Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار کشتی و رزمی گروه و رزشی باشگاه خبرنگاران جوان،رقابت های کشتی فرنگی بزرگسالان قهرمانی جهان روزهای 3 تا 6 آبان ماه در شهر بوداپست مجارستان برگزار شد و تیم ایران توسط مهدی علیاری در وزن 97 کیلوگرم صاحب مدال برنز شد.

در پایان این رقابت ها تیم روسیه با 178 امتیاز بعنوان قهرمانی رسید و تیم های مجارستان و ترکیه به ترتیب با 75 و 60 امتیاز دوم و سوم شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیم ایران نیز با 39 امتیاز در جایگاه یازدهم قرار گرفت.

بر همین اساس در وزن 55 کیلوگرم مسلم نادری خادم در دور نخست مقابل نوگزاری تسوروتسومیا دارنده مدال برنز اروپا از گرجستان با نتیجه 6 بر یک شکست خورد و با توجه به شکست این کشتی گیر در مرحله نیمه نهایی، نادری خادم از دور رقابت ها حذف و پانزدهم شد.

در وزن 60 کیلوگرم مهرداد مردانی در دور نخست در مصاف با شینیبو اوتا دارنده مدال نقره المپیک و قهرمان آسیا و بازی های آسیایی از ژاپن با نتیجه 9 بر یک مغلوب شد و با توجه به شکست این کشتی گیر در دور بعد مقابل حریف قزاقستانی، مردانی از دور رقابت ها کنار رفت و بیست و سوم شد.

در وزن 63 کیلوگرم محسن حاجی پور در مبارزه نخست مقابل جرمن دیاز از پورتوریکو با نتیجه 9 بر صفر پیروز شد وی در دور دوم مقابل دانیر اسماعیل اف دارنده مدال برنز اروپا از مولداوی با نتیجه 7 بر 6 مغلوب شد و با توجه به شکست این کشتی گیر مقابل تاسمرادوف ازبکستانی، حاجی پور از دور رقابت ها کنار رفت و یازدهم شد.

در وزن 67 کیلوگرم محمدرضا گرایی پس از استراحت در دور نخست در دور دوم با نتیجه 7 بر صفر و ضربه فنی مصطفی محمد از مصر را شکست داد. وی در دور سوم شماگی بولکوادزه دارنده مدال برنز المپیک و قهرمان زیر 23 سال جهان از گرجستان را با نتیجه 4 بر 4 از پیش رو برداشت و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. گرایی در این مرحله مقابل میرجان شرماخانبت از قزاقستان با نتیجه 9 بر صفر مغلوب شد و با توجه به شکست این کشتی گیر مقابل حریف روس، گرایی از دور رقابت ها حذف و هشتم شد.

در وزن 72 کیلوگرم محمدعلی گرایی در دیدار نخست دائه کیون پارک از کره جنوبی را با نتیجه 3 بر یک شکست داد وی در دور دوم با نتیجه 7 بر 2 مقابل مورات داگ از ترکیه به پیروزی رسید و در دور سوم و در مرحله یک چهام نهایی مقابل رسول چونایف قهرمان جهان و دارنده مدال برنز المپیک از آذربایجان در یک کشتی نزدیک با نتیجه 6 بر 4 شکست خورد و با توجه به شکست چونایف مقابل فرانک استابلر قهرمان جهان از آلمان، گرایی از دور رقابت ها کنار رفت و نهم شد.

در وزن 77 کیلوگرم پژمان پشتام پس از استراحت در دور نخست در دور دوم با نتیجه 4 بر 3 مقابل دیمیتری پیشکوف از اوکراین شکست خورد و با توجه به شکست این کشتی گیر در دور بعد، پشتام از دور رقابت ها کنار رفت و بیست و سوم شد.

در وزن 82 کیلوگرم سعید عبدولی در دور اول ادگار بابایان دارنده مدال نقره اروپا از لهستان را با نتیجه 5 بر 3 و ضربه فنی مغلوب کرد وی در دور دوم مقابل لاشا گوبادزه دارنده مدال برنز جهان از گرجستان با نتیجه 6 بر 2 و ضربه فنی پیروز شد و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. عبدولی در این مرحله در مصاف با رفیق حسین اف قهرمان اروپا از آذربایجان با نتیجه 3 بر صفر به پیروزی رسید و راهی مرحله نیمه نهایی شد. وی در این دیدار مقابل امره کوش دارنده مدال برنز جهان از ترکیه با نتیجه 6 بر 4 شکست خورد و راهی دیدار رده بندی شد. وی در این دیدار مقابل ماکسیم مانوکیان قهرمان جهان از ارمنستان با نتیجه 3 بر 1 مغلوب و پنجم شد.

