Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-05@15:25:41 GMT

چرا مخالفان شریعتمداری به او رای مثبت دادند؟

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۲۷۹۵۴۶

چرا مخالفان شریعتمداری به او رای مثبت دادند؟

نمایندگان در حالی هفته گذشته به هنگام قرائت نام محمد شریعتمداری با «دو دو» کردن مخالفتشان را با وی اعلام کردند که ۷۴ درصد نمایندگان حاضر در جلسه، شب گذشته بار دیگر به شریعتمداری اعتماد کردند.

به گزارش مشرق، یکشنبه هفته گذشته رئیس‌جمهور در نامه‌ای به مجلس چهار وزیر پیشنهادی خود، فرهاد دژپسند، محمد شریعتمداری، محمد اسلامی و رضا رحمانی را برای وزارتخانه‌های امور اقتصادی و دارایی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، راه و شهرسازی و صنعت‌، معدن و تجارت به مجلس معرفی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در زمانی که نامه رئیس‌جمهور در صحن علنی مجلس برای اعلام وصول قرائت شد، به هنگام قرائت نامه محمد شریعتمداری به عنوان وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی، نمایندگان با «دو، دو» کردن مخالفت خود را با وزارت وی اعلام کردند و طبق گفته مجید ناصری‌نژاد بیش از ۹۰ درصد نمایندگان از این طریق صراحتاً مخالفت خود با وزارت شریعتمداری را اعلام داشتند.

بیشتر بخوانید:

ماجرای ضیافت شریعتمداری در مجموعه "تلاش" شریعتمداری: انتقاداتم به دولت باقی است

تعداد دیگری از نمایندگان هم در مصاحبه‌های خود صراحتاً اعلام داشتند که شریعتمداری نخواهد توانست رأی اعتماد از مجلس بگیرد؛ چراکه با توجه به بگومگوهای بین نمایندگان و وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی فضای مجلس علیه وی است.

در طول هفته گذشته وزرای پیشنهادی چهار وزارتخانه نشست‌هایی را با کمیسیون‌ها و فراکسیون‌های مختلف داشتند و برنامه‌های خود را به نمایندگان ارائه می‌کردند. در همین راستا سه فراکسیون امید، مستقلان ولایی و نمایندگان ولایی هر یک به صورت جداگانه کمیته‌هایی را برای بررسی و ارزیابی برنامه‌های کاری وزرا تشکیل دادند و به‌طور دقیق موشکافانه به بررسی رزومه و برنامه کاری وزرا پرداختند.

در این مدت مصاحبه‌های نمایندگان از این امر حکایت می‌کرد که روز به روز موضع نمایندگان در رابطه با شریعتمداری بهتر شده و مخالفت اولیه با وی تعدیل و بعضاً به موافقت تبدیل شده است.

محمد نعیم امینی‌فرد پیش از برگزاری جلسه رأی اعتماد در گفت‌وگو با فارس این موضوع را تأیید کرد و گفت که موضع نمایندگان نسبت به وزارت شریعتمداری در مقایسه با روزهای قبل بهتر شده است.

همچنین تعدادی از نمایندگان با وجود اینکه از عدم حضور شریعتمداری در جلسه کمیسیون صنایع برای استیضاح وی در زمان وزارت صنعت ناراحت بودند و یکی از دلایل مخالفتشان را نیز همین موضوع اعلام می‌کردند، پس از گذشت چند روز موضعشان در قبال وزارت شریعتمداری در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مساعد شد.

پس از جلسات مستمر وزرای پیشنهادی با کمیسیون‌ها و فراکسیون‌های مختلف مجلس درنهایت در جلسه رأی اعتماد که روز گذشته برگزار شد، نمایندگان با ۱۹۶ رأی موافق به محمد شریعتمداری وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعتماد و آن را به عنوان وزیر این وزارتخانه برگزیدند و دو دوها و مخالفت‌های شدید یک هفته قبل با وزارت شریعتمداری جای خود را به ۱۹۶ رأی موافق و حمایت حداکثری از وی داد.

