Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - هزاران استراليايي با برگزاري تظاهرات، پايان سياستهاي سختگيرانه دولت اين کشور ضد مهاجران غير قانوني را خواستار شدند.
در اين تظاهرات که در شهرهاي سيدني و ملبورن برگزار شد، معترضان بر لزوم انتقال فوري مهاجران غير قانوني از دو بازداشتگاه نائورو(Nauru) و مانوس در اقيانوس آرام و استقرار آنها در استراليا تاکيد کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


«ايان رينتول» مدير ائتلاف اقدام براي پناهجويان استراليا در جمع خبرنگاران حاضر در اين تظاهرات گفت، شرايط ناگوار روحي و جسمي کودکان ونوجوانان در بازداشتگاههاي نائورو و مانوس، نگران کننده است.
اين براي اولين بار نيست که معترضان به سياستهاي مهاجرتي دولت استراليا دراين کشور تظاهرات برگزار مي‌کنند اما نکته مهم بي توجهي دولت استراليا به اين اعتراضها است که در سطح جهاني نيز در حال افزايش است.
دولت استراليا، قانوني را تصويب کرده است که مهاجران غير قانوني که قصد ورود به اين کشور را از طريق دريا دارند پس از بازداشت به جزاير بسيار دور افتاده مانوس و نائورو که فاقد هر گونه شرايط زيستي است منتقل مي شوند.
براساس امارهاي منتتشر شده بيش از يک هزار و 400 مهاجر غيرقانوني در دو بازداشتگاه نائورو و مانوس در شرايطي سخت به سر مي برند که به رغم درخواستهاي جهاني از دولت استراليا براي پايان دادن به اين وضعيت و لغو قوانين برخورد سخت با مهاجران غير قانوني، اين وضعيت همچنان ادامه دارد.
«اليسون بتيسون» ELISON BETISON کارشناس مسائل بين‌الملل در امور مهاجران در اين باره گفت: سياست‌هاي دولت استراليا در مورد مهاجران در تقابل با حقوق بين‌الملل و روشي غير انساني است. در جامعه مدرن، اين اقدامات غيرقابل قبول است.
استراليا به عنوان يکي از امضاء کنندگان کنوانسيون پناه‌جويان متعهد به سکني دادن به پناه‌جويان است. عدم پاسخ‌گويي دولت استراليا به نقض حقوق مهاجرين غير قانوني و شرم‌آور است."
يکي از داغهاي بزرگ بر پيشاني دولت استراليا ازار و اذيت کودکان در اردوگاههاي نائورو و مانوس است. گفته مي شود حدود 65 کودک در اين اردوگاهها هستند که 11 تن از انان در بدترين شرايط به سر مي برند و به شدت به خدمات درماني نياز دارند که دولت استراليا همچنان به ان بي توجه است.
انتقال مهاجران غير قانوني از سوي دولت استراليا به جزاير دورافتاده بيانگر بي توجهي دولتمردان اين کشور به کمترين حقوق انساني افراد است. زيرا دولت استراليا به رغم رد درخواست پناهندگي مهاجران غير قانوني حاضر به ازاد کردن انان و انتقال به کشورشان نيز نيست که موجب بروز بحران و فاجعه انساني در کمپ ها ميشود که تجاوز به زنان و کودکان از جمله آنها است.
«فرانسوا کريپو» FERANSVA CRIPO گزارشگر ويژه سازمان ملل متحد دربارهٔ حقوق بشر مهاجران گفت: سياست‌هاي استراليا براي بازداشت اجباري مهاجران خارج از ساحل اين کشور محکوم است. استراليا يک رويکرد تنبيهي را در برابر مهاجراني که با قايق وارد حريم آبي استراليا شدند اعمال مي کند و مرتکب نقض حقوق بشر شده ‌است که پيامدهاي انساني به دنبال دارد.
در هر حال، جناياتي که در کمپ هاي مهاجرين غير قانوني در جزاير نائورو و مانوس صورت مي گيرد، لکه ننگي بر پيشاني انگليس و ساير دول غربي است که ادعاي دفاع از حقوق بشر را دارند.
استراليا جزيي از فرمانداري کل انگليس است و دولت لندن نيز درباره جناياتي که در استراليا ضد مهاجران غير قانوني اعمال مي شود مسئول است و نهادهاي بين المللي مستقل بايد رفتار دولت انگليس را در اين خصوص محکوم کنند.118
کليدواژه استراليا

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۸۰۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خروش مردم انگلیس در حمایت از فلسطین

به گزارش قدس آنلاین، شرکت کنندگان از شهرهای مختلف انگلیس بار دیگر به پایتخت آمدند تا نهایت خشم و انزجار خود را از جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی در غزه به نمایش بگذارند. پیام اصلی آن‌ها در این حرکت اعتراضی توقف فوری جنگ در غزه، تحریم تسلیحاتی رژیم اسرائیل و امدادرسانی به ساکنان غزه بود.

معترضان در حالی که پرچم فلسطین را به اهتزاز در می‌آوردند شعارهایی را در خصوص عدالتخواهی برای مردم فلسطین و پایان نظام آپارتاید سر دادند. آن‌ها ابتدا در میدان پارلمان انگلیس تجمع و پس از سردادن شعارهای ضد اسرائیلی به سمت هاید پارک تظاهرات کردند.