در وزن 87 کیلوگرم حسین نوری پس از استراحت در دور اول در دور دوم رامی هیتانیمی از فنلاند را با نتیجه عالی 9 بر صفر شکست داد وی در دور سوم اریک آپس از استونی را با نتیجه 5 بر صفر شکست داد و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. وی در این مرحله مقابل ژان بلنیوک قهرمان جهان و دارنده مدال نقره المپیک از اوکراین با نتیجه 4 بر 2 شکست خورد و با توجه به حضور این حریف اوکراینی در دیدار فینال، نوری به گروه بازنده ها رفت اما در این گروه آرتور شاهینیان از ارمنستان با نتیجه 7 بر 5 مغلوب و نهم شد.

در وزن 97 کیلوگرم مهدی علیاری پس از استراحت در دور اول در دور دوم با نتیجه 4 بر یک سلیمان دمیرجی از ترکیه را شکست داد. وی در دور سوم مقابل موسی اولویف دارنده مدال نقره جهان از روسیه با نتیجه 4 بر یک شکست خورد. و با توجه به پیروزی این کشتی گیر مقابل الکسانیان قهرمان جهان و المپیک از ارمنستان و راه یابی به فینال، علیاری به گروه بازنده ها رفت. وی ابتدا در این گروه با نتیجه 9 بر صفر بکسلطان محموداف از قرقیزستان را شکست داد و در کشتی دوم مقابل لویلیس پرز مورا از ونزوئلا با نتیجه 8 بر صفر پیروز شد و راهی دیدار رده بندی شد. علیاری در دیدار رده بندی با توجه به حاضر نشدن آرتور الکسانیان قهرمان جهان و المپیک از کشور ارمنستان به مدال برنز رسید.

در وزن 130 کیلوگرم شهاب قوره جیلی در دور نخست مقابل زویادی پاتاریدزه دارنده مدال نقره زیر 23 سال جهان از گرجستان با نتیجه 2 بر یک مغلوب شد و با توجه به مغلوب شدن این حریف مقابل کشتی گیر کوبایی، قوره جیلی حذف و شانزدهم شد.

رده بندی انفرادی مسابقات به شرح زیر است:

55 کیلوگرم: 1- الدانیز عزیزلی (آذربایجان) 2- ژولامان شارشنبکوف (قرقیزستان) 3- اکرم اوزتورک (ترکیه) و نوگزاری تسورتسومیا (گرجستان) ... 15- مسلم نادری خادم (ایران)

60 کیلوگرم: 1- سرگئی امیلین (روسیه) 2- ویکتور کیوبانوف (مولداوی) 3- آیدوس سلطانگالی (قزاقستان) و سایلیک والیهان (چین) ... 23- مهرداد مردانی (ایران)

63 کیلوگرم: 1- استپان ماریانیان (روسیه) 2- المورات تاسمورادوف (ازبکستان) 3- لنور تمیروف (اوکراین) و رحمان بیلیجی (ترکیه) ... 11- محسن حاجی پور (ایران)

67 کیلوگرم: 1- آرتم سورکوف (روسیه) 2- داور استفانک (صربستان) 3- میرجان شرماخنبت (قزاقستان) و گئورگ ساهاکیان (لهستان) ... 8- محمدرضا گرایی (ایران)

72 کیلوگرم: 1- فرانک استابلر (آلمان) 2- بالینت کورپاسی (مجارستان) 3- رسول چونایف (آذربایجان) و آیک مناتساکانیان (بلغارستان) ... 9- محمدعلی گرایی (ایران)

77 کیلوگرم: 1- السکاندر چهرکین (روسیه) 2- تاماش لورینز (مجارستان) 3- کیم هیون وو (کره جنوبی) و ویکتور نمس (صربستان) ... 23- پژمان پشتام(ایران)

82 کیلوگرم: 1- پیتر باچی (مجارستان) 2- امره کوش (ترکیه) 3- ماکسیم مانوکیان (ارمنستان) و ویکتار ساسونوفسکی (بلاروس) 5- سعید عبدولی (ایران)

