Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-24@21:30:31 GMT

استان کرمان تشکل قوی صادراتی ندارد

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۲۷۱۸۳۳

استان کرمان تشکل قوی صادراتی ندارد

مدیرکل جهاد کشاورزی استان کرمان با اشاره به اینکه هر ساله تولید سه محصول سیب‌زمینی، گوجه و پیاز بازار را دچار چالش و دغدغه می‌کند گفت: در حوزه صادرات در استان تشکل قوی نداریم. ۰۶ آبان ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۶ استانها کرمان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، عباس سعیدی صبح امروز در صد و شانزدهمین جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان کرمان که با موضوع بررسی برنامه اصلاح الگوی کشت در جنوب استان کرمان در محل سالن پیامبر اعظم(ص) استانداری کرمان برگزار شد با اشاره به اینکه بر بازار محصولات کشاورزی مسائل زیادی اثرگذار است اظهار داشت: در استان کرمان در حوزه کشاورزی مشکلات و البته استعدادهای به ویژه در جنوب استان وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به شرایط آب و هوایی خاص در جنوب استان اشاره کرد و افزود: این شرایط آب و هوایی در کشور برای تولید چند محصول بی‌نظیر است.

مدیرکل جهاد کشاورزی شمال استان کرمان با بیان اینکه صرفا تولید چند محصول در استان بازار را دچار مشکل می‌کند گفت: در شمال استان کرمان محصولات کشاورزی باغی را داریم که عرضه این محصولات مبتنی بر بازار است.

وی با اشاره به  اینکه در شما استان محصولات باغی ما عموما گردو، پسته، مرکبات و ... است بیان کرد: محصولات باغی ما در شمال توسعه پیدا نکرده و میزان محصولات تولید شده بازار خود را دارد.

سعیدی با بیان اینکه تولید گلابی صادراتی در کرمان در حال اجرا و برنامه‌ریزی است عنوان کرد: هر ساله تولید سه محصول سیب‌زمینی، گوجه و پیاز بازار را در سطح استان دچار چالش و دغدغه می‌کند.

وی با اشاره به اینکه کرمان دومین استان گلخانه‌ای در کشور است و تلاش زیادی برای توسعه گلخانه‌ها در استان شده است افزود: متاسفانه در جنوب استان کرمان برای صادرات محصولات نه سیستم ریلی داریم و نه سیستم هوایی.

مدیرکل جهاد کشاورزی شمال استان کرمان با بیان اینکه ما کشور روسیه را در همسایگی خود داریم که چندین ماه از سال یخ زده است گفت: روسیه نیازمند محصولات کشاورزی ما است اما در حوزه صادرات در استان تشکل قوی نداریم.

وی با اشاره به اینکه منابع آبی ما در اختیار فرد است و در بحث آب، زمانی بهره‌وری بالا می‌رود و کاشت ما مبتنی بر بازار می‌شود که در این حوزه ابزاری در اختیار داشته باشیم افزود: تا زمانی که چاه‌ها غیرمجاز کشاورزی کنترل و کنتور حجمی نصب نشود نمی‌توان عملا کاری انجام داد.

سعیدی با بیان اینکه کرمان یک چهارم باغات کشور در استان کرمان است عنوان کرد: کشاورزی باغات اقتصادی بوده و مصرف آب کمتری دارند.

وی با اشاره به کاشت محصولات زراعی در شمال استان کرمان گفت: محصولات زراعی اصلی ما در شمال استان گندم، جو، ذرت و یونجه است که به شدت مورد نیاز بازار است.

مدیرکل جهاد کشاورزی شمال استان کرمان با بیان اینکه سطح زیر کشت گندم در شمال کرمان از 55 هزار هکتار به 35 هزار هکتار رسیده است و در برنامه داریم که این سطح را به 20 هزار هکتار برسانیم افزود: این در حالی است که میزان تولید محصول گندم در استان تغییری نداشتیم چرا که دانش را وارد کار تولید گندم کردیم.

وی با اشاره به توسعه کاشت گل‌محمدی، زعفران، زرشک و گیاهان دارویی در استان کرمان عنوان کرد: کاشت زعفران در استان اقتصاد را متحول کرده چرا که 90 درصد محصول زعفران صادراتی، بسیار کم حجم و اقتصادی است.

انتهای پیام/ش

R7860/P1377/S6,67/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۷۱۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان صادرات زنجان در سال جاری ۶۵۸ میلیون دلار هدفگذاری شد

به گزارش خبرگزاری مهر، مجید گلشنی منفرد روز دوشنبه در جلسه توسعه صادرات استان، افزود: این هدفگذاری بر اساس برنامه هفتم توسعه و با احتساب ۲۳ درصد رشد، تعیین شد.

وی افزود: این میزان در سال گذشته ۴۵۷ هزار تن به ارزش ۵۳۵ میلیون دلار بود.

گلشنی منفرد اظهار داشت: محصولات تولیدی استان به ۴۶ کشور دنیا صادر می‌شود که ۱۳ کشور در سال گذشته به مقاصد صادراتی استان افزوده شد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان یادآور شد: در سال جاری، ۳۲ کالای جدید صادراتی نیز به سبد محصولات صادراتی استان افزوده شده است.

گلشنی منفرد با بیان اینکه سهم صادرات استان از کشور ۱.۳ درصد است، افزود: طی سال گذشته عمده کالای صادراتی این استان شامل شمش روی، ترانسفورماتور و متعلقات، پروفیل، میلگرد، نبشی، شمش فولادی، مفتول مسی، فیلم پروپیلن، اسید سولفونیک، کنسانتره روی، لبنیات، شمش سرب، کاغذ فلوتینگ، تست لاینر و مقوا بود.

وی ادامه داد: ترکیه با سهم ارزشی حدود ۵۶ درصد، عراق با ۲۶ درصد و امارات با حدود پنج درصد از جمله کشورهای مقصد محصولات صادراتی زنجان طی سال گذشته بود.

کد خبر 6085662

دیگر خبرها

  • با کشت هر گونه محصولات زراعی با آب غیرسالم برخورد می‌شود
  • استقبال از احداث گلخانه‌های کوچک مقیاس و خانگی در استان گلستان
  • مبادله ۸۴ هزارو ۵۳۹ تن محصولات کشاورزی درمرز‌های رسمی سیستان وبلوچستان
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی
  • وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند
  • بیش از ۳۸ کشور هدف بازار صادراتی تولیدات خراسان شمالی هستند
  • افزایش تولید ۹ میلیون تنی محصولات کشاورزی در دولت سیزدهم
  • هدفگذاری صادرات ۶۵۸ میلیون دلاری از زنجان
  • رصد ۳۰ نمونه از محصولات کارخانجات خوراک دام و طیور در کرمان 
  • میزان صادرات زنجان در سال جاری ۶۵۸ میلیون دلار هدفگذاری شد