Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوانازقم؛سیدرضاموسوی مشکینی مدیرکل حفاظت محیط زیست قم باگرامیداشت هفته پدافند غیرعامل در سخنانی گفت:موضوع پدافند غیرعامل و ضرورت اجرایی شدن این اصل حساس و حیاتی در سطحی فراگیر و گسترده در کشورمان بسیار حایز اهمیت است.

وی با بیان اینکه استان قم به لحاظ قرار گرفتن در چهارراه مواصلاتی کشور و همچنین با توجه به جایگاه سیاسی و اجتماعی، همواره در معرض تهدیدات زیستی طبیعی و انسان ساز قرار دارد،یادآورشد: برای مقابله با تهدیدات زیستی و کاهش آسیب های محتمل در برابر آن، همه دستگاههای اجرایی تکالیفی برعهده دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم یکی از مهمترین تهدیدات زیستی این استان را پدیده گرد و غبار دانست وافزود: خشکسالی، قطع حقابه ها و برداشت بی رویه از منابع آب زیرزمینی، کانون های ایجاد گرد و غبار در مرکز کشور به ویژه در دریاچه نمک و دشت مسیله را به شدت گسترش داده است.

وی با بیان اینکه خشک شدن شدن دریاچه نمک می‌تواند پایتخت و ۲۵ درصد جمعیت کشور را با تهدید گرد و غبار نمکی مواجه کند،تصریح کرد: برای احیای دریاچه نمک و پیشگیری از این تهدید بالقوه، مسؤولان ملی و استانی باید هرچه سریعتر برنامه ریزی و اقدامات جدی داشته باشند.

وی همچنین با اشاره به امکان شیوع طاعون نشخوارکنندگان و هاری در میان حیات وحش، نسبت به مراقبت و هوشیاری در برابر این تهدیدات تأکید کرد و گفت: یکی از مهمترین مسائلی که در حوزه حیات وحش باید به آن توجه داشته باشیم، حضور گونه های جدید و مهاجم در طبیعت است که متأسفانه در سالهای اخیر تا حدودی شاهد آن بوده ایم.

موسوی یکی دیگر از تهدیدات زیستی استان قم را که در سالهای گذشته بسیار بروز و ظهور داشته است، آنفولانزای پرندگان عنوان کرد و افزود: همه ساله با شروع فصل مهاجرت پرندگان، این بیماری مرغداری های قم و برخی استانها را درگیر می کند که در این رابطه دستگاههای اجرایی تا کنون اقدامات مناسبی انجام داده اند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم با اشاره به همکاری و مشارکت دستگاههای اجرایی به ویژه اداره کل دامپزشکی استان، عنوان کرد: برای پیشگیری از بروز اینگونه تهدیدات، همه ساله واکسیناسیون دام های اهلی به ویژه در روستاهای مجاور مناطق حفاظت شده و شکار ممنوع استان قم به خوبی انجام می شود.

انتهای پیام/ح

خشک شدن شدن دریاچه نمک سلامت ۲۵ درصد جمعیت کشور را تهدید می‌کند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سرویس اجتماعی محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۸۰۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکل آلودگی هوای اراک نیاز به حمایت صنایع دارد

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: رفع مشکل آلودگی هوای اراک به اقدام و حمایت صنایع این استان نیاز دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، عباس علی‌آبادی صبح امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان مرکزی اظهار کرد: برای رفع مشکل آلودگی هوای اراک باید منشأ آلودگی رفع شود و در مرحله بعد ترمیم و ممانعت از انتشار مجدد آن مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه با افتخار اعلام می‌کنم که طرفدار و حامی محیط زیست هستم افزود: فعالیت صنایع نباید نابودی محیط زیست را به دنبال داشته باشد، رفع مشکل آلودگی هوای اراک به اقدام و حمایت صنایع این استان نیاز دارد.

وزیر صمت خاطرنشان کرد: صنایعی که آلودگی زیست‌محیطی دارند باید نواقص را رفع و آلودگی‌های زیست‌محیطی را برطرف کنند. توسعه پایدار و فعالیت‌های صنعتی باید با الزامات زیست‌محیطی همراه باشد.

علی‌آبادی با بیان اینکه اراک شهری استراتژیک از نظر تنوع تولیدات صنعتی است، اضافه کرد: این شهر طی سال‌های اخیر گرفتار حصار آلودگی هوا شده است که برای رفع این مشکل، برنامه‌ریزی و همکاری‌های برون‌بخشی نیاز است.

وی ادامه داد: بر اساس قانون هوای پاک، مسئولیت همه بخش‌ها و سازمان‌ها در زمینه کاهش آلایندگی‌ها در بخش‌های مختلف خودرویی و صنایع مشخص شده است.

وی ادامه داد: اقداماتی که باید هریک از دستگاه‌های ذی‌ربط در خصوص کاهش و مقابله با آلودگی هوا انجام دهند مشخص است و سازمان محیط‌زیست به‌عنوان ناظر و ضابط قضائی باید بر نحوه اجرای قانون توسط دستگاه‌های مختلف را نظارت کند.

به گزارش ایمنا، در این نشست، مسائل و مشکلات صنایع مطرح شد و وزیر صمت دستورات لازم را در خصوص مواردی از جمله بدهی بانکی، اختلاف یک شرکت با اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری، مسئله زیست‌محیطی یکی از شرکت‌های خصوصی، تعیین تکلیف تعهدات این شرکت و دیگر مسائل مربوط به موانع تولید صنایع حاضر در نشست را اتخاذ کرد.

حضور در سی‌ودومین همایش سالانه بین‌المللی مهندسی مکانیک در دانشگاه صنعتی اراک، دیدار با فعالان اقتصادی استان مرکزی و بازدید از شرکت دانش‌بنیان انرژی صنعت خاورمیانه از برنامه‌های سفره یک روزه علی‌آبادی به اراک است.

کد خبر 751435

دیگر خبرها

  • سلاجقه: مجوزهای زیست محیطی واردات خودروی برقی صادر می‌شود
  • ضرورت تغییر رویکردهای محیط زیستی در مسیر توسعه دریامحور
  • اصفهان قطب مدیریت پسماند در کشور است
  • افزایش انتشار کربن، همچنان نگرانی زیست‌محیطی اصلی جهان
  • افزایش انتشار کربن، همچنان یک نگرانی مهم زیست‌محیطی
  • حل مشکل آلودگی هوای اراک نیاز به حمایت صنایع دارد
  • بلاتکلیفی ۸ ماهه یک مصوبه مهم زیست‌محیطی در استانداری کهگیلویه و بویراحمد
  • ادامه تورهای گردشگری‌ طبیعی به محیط زیست آسیب می‌رساند
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق
  • کشف و ضبط یک قبضه اسلحه غیر مجاز در منطقه حفاظت شده سفیدکوه خرم آباد