87 کیلوگرم: 1- متهان باشار (ترکیه) 2- ژان بلنیوک (اوکراین) 3- روبرتی کوبلیاشویلی (گرجستان) و آرتور شاهینیان (ارمنستان) ... 9- حسین نوری (ایران)

97 کیلوگرم: 1- موسی اولویوف (روسیه) 2- کریل میلوف (بلغارستان) 3- میهایل کاجایا (صربستان) و مهدی علیاری (ایران)

130 کیلوگرم: 1- سرگئی سیمینوف (روسیه) 2- آدام کون (آمریکا) 3- اوسکار پینو هیندس (کوبا) و مین سئوک کیم (کره جنوبی) ... 16- شهاب قوره جیلی (ایران)

رده بندی تیمی: 1- روسیه 178 امتیاز 2- مجارستان 83 امتیاز 3- ترکیه 75 امتیاز 4- آذربایجان 60 امتیاز 5- صربستان 60 امتیاز 6- ارمنستان 56 امتیاز 7- آلمان 49 امتیاز 8- چین 49 امتیاز 9- قرقزستان 42 امتیاز 10- اوکراین 39 امتیاز 11- ایران 39 امتیاز 12- ازبکستان 38 امتیاز 13- گرجستان 38 امتیاز

بیشتربخوانید:

حریف علیاری با غیبت روی تشک مدال برنز را ایران هدیه کرد/خداحافظی از بوداپست تنها با یک مدال! در ابتدای صف مسئولیت پذیرش نواقص هستیم/باید بار انتظار از قهرمانان با واقعیت های تدارکاتی متعادل شود سریال حذف های زنجیره ای /نوری و قوره جیلی هم از دور رقابت ها کنار رفتند

انتهای پیام/

رده بندی تیمی و انفردای رقابت های جهانی کشتی فرنگی مشخص شد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فدراسیون کشتی اخبار ورزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۸۳۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تیم ملی کشتی فرنگی ایران قهرمان آسیا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سی و سومین دوره رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی آسیا روزهای ۲۷ و ۲۸ فروردین ماه در شهر بیشکک قرقیزستان برگزار شد و در پایان سعید اسماعیلی در وزن ۶۷ کیلوگرم، ناصر علیزاده در وزن ۸۷ کیلوگرم، محمدهادی ساروی در وزن ۹۷ کیلوگرم و امین میرزازاده در وزن ۱۳۰ کیلوگرم به مدال طلا دست یافتند، پویا دادمرز در وزن ۵۵ کیلوگرم، محمدرضا رستمی در وزن ۷۲ کیلوگرم و رسول گرمسری در وزن ۸۲ کیلوگرم صاحب مدال نقره شدند و امیررضا ده بزرگی و ایمان محمدی در وزن ۶۳ کیلوگرم نیز به مدال برنز رسیدند.
در رده بندی تیمی ایران مقتدرانه و با کسب ۲۰۰ امتیاز بعنوان قهرمانی رسید و تیم‌های قرقیزستان با ۱۴۴ امتیاز و ژاپن با ۱۴۲ امتیاز دوم و سوم شدند.

نتایج نمایندگان کشورمان به شرح زیر است:

در وزن ۵۵ کیلوگرم پویا دادمرز پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه ۷ بر ۲ سجاد البیدهان از عراق را از پیش رو برداشت و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۳ بر ۲ تائه مین کیم از کره جنوبی را شکست داد و به دیدار فینال راه یافت. دادمرز در این دیدار با نتیجه ۹ بر صفرمغلوب یو چول از کره شمالی شد و به مدال نقره رسید.

در وزن ۶۰ کیلوگرم امیررضا ده بزرگی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم با نتیجه ۹ بر صفر جوی هوانگ از چین تایپه را از پیش رو برداشت. وی در دور سوم مقابل اسلام جان عزیزاف از تاجیکستان را با نتیجه ۸ بر ۵ از پیش رو برداشت و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این دیدار مقابل ژولامان شارشنبیکوف قهرمان دنیا از قرقیزستان با نتیجه ۱۱ بر صفر مغلوب شد و راهی دیدار رده بندی شد. وی در این دیدار در مقابل بهرام اف از ازبکستان قرار گرفت و با نتیجه ۹ بر صفر به پیروزی رسید و صاحب مدال برنز شد.

