Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول دبیرخانه تحول و نوآوری علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه وضعیت دانشگاه های علوم پزشکی در حرکت به سمت دانشگاه های نسل سوم نسبت به دیگر دانشگاه‌ها بهتر است،گفت: برای ایجاد یک انقلاب واقعی در حوزه آموزش پزشکی و حرکت به سمت دانشگاه‌های نسل سوم و کارآفرین نیازمند حمایت‌های مادی و معنوی بیش از پیش مسئولان و سیاست‌گذاران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر حسین قنبری در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اینکه دانشگاه های نسل سوم علاوه بر آموزش و پژوهش به دنبال فناوری و تولید محصول هستند افزود: مهمترین محور و ستون این نوع دانشگاه ارائه آموزشهای کارآفرینی است. علی رغم نهادینه سازی فناوری و تولید محصول در جامعه به صورت گسترده، آموزشی که منجر به محصول شود هنوز در برنامه های درسی دانشگاهها نهادینه نشده است.

مسئول دبیرخانه تحول و نوآوری علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان این مطلب که منابع دولتی کفاف وجواب گوی نیازهای دانشگاه نیست اظهار کرد: دانشگاه های علوم پزشکی صرفا با آموزش وپژوهش نمی توانند بقا واستمرار پیدا کنند و تنها راه بقا و رقابت در عرصه بین المللی، حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم و ارتباط با صنعت است تا علاوه بر خلق ارزش افزوده برای دانشگاه بتواند پاسخگوی نیاز جامعه باشند.

وی توسعه علوم بین رشته‌ای را در ایجاد دانشگاه نسل سوم مهم دانست و تاکید کرد: برای رسیدن به دانشگاه نسل سوم باید زیر ساخت های لازم اعم از تغییر قوانین حاکم بر دانشگاه ها و ارائه سرفصل های به روز درسی فراهم شود که این مساله مثل هر تغییر مهم دیگری باید به تدریج و با ایجاد فرهنگ و زمینه لازم حرکت منسجمی از طرف مسولان دانشگاه‌ها، دانشکده‌ها و اعضای هیات علمی صورت بگیرد.

عقب ماندگی تاریخی دانشگاه‌های علوم پزشکی در حوزه فناوری سلامت

دکتر قنبری با اشاره به اینکه با طراحی بسته های تحول و نو آوری در آموزش علوم پزشکی یک دورنمایی از دانشگاه های نسل سوم ترسیم شده است، گفت: متاسفانه در حوزه فناوری سلامت دچار یک عقب ماندگی تاریخی هستیم و برای جبران آن باید برنامه ریزی کرده و رشته های مرتبط با فناوری سلامت تقویت کنیم تا بتوانیم در این حوزه حرف برای گفتن داشته باشیم.

مسئول دبیرخانه تحول و نوآوری علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه وضعیت دانشگاه‌های علوم پزشکی در حرکت به سمت دانشگاه های نسل سوم نسبت به دیگر دانشگاه ها بهتر است، بیان کرد: در سال های اخیر حرکت‌هایی برای ورود به دانشگاه‌های نسل سوم انجام شده است البته ممکن است در حال حاضر نتایج ملموسی نداشته باشیم چرا که هنوز چالش های زیادی پیش رو داریم اما این حرکت به تدریج در حال انجام است.

وی در پایان با اشاره به اینکه دانشگاه به عنوان یک نهاد محوری در بستر جامعه رشد پیدا می‌کند، یادآور شد: برای ایجاد یک انقلاب واقعی در حوزه آموزش پزشکی و حرکت به سمت دانشگاه های نسل سوم و کارآفرین نیازمند حمایت های مادی و معنوی بیشتر مسولان و سیاست گذاران است.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشجويان علوم پزشكي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۷۲۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست هم اندیشی پژوهشگران علوم شناختی با حضور سید محمد مهدوی، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری شناختی و مدیران و مسئولان دانشگاه خلیج فارس در بوشهر برگزار شد. در این نشست راه‌های توسعه همکاری‌های علمی و تحقیقاتی درحوزه علوم شناختی مورد بررسی قرار گرفت.

مهدوی، با اشاره به اهداف و سیاست‌های این ستاد برای حمایت از اجرای طرح‌های علمی، پژوهشی و تحقیقاتی درحوزه‌های مختلف علوم شناختی گفت: با تلاش‌های این ستاد و به منظور تربیت نیروی کارآمد و متخصص تاکنون ۲۲ هسته پژوهشی در حوزه‌های علوم و فناوری‌های شناختی در مراکز علمی و دانشگاهی کشور تشکیل و فعال شده است.  

وی با اشاره به اینکه توسعه فعالیت‌های پژوهشی به همکاری‌های مشترک میان محققان و اساتید نیاز دارد، گفت: ستاد یکی از حلقه‌های رابط در توسعه علوم و فناوری‌های شناختی محسوب می‌شود و برای تحقق این هدف حمایت‌های لازم را ارائه می‌کند.

وی توجه به حوزه‌های سلامت و سرمایه شناختی، آموزش و پرورش شناختی و شناخت اجتماعی را از جمله اولویت‌های ستاد بر شمرد و گفت: رویکرد ستاد بهره گیری و بهره‌مندی ازدستاورد‌های علوم و فناوری‌های شناختی برای ارتقاء و افزایش توانمندی مهارت‌های شناختی درسطح جامعه و نیز کمک به امر یادگیری و یاددهی با شیوه‌های شناختی در نظام آموزشی است و ستاد آماده است با حمایت همه جانبه از طرح‌های پژوهشی و تحقیقاتی بستر‌های لازم را برای تحقق این اهداف مهم فراهم آورد.

وی اضافه کرد: پژوهشگران و فناوران می‌توانند از طریق سایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی و همچنین سامانه خدمت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از اطلاعیه‌ها آگاه شده و برای دریافت حمایت اقدام کند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقش تاثیرگذار ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • دانشگاه علوم پزشکی مشهد، میزبان جشنواره شهید مطهری
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