Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، این فیلم بصورت کاملا بومی بوده و در آن از عوامل و بازیگران شیرازی استفاده شده است که برای اولین بار در شهر شیراز به روی پرده می‌رود.

تهیه کننده فیلم «بومی گمگشته» در مورد ساخت این پروژه به خبرنگار مهر، گفت: هزینه ساخت فیلم در شهرستان ها نسبت به پایتخت بسیار مناسب تر است و افزون بر آن افراد زیادی هستند که به عشق سینما به پایتخت کوچ می کنند، از این رو کارگردان اثر بر این بوده اند تا در ساخت فیلم از هنرمندانی استفاده کنند که عمری در صحنه تئاتر بوده و یا درشهر هنرپرور شیراز به حرفه  فیلم سازی مشغول بوده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجتبی الله مرادی کارگردان و تهیه کننده فیلم گمگشته از مشکلات گروه فنی بر سر راه خود گفت: مقوله سینمای مستقل به هیچ ارگان و یا موسسه ای متصل نمی باشد و ما برای گرفتن مجوزهای مربوط به ضبط فیلم راه طولانی در پیش داریم؛ اول  آنکه هیچ ارگان دولتی همکاری لازم را با گروه های فیلم ساز در شهرستان انجام نمی‌دهند و بدتر از آن عدم پوشش دهی  سازمان ها و موسسات ذیصلاح در حمایت از مجوزهای یکدیگر است و متاسفانه این درحالی است که اگر گروهی از پایتخت، اقدام به تهیه فیلم خود در سطح شهر شیراز کند، علاوه بر هموار کردن مسیر از طرف ارگان ها و موسسات دولتی به سهولت هر چه تمام تر، زمینه اشخاص برای کلاهبرداری به عنوان «اسپانسر بازیگر» فراهم بوده و کارهایی با کیفیت پایین و البته حواشی زیاد انجام می‌شود که در کمال تاسف این امر موجب آزار و دل زدگی هنرمندان و مخصوصاً فیلم سازان در سطح شهر شده و با ترویج فضای پوچ هنری سینمای شیراز رو به خاموشی می رود.

وی ادامه داد: در نهایت زمانی که کار برای اکران آماده می شود، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی٬ مجوز اکران را به شکل محدود صادر کرده که این به معنی اکران آن تنها در دو سانس می‌باشد که برای هماهنگی اجازه اکران های بیشتر گفته شده که باید از انجمن تهیه کنندگان خانه سینما در تهران مجوز دوباره گرفته شود، این در حالی است که ما فقط قصدمان فتح کردن آسمان شهر خودمان برای پرواز است و با این عوامل محدود کننده برای اکران در حالی که کلیه بودجه و مسئولیت٬ از پیش تولید تا اکران، به عهده خودمان بوده است، نمی توان توقع دلگرمی و امید به دیده شدن و به طبع تلاش برای ادامه دادن و ساخت فیلم های بعدی را در شهر شیراز داشت.

الله مرادی با توجه به نامگذاری شهر شیراز به عنوان سومین حرم اهل بیت توسط رهبر کبیر انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله خامنه‌ای در سال ۸۷، افزود: این فیلم با موضوعیت حضرت شاهچراغ(ع) و برکات حضور پرخیر ایشان می‌باشد.

وی افزود: داستان فیلم به صورت ماجراهایی به هم متصل است که در آن شخص یا اتفاقی وارد زندگی شخصیت های داستان شده و با تاثیر غیرمستقیم از حضور پربرکت حضرت احمدابن موسی(ع) در شیراز باعث تغییرات و خیر و نیک بختی آدم های قصه می شود.

کارگردان «گمگشته» اضافه کرد: این فیلم با حضور استاد مهدی فقیه، شمس الآفاق شفیعی ، گوهر غیبی، مجتبی انفرادی، محسن نگهداری، وحید انجامی پناه و دیگر بازیگران و هنرمندان شیراز می‌باشد.

