اعلام شد.

وی با بیان اینکه همه باید تلاش کنیم تا زمینه‌های تحقق شعار سال فراهم شود افزود: ایجاد زمینه‌های مشارکت حداکثری مردم در حوزه‌های مولد اقتصادی، امکان ایجاد رقابت و شرایط مناسب برای تولید اقتصادی، حمایت از فعالیت‌های زاینده و سازنده اقتصادی و عدم رقابت منفی دولت و نهادهای دولتی و حاکمیتی با بخش خصوصی از جمله اقداماتی است که وجه مشترک میان دو قوه مجریه و مقننه است.

سخنگوی دولت تاکید کرد: نظارت مؤثر بر بازار، مهار مؤثر تورم و حمایت بیش از پیش از فعالیت‌های مولد اقتصادی، باید زبان مشترک مجلس و دولت باشد تا ان شاء الله بتوانیم خدمت‌رسانی موثرتری برای مردم و کشور انجام دهیم.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • شوراهای شهر و روستا نقش اساسی و مهمی در کشور دارند
  • شوراهای شهر و روستا نقشی اساسی و مهمی در کشور دارند
  • ایجاد منطقه آزاد مغان راپیگیری می‌کنم/کشاورزی شاه‌کلید توسعه مغان
  • جلوی مازوت‌سوزی باید گرفته شود
  • سخنگوی دولت: اولویت اساسی کار دولت و مجلس «توجه به معیشت مردم» است
  • ایجاد درآمد پایدار اولویت اساسی شهرداری‌ها باشد+فیلم
  • قانون‌گذاری‌های جدید حمایت از معلمان اعمال شود
  • نگاهی به وضعیت بودجه احزاب در لایحه بودجه 1403 / مرکز پژوهش های مجلس: وزارت کشور گزارشی از نحوه توزیع کمک مالی به احزاب ارائه کند
  • لایحه بودجه و برنامه در دستورکار مجلس/اسامی غایبان جلسه
  • اصل ۷۵، اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد