Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «وانا»
2024-05-09@02:16:41 GMT

رکود بازار مسکن و کاهش درآمد شهرداری تهران

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۲۷۶۱۱۱

به گزارش وانانیوز، 

 زریر نگین تاجی صبح امروز با حضور در صحن علنی شورای شهر تهران با دفاع از لایحه دو فوریتی نحوه اخذ مطالبات شهرسازی با بیان اینکه شاهد رکود مسکن در شهر تهران هستیم، گفت: منطقه ۱۸ با فروش هر متر مربع سه و نیم میلیون تومان ارزان‌ترین و منطقه یک با فروش هر مترمربع ۱۷.۵ میلیون تومان گران‌ترین مناطق شهری تهران هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه تعداد معاملات مسکن در شهریورماه ۹۷، ۱۰ هزار و ۳۰۰ فقره بوده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۳ درصد کاهش یافته است گفت: کسی تصور نمی‌کرد که قیمت مسکن در آینده آن هم در یک مدت کوتاه به این مقدار افزایش یابد.

وی با بیان اینکه شاهد رکود در حوزه مسکن هستیم گفت: بر حسب بودجه مصوب شورا، از ۱۷ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان بودجه‌ای که برای شهرداری در سال ۹۷ در نظر گرفته شده است درآمد از محل دارایی‌های ثابت، فروش املاک، عوارض پرداخت، درآمد تغییر کاربری، ... کاهش یافته است و باید بگویم بیش از ۶۰ درصد درآمد شهرداری در حوزه‌ای است که رکود زیادی در آن حاکم است و باید عنوان کنم که در حال حاضر سرمایه گذاری در حوزه مسکن شهر تهران با رکود زیادی مواجه شده است و اگر ما نیز انگیزه‌ها و سیاست‌های تشویقی را حذف کنیم، اوضاع بدتر خواهد شد.

وی با بیان اینکه در مردادماه درآمد شهرداری ۸۰۰ میلیارد تومان، در شهریورماه ۳۰۰ میلیارد تومان و در مهرماه نیز ۳۵۰ میلیارد تومان بوده است، گفت: کاهش درآمد‌ها در این حوزه چشمگیر است و امیدواریم شورای شهر تهران ما را در تامین درآمد‌ها با تصویب این دو فوریت کمک کند تا بعدا که اوضاع بهتر شد حتما نسبت به اصلاح اقدام خواهیم کرد.

انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۷۶۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت اجاره آپارتمان در منطقه ۱ و ۳ تهران

مناطق ۱ و ۳ شهر تهران، به عنوان گران‌ترین مناطق بازار مسکن پایتخت، محل عرضه آپارتمان‌های لوکس و گران‌قیمت هستند.

تازه‌ترین بررسی‌های «دنیای‌اقتصاد» از بازار معاملات اجاره مسکن این دو منطقه نشان‌دهنده آن است که عمده مالکان واحد‌های اجاره ای، در روز‌های اخیر، فرمول ترکیبی رهن و اجاره ماهانه را به عنوان مدل انتخابی خود برای دریافت اجاره بها از مستاجر انتخاب کرده اند. البته نسبت فایل‌های رهن کامل نیز در این دو منطقه نسبت به کل فایل‌ها و همچنین سایر مناطق تهران همچنان بالاست.

بررسی‌ها در بازه متراژی ۸۰ تا ۱۶۰ مترمربع که به عنوان الگوی متراژی تقاضای مصرفی این دو منطقه انتخاب شده است، نشان می‌دهد میانگین اجاره بهای پیشنهادی ماهانه مسکن در این دو منطقه برای یک واحد مسکونی با متوسط مساحت ۱۲۴ مترمربع، بر اساس مشخصات فایل‌هایی که روز گذشته به بازار عرضه شد، رقمی حول و حوش ۲۸میلیون و۵۰۰هزار تومان به علاوه میانگین رهن یک میلیارد و ۳۰۰ تا یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومانی است.

بر این مبنا، متوسط مبلغ رهن کامل پیشنهادی هر مترمربع آپارتمان در این دو منطقه لوکس پایتخت، برای واحد‌های مصرفی، در مرز ۲۰ میلیون تومان قرار دارد. در جدول زیر مشخصات تازه‌ترین فایل‌های عرضه‌شده به بازار مسکن دو منطقه ۱ و۳ تهران در محله‌های منتخب و در بازه متراژی ۸۰ تا ۱۶۰ مترمربع درج شده است.

دیگر خبرها

  • قصه ناتمـام رکود در بورس
  • درآمد ۶ هزار میلیارد تومانی تفکیک پسماند در تهران!
  • آخرین وضعیت بازار مسکن تهران در فروردین ۱۴۰۳+ اینفوگرافیک
  • درآمد ۶ هزار میلیارد تومانی مافیای پسماند در تهران
  • یک اتفاق جدید در بازار مسکن؛ مالکان و مستاجران منتظر این تغییر باشند
  • توقف بازار مسکن در فروردین
  • با اجرای قانون «ساماندهی بازار زمین» التهابات در بخش مسکن کاهش می‌یابد
  • در هیچ کشوری مانند ایران رهن و اجاره گرفته نمی‌شود
  • قیمت اجاره آپارتمان در منطقه ۱ و ۳ تهران
  • ساخت مسکن‌های «استطاعت پذیر» در تهران به کجا رسید؟