Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی با بیان اجرای برنامه عمل و نمایه اجتماعی استان گفت: ایجاد دهکده خانواده به‌عنوان بزرگترین پروژه خانواده در سطح کشور از دل این برنامه بود که در دانشگاه آزاد ایجاد شده و به زودی افتتاح می‌شود. ۰۶ آبان ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۳ استانها مرکزی نظرات

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، غلامرضا فتح‌آبادی ظهر امروز در نشست مدیران زن منتخب سال 97 استان مرکزی با مشاور وزیر کشور در امور بانوان و خانواده اظهار داشت: استان مرکزی در حوزه اجتماعی دارای نقشه راه مشخص بوده که یکی از موارد تدوین سند کاهش آسیب‌های اجتماعی بود که ناظر بر اجرای این سند قوه قضائیه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: 50 درصد برنامه‌ها در 6 ماه نخست امسال توسط دستگاه‌ها اجرایی شده است، از دیگر موضوعاتی که در حوزه اجتماعی دنبال می‌کنیم برنامه عمل و نمایه اجتماعی استان بوده که با مشارکت 88 دستگاه درحال انجام است، هدف از این برنامه افزایش 20 درصدی برنامه‌های حوزه اجتماعی و همچنین استفاده از برنامه‌های نو و ابتکاری است که در سه ماهه اخیر نتایج خوبی را از این برنامه مشاهده کرده‌ایم.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی تصریح کرد: از جمله دستاوردهای این برنامه در سه ماهه اخیر می‌توان به ساماندهی جلسات حوزه اجتماعی و ادغام 182 شورا و دو کارگروه در دل هم اشاره کرد.

فتح‌آبادی بیان کرد: در این برنامه به دنبال توسعه نقش دانشگاه‌ها در حوزه اجتماعی و تقویت پیوند دانشگاه‌ها با جامعه هستیم که در این راستا در تمامی دانشگاه‌ها ستاد ویژه به این منظور تشکیل شده است.

وی ادامه داد: ایجاد دهکده خانواده به‌عنوان بزرگترین پروژه خانواده در سطح کشور از دل این برنامه بود که در دانشگاه آزاد ایجاد شده و به زودی افتتاح می‌شود.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی عنوان کرد: سعی داریم که با برنامه‌هایی که درحال انجام است تا 5 سال آینده، استان مرکزی پایتخت و قطب آموزش‌های خانواده شود که در این راستا شهر دوستدار سالمند و شهر دوستدار کودک را دنبال می‌کنیم.

انتهای پیام/ش

R41371/P1377/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۷۹۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقاط حادثه‌خیز شهر قم اصلاح شود/ لزوم احداث پارکینگ مورد نیاز

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله علیرضا اعرافی در دیدار رییس پلیس راهور استان قم که در دفتر مدیر حوزه‌های علمیه کشور برگزار شد، اظهار کرد: فراجا مسوولیت‌های متعددی و ترکیبی دارد که از این رو باید از آن‌ها حمایت شود.

مدیر حوزه های علمیه کشور ادامه داد: اقداماتی مانند «طرح نور» از جمله کارهای ویژه است که به عنوان حوزه از آن حمایت می‌کنیم و به طور ویژه از فعالیت های فراجا در عرصه امنیت اخلاقی تقدیر و تشکر داریم.

آیت الله اعرافی با بیان اینکه کار در قم حساس، سخت و ارزشمند است، عنوان کرد: مسئله فرهنگ ترافیک در رعایت قوانین بسیار مهم است که حوزه، دانشگاه، آموزش و پرورش، خانواده و نهادهای مختلف اجتماعی در آن مسئولیت دارند.

وی با اشاره به اینکه همه باید به گونه‌ای تربیت شویم که قانون را رعایت کنیم، خاطرنشان کرد: تربیت از خانواده آغاز شده، در مدرسه به تثبیت رسیده و در ادامه در سایر نهادها تقویت می‌شود.

آیت الله اعرافی با بیان اینکه توجه به این فرهنگ‌سازی در آمارهایی مانند تصادفات اثرگذار است، تصریح کرد: یک بخش مهم و پایه‌ای در فرهنگ‌سازی خانواده‌ها است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه بخش مهم دوم آموزش و پرورش است، یادآور شد: فرهنگ‌سازی در آموزش و پرورش باید توسط معلمان و کادر مدرسه انجام شود و این جزو وظایف آن‌ها است.

امام جمعه قم با بیان اینکه باید هم‌افزایی برای کاهش آسیب‌ها صورت بگیرد، گفت: همچنین نقاط حادثه‌خیز شهری نیز باید اصلاح شده و تغییر پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه فرهنگ ایجاد پارکینگ نیز یک موجود مهم است، بیان کرد: باید هر مسجد و مدرسه‌ای که ساخته می‌شود در کنار آن یک پارکینگ نیز احداث شود.

آیت الله اعرافی با بیان اینکه استفاده از فناوری‌های پیشرفته نیز اهمیت ویژه‌ای دارد، اظهار کرد: گاهی بسیاری از مشکلات با استفاده از این فناوری‌ها حل خواهد شد.

وی اضافه کرد: معقوله راهنمایی و رانندگی یکی از نمادهای فرهنگی شهر است و از این جهت مردم و مسئولین نسبت به این موضوع باید اهتمام لازم را داشته باشند.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با اشاره به اینکه اخلاق برخوردی ماموران راهنمایی و رانندگی نیز بسیار مهم است، مطرح کرد: همچنین اقدامات مطالعاتی، تحقیقاتی و ارزیابی نقش بسیار موثری دارد.

کد خبر 6090500

دیگر خبرها

  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • آموزش مهارت زندگی به زوجین برای کاهش طلاق
  • فعالان حوزه خانواده در«جامعه پردازخانواده» به یکدیگرمعرفی می‌شوند
  • همایش حکمت مطهر ۱۱ اردیبهشت برگزار می‌شود/رونمایی از ۵ کتاب و برپایی بیش از ۱۲۰ برنامه ملی
  • نقاط حادثه‌خیز شهر قم اصلاح شود/ لزوم احداث پارکینگ مورد نیاز
  • آیت‌الله اعرافی: فرهنگ‌سازی در تغییر آمار تصادفات مؤثر است
  • منطق زنان و خانواده انقلاب اسلامی در دنیا اجرا شود
  • بانوان نماد خودباوری و مسؤولیت پذیری در جامعه
  • مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند
  • اجتماع ۳هزار نفری دختران در ارومیه