سوال اینجاست اگر اقای شریعتمداری کارنامه موفقی در طی ۵ ساله دوران وزراتش در دولت تدبیر و امید داشت چرا اکثریت نمایندگان از طیف‌های مختلف فکری دنبال استیضاح وی از وزارت صنعت بودند و با صدرات وی در وزارت جدید مخالفت می‌کردند و اگر کارنامه وی از نظر نمایندگان محترم قابل قبول نبوده و از فیلتر پارلمان نمی توانست عبور کند، طی یک هفته اخیر چه اتفاقی افتاده که از ۲۶۴ رای ماخوذه، ۱۹۶ نفر یعنی بالغ بر دو سوم نمایندگان (۷۴ درصد) با صدارت وی بر یکی از مهمترین وزارتخانه‌های دولت موافقت کردند؟

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: حمایت از کالای ایرانی بازار سکه و ارز اربعین محمد شریعتمداری نمایندگان مجلس وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۷۹۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب طرحی در آمریکا برای جرم‌انگاری انتقاد از اسرائیل

مجلس نمایندگان آمریکا طرحی برای محدود کردن انتقاد از اسرائیل تصویب کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، مجلس نمایندگان آمریکا روز چهارشنبه (1 می/12 اردیبهشت) طرحی را به تصویب رسانده که با گسترده‌تر کردن دامنه تعریف «یهودستیزی» به دنبال محدود کردن انتقادها از رژیم صهیونیستی در بحبوحه گسترش اعتراضات در این کشور علیه این رژیم به دلیل جنگ در غزه است.

این طرح برای تبدیل شدن به قانون بایستی در مجلس سنا هم به تصویب رسیده و سپس با امضای رئیس‌جمهور اجرایی شود. در صورتی که مصوبه مجلس نمایندگان قانونی شود تعریف یک سازمان بین‌دولتی به نام «ائتلاف بین‌المللی گرامی‌داشت هولوکاست» (IHRA) به «لایحه حقوق مدنی آمریکا»، مصوب 1964 اضافه خواهد شد.

لایحه حقوق مدنی قانونی مربوط به حقوق مدنی و سیاسی در آمریکا است که در سال 1964 به تصویب رسیده و تبعیض بر مبنای نژاد، رنگ پوست، دین، جنسیت یا ملیت را غیرقانونی اعلام می‌کند. چنانچه تعریف IRHA از یهودستیزی به لایحه حقوق مدنی اضافه شود وزارت آموزش آمریکا مجاز خواهد بود بودجه‌ها و دیگر منابع تخصیص‌یافته به دانشگاه‌هایی که با «یهودستیزی» مقابله نمی‌کنند را محدود کند.

منتقدان می‌گویند این تعریف بسط‌یافته از یهودستیزی می‌تواند زمینه‌های قانونی را برای جلوگیری از تظاهرات‌های دانشگاهی اخیر علیه جنگ اسرائیل علیه غزه را فراهم آورد. جالب آنکه در مصادیقی که IRHA از یهودستیزی ارائه می‌دهد ضدیت با اسرائیلُ، «به عنوان یک موجودیت جمعی یهودی» مصداق یهودستیزی تعریف شده است.

گروه IRHA برخی از مصادیق یهودستیزی را نیز ذکر کرده و از جمله هر گونه مقایسه سیاست‌های اسرائیل با نازی‌ها را نیز ستیزه‌جویی با یهودیت تعریف کرده است.

«اتحادیه آزادی‌های مدنی آمریکا» در نامه‌ای که جمعه هفته گذشته برای قانونگذاران مجلس نمایندگان ارسال کرده بود از آنها خواسته بود به این طرح رأی منفی بدهند چرا که در قوانین فدرال مصادیق تبعیض بر مبنای یهودیت مشخص شده است. 

بلومبرگ: عربستان فعالان منتقد اسرائیل را دستگیر می‌کنداحتمال توافق ریاض-واشنگتن بدون عادی‌سازی روابط با اسرائیلافزایش نگرانی اسرائیل از قرار گرفتن در لیست سیاه سازمان مللرسانه عبری: ریاض اسرائیل را درباره هر حمله به رفح تهدید کرد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حضور پرشکوه مردم در آزمون بزرگ انتخابات
  • دولت رئیسی می‌خواهد کارگران را از مشارکت در تعیین دستمزدشان کنار بگذارد
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • لیست نامزدهای شورای وحدت در دور دوم انتخابات تهران
  • خط و نشان کشیدن رئیس مجلس نمایندگان آمریکا برای دانشجویان حامی فلسطین
  • رئیس مجلس نمایندگان آمریکا خواستار لغو روادید دانشجویان معترض شد
  • با نمایندگان مجلس در بروجرد و کوهدشت+گزارش
  • چرا «مرکز پژوهش‌های مجلس» هم تحمل نمی‌شود؟
  • تصویب طرحی در آمریکا برای جرم‌انگاری انتقاد از اسرائیل
  • نباید از اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات غافل شد