Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه سیستم دولتی اعتقادی به مسایل پژوهشی ندارد گفت: نوآوری با پول نفت و اقتصاد مبتنی بر نفت ایجاد نمی‌شود. ۰۶ آبان ۱۳۹۷ - ۱۸:۴۱ استانها گیلان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، سورنا ستاری عصر امروز در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی با محوریت آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری در استانداری گیلان اظهار داشت: اقتصاد دانش‌بنیان نیازمند نیروی انسانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه باید یک اکوسیستم پژوهشی در استان گیلان برای جلوگیری از مهاجرت ایجاد شود خاطرنشان کرد: ایجاد اکوسیستم دانش محور با پول ایجاد نمی‌شود.

ستاری با اشاره به اینکه سیستم حاکمیتی و دولتی اعتقادی به مسایل پژوهشی ندارد عنوان داشت: نوآوری با پول نفت و اقتصاد مبتنی بر نفت ایجاد نمی‌شود و باید بر روی کارآفرینی سرمایه‌گذاری کرد.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه با پول نوآوری ایجاد نمی‌شود و فقط می‌توان به‌واسطه پول افراد مختلف را استخدام کرد عنوان داشت: فن‌آوری و نوآوری غیرفابل قیمت‌گذاری است.

ستاری با اشاره به اینکه بسیار خوشحالم که استان گیلان درگیر صنایع مخرب محیط‌زیست نشده است ابراز داشت: در صنعت امروز دودکش‌های بلند کارخانه‌ها برای محاسبه پیشرفت اقتصادی بی‌معنی است.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه با پژوهش دولتی نمی‌توانیم پیشرفت کنیم، ابراز داشت: تعداد زیاد پژوهشکده‌های دولتی نتوانسته‌اند مشکلات دولت را حل کنند.

وی با اشاره به اینکه جلوگیری از ایجاد کسب و کار در کشور خیانت به مردم است، اعلام کرد: با اختیاری که مقام معظم رهبری به دولت داده‌اند به افراد کارآفرین و استارت آپ‌ها معافیت سربازی داده می‌شود.

ستاری با بیان اینکه پول معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور برای توسعه فن‌آوری و گسترش در کشور است، خاطرنشان کرد: اعتبارات این معاونت برای ساخت و ساز، میلگرد و سیمان نیست.

معاون علمی و فناوری رئس جمهور با بیان اینکه با پول دولتی نمی‌توان کارهای کاربردی انجام داد اظهار داشت: یکی از اهداف معاونت علمی رئیس جمهور برای شهر تهران ایجاد یک شهر هوشمند و نوآور است.

انتهای پیام/ش

R7877/P1377/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۸۲۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد

به گزارش حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، آیت الله علیرضا اعرافی در دیدار روح الله دهقانی فیروز آبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور که در دفتر مدیر حوزه‌های علمیه کشور برگزار شد، اظهار کرد: در انقلاب اسلامی دو عنصر علم و فناوری و روحیه معنوی از اهمیت بسیاری برخوردار است.

وی با اشاره به اینکه پیروزی وعده صادق و توازن قدرت جدید در جهان برخاسته از تئوری‌های اصیل امام راحل است، مطرح کرد: در طول این مسیر نقش حوزه علمی و دانشی بسیار مهم بوده است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد، عنوان کرد: برای تحقق این هدف نیازمند پیگیری و مطالبه‌گری هستیم.

وی اضافه کرد: با یک فکر و بررسی اساسی باید به یک برنامه دقیق برسیم که چگونه می‌توان روح تمدنی انقلاب اسلامی را در مباحث علمی مختلف جاری کنیم.

آیت الله اعرافی با اشاره به اینکه اگرچه این یک موضوع پیچیده است، ولی باید گام به گام به سمت آن برویم، خاطرنشان کرد: با این منطق باید در عرصه بین المللی کردن دانشگاه‌های کشور نیز اقداماتی انجام می‌شد.

نقش مهم علم و فناوری در معادلات امروز دنیا

در ابتدای این دیدار، روح الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور با اشاره به جایگاه علم و فناوری در معادلات امروز دنیا اظهار کرد: عملیات «وعده صادق» دو ویژگی داشت. یکی دارا بودن فناوری واقعی و دوم شجاعت در استفاده فناوری.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور علم و فناوری را یکی از مهم‌ترین ارکان پیشرفت، توسعه و رشد کشور عنوان کرد و افزود: علم در گذشته بیشتر جنبه زینتی داشت. بعد از انقلاب صنعتی، علم یک محصول داد که عبارت از فناوری بود. غرب از این محصول علم برای بهره کشی از طبیعت و ثروت آفرینی استفاده کرد، اما در دهه‌های اخیر علم از عوامل ایجاد اقتدار و قدرت آفرین است.

دهقان با اشاره به اهمیت علوم اجتماعی اظهار کرد: از سال گذشته سعی کردیم به فضای تولید علوم اجتماعی بیشتر توجه کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستور رئیسی برای طراحی جت ۱۰۰ نفره / معاون علمی رییس جمهور: پیش‌قرارداد‌های ۱۲ جت بسته شده
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با بهره گیری از تولیدات علمی و پژوهشی جامعه دانشگاهی گیلان
  • کنفرانس فیزیک بنیادی ایران در قم آغاز شد
  • کنفرانس فیزیک بنیادی در قم آغاز شد
  • توضیحات معاون علمی رئیس‌جمهور درباره پروژه دانشگاهی ساخت هواپیما و دروغ‌پردازی رسانه انگلیسی 
  • دهقانی از طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رئیس‌جمهور خبر داد
  • دهقانی از طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رئیس جمهور خبر داد
  • طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رئیس جمهور
  • حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد
  • دیدار معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با آیت الله حسینی بوشهری