در وزن ۶۳ کیلوگرم ایمان محمدی پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه ۹ بر صفر کرار البیدهان از عراق را شکست داد. وی در دور بعد و در مرحله نیمه نهایی با نتیجه ۱۰ بر ۴ مغلوب آیاتا سوزوکی از ژاپن شد و به دیدار رده بندی رفت. محمدی در این دیدار با نتیجه ۱۰ بر صفر هادونگ تان از چین را مغلوب کرد و به مدال برنز رسید.

در وزن ۶۷ کیلوگرم سعید اسماعیلی در دور نخست با نتیجه ۱۱ بر صفر لی لی از چین را مغلوب کرد. وی در دور بعد با نتیجه ۸ بر صفر فیروز میرزارجب اف از تاجیکستان را شکست داد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی دراین مرحله مقابل روشن آتدایف از ترکمنستان با نتیجه ۱۰ بر صفر به برتری دست یافت و راهی دیدار فینال شد. اسماعیلی در دیدار پایانی با نتیجه ۳ بر ۱ رازاک بیشیکیف از قرقیزستان را شکست داد و طلایی شد.

در وزن ۷۲ کیلوگرم محمدرضا رستمی پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه ۵ بر ۳ مقابل جی لنگ از چین به برتری رسید و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۱۰ بر صفر عادیلخان ساتایف از قزاقستان را شکست داد و به دیدار فینال راه یافت. رستمی در این دیدار به مصاف شینگو هارادا از ژاپن رفت و در پایان با نتیجه ۹ بر ۵ مغلوب حریف خود شد و به مدال نقره بسنده کرد.

در وزن ۷۷ کیلوگرم امیر عبدی در دور اول با نتیجه ۹ بر صفر مقابل علی محمد ال عبوداح از عراق به پیروزی رسید. وی در دور دوم با نتیجه ۸ بر صفر ساجان از هند را مغلوب کرد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله در مصاف با آکژول محموداف دارنده مدال نقره المپیک و مدال‌های طلای جهان از قرقیزستان با نتیجه ۱۲ بر ۲ مغلوب شد و به دیدار رده بندی رفت. وی در این دیدار با نتیجه ۴ بر ۳ مغلوب ابراگیم ماگومدوف قهرمان آسیا از قزاقستان شد و در جایگاه پنجم قرار گرفت.

در وزن ۸۲ کیلوگرم رسول گرمسیری پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم با نتیجه ۸ بر صفر سیجین یانگ از کره جنوبی را از پیش رو برداشت و به مرحله نیمه نهایی رفت. وی در این دیدار با نتیجه ۷ بر ۷ از سد بکزات اورونخول اولو از قرقیزستان گذشت و به دیدار فینال راه یافت. گرمسیری در دیدار پایانی با تایزو یوشیدا از ژاپن سرشاخ شد و با نتیجه ۹ بر صفر مغلوب حریف خود شد و به مدال نقره رسید.

در وزن ۸۷ کیلوگرم ناصر علیزاده پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه ۸ بر ۱ آتابک عزیزبیکوف از قرقیزستان را شکست داد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۱ بر ۱ از سد ماساتو سومی از ژاپن گذشت و به دیدار فینال راه یافت. علیزاده در این دیدار به مصاف نورسلطان تورسینوف از قزاقستان رفت و در پایان با نتیجه ۵ بر صفر برابر این حریف به برتری دست یافت و صاحب مدال طلا شد.

در وزن ۹۷ کیلوگرم محمدهادی ساروی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم با نتیجه ۹ بر صفر بادامدورج بالتمونخ از مغولستان را شکست داد و به دیدار فینال راه یافت. وی در این مرحله مقابل جئونگ یئول ون از کره جنوبی با نتیجه ۸ بر صفر به برتری دست یافت و راهی دیدار فینال شد. ساروی در این دیدار با نتیجه ۹ بر صفر یوسوف ماتسی اف از قزاقستان را مغلوب کرد و به مدال طلا دست یافت.

در وزن ۱۳۰ کیلوگرم امین میرزازاده پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه ۸ بر صفر اسلام جان رحمت اف از ازبکستان را مغلوب کرد و به مرحله نیمه نهایی رفت. وی در این مرحله ارلان مناتبکوف از قرقیزستان را با نتیجه ۹ بر صفر از پیش رو برداشت و به دیدار فینال رفت. میرزازاده در دیدار نهایی مین سئوک کیم دارنده مدال برنز جهان از کره جنوبی را با نتیجه ۵ بر صفر شکست داد و طلایی شد.