وی افزود: نویسنده فیلمنامه این اثر، فاطمه شجاعی، تهیه کننده و کارگردان: مجتبی الله مرادی،  تصویر بردار: سعید انفرادی و تیتراژ با صدای نوید نیک کار می‌باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، افتتاحیه اکران همگانی فیلم گمگشته از تاریخ ۱۰ آبان ماه به صورت فروش بلیط اینترنتی است که با همکاری موسسه فرهنگی هنری شهر آفتاب و در مجموعه هنر  شهر آفتاب با مجوز رسمی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس است.

کد خبر 4443772

منبع: مهر

کلیدواژه: اکران عمومی شاهچراغ ع شیراز فیلم سینمایی اربعین ۹۷ اربعین 97 اربعین حسینی مرز مهران گرگان بوشهر مشهد شهرکرد کرمانشاه شیراز موکب یاسوج خطبه های نماز جمعه زائران اربعین مرز شلمچه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۷۶۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا مست عشق پای ستارگان ترکیه‌ای را به سینمای ایران باز می‌کند؟

به گزارش همشهری آنلاین، ‌ طولانی شدن روند تصویربرداری و توقف تولید در زمان کووید و ماجراهایی که بعد از تصمیم تهیه‌کننده ترکیه ای برای اکران فیلم در این کشور پیش از اکران در ایران پیش آمد بخشی از حواشی بود که این فیلم تا رسیدن به اکران پشت سر گذاشت، هرچند اکرانش هم بی‌مسئله نبود.

فیلم چند نوبت قرار بود به اکران برسد که هر بار به تعویق افتاد. آخرین بار همین یک هفته قبل از اکران بود که باز به هفته بعد از آن موکول شد.

اما این‌ها تمام ماجراهای این فیلم نبود. به جز انتخاب بازیگران نقش مولانا و شمس که بازخوردهای زیادی داشت، استفاده از بازیگران ترکیه‌ای مثل‌ هانده ارچل، ‌ ابراهیم چلیک‌کول، بنسو سورال، ‌ بوران کوزوم، ‌ سلما ارگچ، ‌ حسام منظور و هالیت ارگنچ هم یکی از مسائلی بود که صحبت‌های زیادی درباره آن شد.

حضور بازیگران ترکیه‌ای در فیلم‌های ایرانی البته به سال‌های دور برمی‌گردد. در سال‌های پیش از انقلاب هم بازیگران ترکیه‌ای در فیلم‌های فارسی بازی کرده بودند. مهم‌ترین و پرکارترین آنها جنید آرکین است که در ایران با نام فخرالدین شهرت دارد. او از سال ۴۷ تا ۷۴ در ۱۶ فیلم و سریال ایرانی بازی کرد. اولین آنها یوسف و زلیخا بود و آخرینش سریال مزد ترس که سال ۷۴ پخش شد. به جز او امل سایین خواننده و بازیگر ترک هم پیش از انقلاب در چند فیلم ایرانی حضور داشت.

دو دهه بعد از انقلاب حضور ستارگان ترک در فیلم‌های ایرانی ادامه پیدا کرد. آدم برفی ساخته داود میرباقری که سال ۷۳ ساخته شد، اگرچه از بازیگران ترکیه‌ای استفاده نکرد، اما به نوعی پیشقدم ساخت فیلم در ترکیه شد.

پس از آن در دهه هشتاد فیلم‌ اکواریوم ایرج قادری در ترکیه فیلمبرداری شد و بعدتر در دهه‌ی ۹۰ فیلم‌هایی نظیر گناهکاران از فریبرز قریبیان، بغض به کارگردانی رضا درمشیان و یک سطر واقعیت ساخته علی وزیریان در ترکیه فیلمبرداری شدند و در تمام آنها بازیگران ترک در نقش‌های فرعی و کم اهمیت حضور داشتند.

اما از اواخر دهه نود حضور بازیگران ترکی در فیلم‌ها و سریال‌های ایرانی جدی شد و حالا این بازیگران عهده‌دار بازی نقش‌های اصلی یا دست‌کم پر رنگ در فیلم‌های ایرانی شدند. فیلم‌های مطرب، ‌ جن زیبا، هولیا با حضور بازیگران ترکیه ای در این دهه به نمایش درآمدند.