تظاهرات هفتگی حامیان فلسطین در انگلیس که از سوی ائتلاف توقف جنگ، دوستان الاقصی، کارزار حمایت از فلسطین و شمار دیگری از نهادهای حقوق بشری و اسلامی سازماندهی می‌شود، با گذشت نزدیک به هفت ماه از جنگ غزه، به یک جنبش مهم و تاثیرگذار در فضای سیاسی این کشور تبدیل شده است.

هر هفته هزاران نفر از حامیان فلسطین در شهرهای مختلف انگلیس تظاهرات کرده و فریادهای ضد اسرائیلی سر می‌دهند. هر دو هفته یکبار نیز معترضان در پایتخت گردهم آمده و در چارچوب «روز ملی اقدام» تظاهرات می‌کنند. آن‌ها تاکید دارند تا زمانی که کشتار مردم مظلوم و بی‌دفاع فلسطین جریان دارد به تظاهرات خود ادامه می‌دهند.

این درحالیست که دولت انگلیس با سکوت در برابر جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی در غزه، به حمایت تمام‌قد از این رژیم تروریستی ادامه می‌دهد. واکنش انفعالی لندن به کشف گورهای دسته‌جمعی در نوار غزه تازه‌ترین نمونه از مواضع جانبدارانه انگلیس نسبت به جرائم آشکار رژیم اسرائیل در این منطقه است.

معاون نخست وزیر انگلیس چهارشنبه گذشته در پارلمان انگلیس ادعا کرد که دولت لندن به نتیجه تحقیقات رژیم صهیونیستی، به‌عنوان عاملان این جنایت وحشتناک جنگی، اکتفا می‌کند.

کسانی که در تظاهرات هفتگی لندن شرکت می‌کنند، تاکید دارند که دیدگاه و مواضع آن‌ها در قبال تحولات غزه با دولت این کشور متفاوت است. جرمی کوربین رهبر سابق حزب کارگر انگلیس که در تظاهرات لندن حضور فعالی دارد، هفته پیش در یادداشتی برای نشریه گاردین نوشت: ماه‌هاست که ما برای برقراری آتش‌بس در غزه، توقف کشتار مردم فلسطین، پایان دادن به چرخه دائمی خشونت و جلوگیری از تشدید تنش‌ها تظاهرات می‌کنیم، اما مورد ناسزاگویی قرار می‌گیریم.

وی افزود:‌ دولت ما می‌توانست از همان ابتدا خواستار آتش بس شود؛ در عوض، با انجام حملات نظامی علیه یمن، به‌عنوان یکی از فقیرترین کشورهای جهان، و دو برابر کردن صادرات تسلیحات به اسرائیل، راه را برای تشدید تنش هموار کرد.

این قانون‌گذار انگلیسی، سیاست دولت لندن در قبال تحولات فلسطین را غیراخلاقی توصیف و تصریح کرد: ما به راهپیمایی برای اعلام همبستگی و آزادی مردم فلسطین ادامه می‌دهیم.

گفتنی است؛ رژیم صهیونیستی طی نزدیک به هفت ماه گذشته، کشتار گسترده‌ای را در غزه به راه‌ انداخته و ضمن بستن تمام گذرگاه‌ها، این منطقه را به یک ویرانه تبدیل کرده است.

به گفته جوسپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، شمار شهرهایی که بر اثر حملات رژیم اسرائیل در این باریکه ویران شده است، بیشتر از مناطقی است که در جریان جنگ جهانی دوم در آلمان ویران شد.

شورای امنیت سازمان ملل متحد پیشتر قطعنامه‌ای را در حمایت از برقراری آتش‌بس فوری در نوار غزه تصویب کرد. در این قطعنامه از تمام طرف‌ها خواسته شده است که به توقف فوری درگیری‌ها احترام بگذارند، اما جنایات رژیم اشغالگر علیه مردم مظلوم فلسطین، با وجود تصویب این قطعنامه، کماکان ادامه دارد.

بر اساس گزارش‌ها، تاکنون افزون بر ۳۴ هزار فلسطینی شهید و بیش از ۷۷ هزار نفر دیگر مجروح شده‌اند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • سرمدی واله : هیچ مانع قانونی برای اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان وجود ندارد
  • اروپا در حال سرکوب اعتراضات مسالمت آمیز در حمایت از فلسطین است
  • تظاهرات صهیونیست‌ها برای برکناری نتانیاهو + فیلم
  • دولت انگلیس بخشی از محور نسل‌کشی در غزه است
  • بسته کمکی ۶۵ میلیون دلاری استرالیا برای اوکراین
  • مکزیک: دیدید چه بلایی سر دانشجویان معترض در آمریکا آمد؟
  • تظاهرات ضد صهیونیستی دانشجویان استرالیا 
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل هجوم مهاجران به ایرلند
  • خروش مردم انگلیس در حمایت از فلسطین
  • وضعیت نتانیاهو ۲۰۰ روز بعد از طوفان