رده بندی نفرات برتر به شرح زیر است:

۵۵ کیلوگرم: ۱- یو چول رو (کره شمالی) ۲- پویا دادمرز (ایران) ۳- یولان موراتبک اولو (قرقیزستان) و سجاد علی البیدهان (عراق)
۶۰ کیلوگرم: ۱- ژولامان شارشنبیکوف (قرقیزسستان) ۲- کایتو اینابا (ژاپن) ۳- لیگیو کائو (چین) و امیررضا ده بزرگی (ایران)
۶۳ کیلوگرم: ۱- یرژت ژارلیکاسین (قزاقستان) ۲- آیاتا سوزوکی (ژاپن) ۳- ایمان محمدی (ایران) و چان کیم (کره شمالی)
۶۷ کیلوگرم: ۱- سعید اسماعیلی (ایران) ۲- رازاک بیشیکیف (قرقیزستان) ۳- لی لی (چین) و هانجائه چونگ (کره جنوبی)
۷۲ کیلوگرم: ۱- شینگو هارادا (ژاپن) ۲- محمدرضا رستمی (ایران) ۳- عبداله علی اف (ازبکستان) و جی لنگ (چین)
۷۷ کیلوگرم: ۱- نائو کوساکا (ژاپن) ۲- آکژول محموداف (قرقیزستان) ۳- ابراگیم ماگومادوف (قزاقستان) و دونیورخان ناکیبوف (ازبکستان) ۵- امیر عبدی (ایران)
۸۲ کیلوگرم: ۱- تایزو یوشیدا (ژاپن) ۲- رسول گرمسیری (ایران) ۳- موخامدکودیر رسول اف (ازبکستان) و بکزات اورانکول اولو (قرقیزستان)
۸۷ کیلوگرم: ۱- ناصر علیزاده (ایران) ۲- نورسلطان تورسینوف (قزاقستان) ۳- رحیم جان اوزوکوف (ازبکستان) و ماساتو سومی (ژاپن)
۹۷ کیلوگرم: ۱- محمدهادی ساروی (ایران) ۲- یوسوف ماتسی اف (قزاقستان) ۳- جئونگ یئول وونگ (کره جنوبی) و هوژی هائو (چین)
۱۳۰ کیلوگرم: ۱- امین میرزازاده (ایران) ۲- مین سئوک کیم (کره جنوبی) ۳- لینگژی منگ (چین) و ارلان مناتبیکوف (قرقیزستان)

رده بندی تیمی:

۱- ایران ۲۰۰ امتیاز
۲- قرقیزستان ۱۴۴ امتیاز
۳- ژاپن ۱۴۲ امتیاز
۴- قزاقستان ۱۳۰ امتیاز
۵- کره جنوبی ۱۱۲ امتیاز
۶- ازبکستان ۱۰۶ امتیاز
۷- چین ۹۷ امتیاز
۸- کره شمالی ۵۴ امتیاز
۹- عراق ۳۱ امتیاز
۱۰- مغولستان ۲۸ امتیاز

کد خبر 6080241

دیگر خبرها

  • تیم ملی کشتی فرنگی ایران به مقام قهرمانی رسید / ۴ مدال طلا،۳ نقره و ۲ برنز
  • قهرمانی مقتدرانه تیم ملی کشتی فرنگی ایران در آسیا با 9 مدال رنگارنگ
  • کشتی فرنگی قهرمانی آسیا| قهرمانی مقتدرانه تیم ملی/کسب ۹ مدال رنگارنگ توسط نمایندگان کشورمان
  • تیم ملی کشتی فرنگی ایران قهرمان آسیا شد
  • رستمی هم در کشتی فرنگی قهرمانی آسیا نقره ای شد
  • رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی آسیا/ دست رستمی به مدال طلا نرسید
  • رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی آسیا/ دست رستمی به مدال طلا نرسید + فیلم
  • مدال برنز ده‌بزرگی در کشتی فرنگی قهرمانی آسیا
  • پهلوانان ایران در فینال رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی آسیا
  • کشتی فرنگی قهرمانی آسیا/ شکست محمدی و عبدی در نیمه‌نهایی