«جن زیبا» در سال ۹۷ اکران شد که بازیگر ترکی در آن بازی می‌کرد که به واسطه سریال‌هایی که در آنها بازی کرده بود، ‌ برای تماشاگر ایرانی شناخته شده بود. حضور نورگل یشیلچای امید زیادی هم برای فروش این فیلم ایجاد کرده بود که البته موفق نبود. این فیلم در سال ۹۷ کمی ‌بیش از یک میلیارد تومان فروخت که اصلا رقم جالبی نیست.

«مطرب» ساخته ۱۳۹۸ مصطفی کیایی داستان خواننده‌ای قدیمی ‌با بازی پرویز پرستویی است که دیگر اجازه فعالیت ندارد و بالاخره در هفته فرهنگی ایران در ترکیه فرصتی برای اجرای کنسرت پس از سالیان طولانی پیدا می‌کند. این فیلم در سال ۹۸ بیش از ۳۸ میلیارد تومان فروش داشت و یکی از فیلم‌های موفق گیشه بود.

سال ۹۹ هم مرتضی آتش زمزم فیلم «هولیا» را با حضور ویلما الس و هولیا دیکن ساخت که البته سال گذشته اکران شد و حدود ۵ میلیارد تومان فروش داشت. نوروز هم فیلم دیگری بود که سال گذشته در جشنواره فجر اکران شد و علی بوراک سیلان، بازیگر ترکیه‌ای، در آن بازی داشت.

حالا هم مست عشق گروهی از بازیگران ترک را وارد فیلمی‌از سینمای ایران کرده است. اما آنچه در مورد مست عشق متفاوت است این است که این فیلم محصول مشترک ایران و ترکیه است و نه این که تنها از بازیگران ترکیه ای استفاده کرده باشد. فروش نه چندان موفق فیلم هایی که با بازیگران ترکیه‌ای ساخته شدند، ‌این پیام را می دهد که صرف حضور آنها نمی‌تواند دلیلی برای فروش بالای فیلم باشد.

در مورد مست عشق هم دلایل زیاد دیگری برای فروش ۴۷ میلیاردی آن وجود دارد که تنها بخشی از آن بازی ستارگان ترک است. بنابراین فروش بالای آن نمی‌تواند مشوقی برای ساخت فیلم‌هایی با حضور بازیگران ترکیه‌ای قلمداد شود، اما می‌تواند شروعی برای همکاری مشترک با ترکیه باشد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: بزرگان فرهنگ و ادب و هنر ایران زمین مهمان "مست عشق" شدند (+تصاویر) مست عشق : روایتی متفاوت از عشق با حضور ستارگان دو کشور (+عکس) ادامه رقابت «تمساح خونی» و «مست عشق» در گیشه و آغاز اکران یک اکشن

دیگر خبرها

  • تصاویر کمتر دیده شده از مصطفی زمانی و خانم بازیگر در یک فیلم سینمایی |‌ زمان اکران اعلام شد
  • واکنش تهیه کننده «پرویزخان» به اعتراض احمدرضا عابدزاده
  • توضیح تهیه‌کننده «پرویزخان» درباره اعتراض احمدرضا عابدزاده و اکران آنلاین
  • آیا مست عشق پای ستارگان ترکیه‌ای را به سینمای ایران باز می‌کند؟
  • اکران تگزاس ۳ از ۲ خرداد در سینماهای سراسر کشور
  • «تگزاس ۳» و «عطرآلود» به سینما می‌آیند
  • قرارداد سرگروهی «تگزاس ۳» و «عطرآلود» ثبت شد
  • «جدایی قنبر از صنم» هفته آخر اردیبهشت اکران می شود
  • برنامه سینماهای تهران، مشهد و شیراز امروز ۱۶ اردیبهشت + ساعت اکران «مست عشق» و قیمت بلیت
  • «پویش مدار امید» برگزار می شود