Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بوشهر - ايرنا - رئيس واحد پژوهش و فناوري شرکت پتروشيمي نوري گفت: تکيه بر دانش متخصصان داخلي براي ساخت تجهيزات مورد نياز اين پتروشيمي در نيمه نخست امسال باعث صرفه جوي ارزي به مبلغ 37ميلياردو 773 ميليون ريالي شد.

به گزارش ايرنا روابط عمومي شرکت پتروشيمي نوري روز يکشنبه به نقل از حسين پارسا اعلام کرد:کميته خودکفايي اين شرکت به منظور جلوگيري از توقف توليد ناشي از عدم امکان تامين قطعات تجهيزات ، جلوگيري از خروج ارز از کشور ، خودکفايي در توليد و همچنين کمک به اشتغالزايي داخل،در سال 1385 تشکيل شده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي اظهارداشت:قطعاتي که امکان خريد آنها از سازنده اصلي وجود ندارد به اين کميته ارجاع داده مي شود و دبيرخانه کميته با کمک اعضا که از نيروهاي متخصص واحدهاي مختلف سايت هستند امکان ساخت آنرا در داخل بررسي و از مجراي اداره تدارکات کارهاي مربوط به ساخت از طريق سازندگان داخلي پيگيري مي شود .
پارسا يادآورشد:شناسايي قطعات قابل ساخت و مورد نياز شرکت،شناسايي سازنده ها،تهيه اسناد و نقشه و نمونه از طريق واحد مربوطه،دريافت و بررسي پيشنهادات فني،پيگيريهاي ساخت،بازديد از قطعات،ثبت نقشه ها و اسناد،ثبت آمارها و ارائه گزارشات در اين زمينه از وظايف تعريف شده کميته خودکفايي است.
رئيس واحد پژوهش و فناوري شرکت پتروشيمي نوري گفت: باتوجه به توان متخصصان شرکت پتروشيمي نوري حداقل 4هزار قطعه قابل ساخت در اين شرکت وجود دارد.
وي افزود: حدود 2هزار قطعه تا کنون ساخته شده است که با توجه به نياز واحدها و تجربه سالهاي گذشته،هدف گذاري ساخت تعداد 200 قطعه در سال در نظر گرفته شده است.
پارسا تصريح کرد: افزون بر صرفه جويي ارزي ساخت تعداد زيادي از قطعات مورد نياز واحد تعميرات ماشينري، ابزاردقيق، مکانيک، آزمايشگاه، سرويس هاي تعميراتي، برق از طيق صنايع داخلي و بومي سازي آنها، ساخت برخي کاتاليست ها و سراميک بال،Screen & Perforated Pipe مربوط به راکتورها،ساخت تيوب هاي سيستم هاي خنک کننده يورک،تعويض سيستم معيوبPLC با سيستم استاندارد، ساخت انواع قطعات مکانيکي از جمله ولوها،گسکت ها،پروانه ها و شفت ها و آببندي هاي روغن از ديگر دستاوردهاي متخصصان کميته خودکفايي پتروشيمي نوري است .
شرکت پتروشيمي نوري (برزويه) به عنوان بزرگترين توليد کننده مواد آروماتيکي جهان با ظرفيت 4/5 ميليون تن در سال، از جمله مجتمع هاي شرکت صنايع پتروشيمي خليج فارس(هلدينگ خليج فارس) است که به صورت رسمي در تيرماه 1386 افتتاح شد.
براي ساخت اين شرکت حدود 8هزار ميليارد ريال سرمايه گذاري شده که به صورت مستقيم براي حدود 1000 نفر ايجاد اشتغال کرده است.
7212/6045
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۷۴۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی سود پتروشیمی بوعلی سینا در سال ۱۴۰۳/ بوعلی در سال ۱۴۰۲ چقدر سود ساخت؟

 بررسی و مقایسه گزارش‌های مالی پتروشیمی بوعلی سینا و سایر پتروشیمی‌ها در سال گذشته خبر از آن می‌دهد که بوعلی، سومین پتروشیمی پردرآمد بورسی در این سال لقب گرفته است.

به گزارش تجارت نیوز، نگاهی به این گزارش‌های مالی نشان می‌دهد بوعلی در سال 1402 بیشتر از 57 همت از فروش محصولات خود درآمد داشته است. شایان ذکر است عمده درآمد این شرکت از فروش دو محصول ریفرمیت و برش سنگین بوده است. به طوری که این دو محصول برای بوعلی به‌ترتیب 26.4 و 15.2 همت درآمد داشته‌اند.

درآمدزایی پتروشیمی بوعلی افزایش یافت

همان‌طور که گفته شد، پتروشیمی بوعلی در فهرست پردرآمدترین‌ پتروشیمی‌های بورسی قرار دارد. حال باید دید بوعلی تا چه حد در افزایش درآمد خود موفق بوده است. بررسی گزارش‌های مالی این شرکت نشان می‌دهد درآمد حاصل از فروش محصولات بوعلی در سال 1402 نسبت به 1401 حدود 18 درصد بالا رفته است.

اما موضوع مهمی که باید بازگو کرد اینکه رشد درآمد بوعلی به سبب بهبود عملکرد فروش آن نبوده و تنها به دلیل رشد نرخ فروش محصولات این پتروشیمی در سال 1402 است؛ به طوری که میانگین نرخ فروش محصولات پتروشیمی بوعلی طی یک سال گذشته 25 درصد بالا رفته است.

مقدار فروش بوعلی کاهش یافت

مطابق با آنچه گفته شد، رشد درآمد پتروشیمی بوعلی به واسطه افزایش نرخ فروش محصولات آن بوده است. چرا که بررسی گزارش‌های مالی این پتروشیمی در سال 1402 نشان می‌دهد تناژ تولید و فروش این شرکت در سال 1402 نسبت به 1401 پایین آمده است.

بر این اساس، مقدار تولید بوعلی از دو میلیون تن در سال 1401 با کاهش 7.3 درصدی به یک میلیون و 900 هزار تن در سال 1402 رسیده است. همچنین بوعلی در سال گذشته با کاهش 5.4 درصدی مقدار فروش روبه‌رو شده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • شرکت ملی نفت منطقه تربت‌حیدریه افزون‌ بر ۷۰۰ بازدید انجام داد
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • صرفه جویی ۸۰۰ هزار متر مکعب آب با انجام اقدامات حفاظتی در بافق و بهاباد 
  • صرفه جویی آب در شهرستان بافق و بهاباد
  • ۹۵ درصد قطعات نیروگاهی کشور ساخت داخل است/ آمادگی برای فصل گرما
  • صرفه جویی ۲/۵ میلیارد تومانی نیروگاه رامین اهواز با بازسازی دستگاه جت پرشر دیزل
  • صرفه جویی ۴۰ درصدی در مصرف آب با سیستم ابیاری زیر سطحی
  • خودرو ، جایزه صرفه جویی در مصرف برق
  • پیش بینی سود پتروشیمی بوعلی سینا در سال ۱۴۰۳/ بوعلی در سال ۱۴۰۲ چقدر سود ساخت؟
  • تأمین آب آشامیدنی قشم با یارانه میلیاری/ صرفه‌جویی کنید