Web Analytics Made Easy - Statcounter

صابر ماهانی با بیان اینکه تربیت معلم برای درس آمادگی دفاعی غفلت صورت گرفته است گفت: با دانشگاه فرهنگیان رایزنی کرده ایم تا معلم این درس را از طریق دانشگاه تربیت کنیم.

«علی صابر ماهانی» در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان درباره ی انتقاد های دانش آموزان به تدریس درس آمادگی دفاعی توسط معلم غیر متخصص گفت: این انتقاد را قبول دارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 رئیس سازمان بسیج دانش‌آموزی افزود: متاسفانه معلم مناسب تربیت نکرده ایم و در این زمینه غفلت صورت گرفته است.

 

وی تصریح کرد: به تازگی با دانشگاه فرهنگیان رایزنی کرده ایم و به این جمع‌بندی رسیده ایم که معلم این درس را از طریق دانشگاه تربیت کنیم.

 

توجه به جنگ نرم در درس آمادگی دفاعی

صابر ماهانی با بیان اینکه در کنار آمادگی دفاعی موضوعات مختلفی از جمله جنگی، جنگ نرم و حملات دشمن در فضای سایبری در عصر حاضر وجود دارد گفت: اما انتقاداتی هم به نحوه آموزش این درس وارد است.

 

رئیس سازمان بسیج دانش‌آموزی خاطر نشان کرد: انتقاد درباره تبیین مطالب از سوی معلمان وارد است، اگر  دانش‌آموزان درباره محتوای کتاب درسی آمادگی دفاعی انتقادی دارند بهتر است آن را به بسیج دانش‌آموزی منعکس کنند، تا در کارگروه‌های مربوطه مورد بررسی قرار گیرد.

 

ماهانی  درباره نحوه ارزشیابی درس آمادگی دفاعی خاطر نشان کرد: بخشی از این درس برای دانش‌آموزان پسر از طریق فعالیت در میدان تیر در نظر گرفته شده و 12 نمره از طریق آزمون تئوری است.

 

اعزام دانش آموزان به همراه خانواده به اردوهای راهیان نور

وی به اردوهای راهیان نور دانش آموزان به همراه خانواده ها اشاره کرد وگفت: برای اینکه خانواده، مدرسه با هم همسو و دانش‌آموزان در اجرای برنامه‌ها مانعی نداشته باشند، پیشنهاد کردیم تا در برخی اردوهای راهیان نور مانند اعزامی‌های ایام نوروز دانش آموز با خانواده به این مناطق اعزام شود.

 

صابر ماهانی ادامه داد: این نوع اعزام ها موجب می شود تا خانواده ها در جریان باشند که دانش آموزان به منطقه جنگی و خطرناک پا نمی گذارند بلکه با فضا و مناطق جنگی آشنا می شوند.

آغاز راهیان نور از ۱۲ آبان ماه

وی درباره ی اعزام دانش آموزان به اردوهای راهیان نور یاد آور شد: در مرحله اول اعزام به مناطق عملیاتی که از 15 مهر ماه آغاز شده بود، تعداد 13 هزار دانش آموز به مناطق عملیاتی جنوب و غرب کشور اعزام شدند.

 

رئیس سازمان بسیج دانش‌آموزی تصریح کرد: مرحله دوم سفرهای راهیان نور پس از اربعین سالار شهیدان و از 12 آبان ماه آغاز می شود.

پایان پیام/260

منبع: شبستان

کلیدواژه: اربعین حسینی پیاده روی اربعین اربعین مجلس مرز مهران موکب اربعین اردبیل زائران اربعین حسینی بیرجند کربلای معلی کمبود نیرو فرهنگی بسیج دانش آموزی اردوهای راهیان نور آمادگی دفاعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۷۱۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، سلمان محمدی امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت مقام معلم در استان با حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، از تلاش برای اجرای مطلوب سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی دستگاه تعلیم و تربیت در استان نام برد و اظهار کرد: پس از گلایه مقام معظم رهبری از اجرایی‌نشدن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در مدارس، نقشه راه این سند تهیه شده و الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مشخص شده است.

وی افزود: از مهر امسال ۵۰ درصد مدارس دولتی و ۵۰ درصد مدارس غیردولتی استان بر مبنای الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، کار تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان را آغاز خواهند کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه کیفیت‌بخشی به مدارس دولتی یکی از مهم‌ترین اولویت‌های مجموعه آموزش و پرورش در استان خواهد بود، گفت: در تلاشیم تا با کیفیت بخشی به مدارس برای تعلیم و تربیت بهتر دانش‌آموزان تلاش کرده و در عین توجه به جنبه‌های تربیتی، در راستای بالا بردن معدل دانش‌آموزان هم برنامه‌ریزی داشته باشیم.

وی سپس با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

محمدی با بیان اینکه باید دانش‌آموزانی تربیت کنیم که در عین داشتن امید و نشاط مجهز به خردورزی باشند، افزود: امسال اهتمام بیشتری برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در تراز انقلاب اسلامی داریم.

وی اشاره‌ای هم به استخدامی‌های آموزش و پرورش در استان کرمانشاه داشت و گفت: سال گذشته قریب ۱۵۰۰ نفر پذیرفته شدند و امسال ۱۶۰۰ معلم از طریق آزمون استخدامی پذیرش خواهند شد که البته بگونه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌ایم که در فرآیند گزینش افرادی جذب شوند که شأن معلمی را داشته باشند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه استان کرمانشاه ۳۷۰ هزار دانش‌آموز دارد، گفت: ۲۶ هزار فرهنگی متولی امر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان هستند.

کد خبر 748930

دیگر خبرها

  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • ثبت نام دور جدید مسابقات روبوتیکاپ دانش آموزی آغاز شد
  • شناسایی ۹۳ هزار معلم نمونه با ارزیابی‌های چندگانه
  • اجرای طرح هویتی در خیابان معلم
  • نماینده آیت الله العظمی سیستانی خواستار تربیت شخصیت قرآنی دانش آموزان و دانشجویان شد
  • فعالیت ۶۸ دانشجو معلم جهادگر به مدت ۱۷ روز در ارومیه و خوی
  • قدردانی امام جمعه تکاب از اجرای طرح نور
  • بر تلاش مسئولان برای تحقق شعار سال تأکید کرد
  • مسئولان بسترهای حضور مردم برای مشارکت در تولید را فراهم کنند