Web Analytics Made Easy - Statcounter

نود و ششمین جلسه شورای شهر تهران برگزار شد.

در ابتدای جلسه امروز شورای شهر تهران افشین حبیب‌زاده،عضوشورای شهر تهران نیز با اشاره به فوت یکی از پاکبانان شهرداری تهران در حین کار گفت: حدود ساعت پنج و سی دقیقه بامداد روز سه‌شنبه اول آبان ماه یکی از پاکبان‌های ناحیه سهشهرداری منطقه دو تهران در مسیر خط ویژه شمال به جنوب بزرگراه شهید چمران در نزدیکی پل بزرگراه شهید حکیم در حال انجام وظیفه بود که با خودروی سواری که به مسیر خط ویژه وارد شده بود برخورد و بر اثر شدت ضربه وارد شده، فوت ‌می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد:به موجب گزارش مسئولان راهنمایی و رانندگی، متوفی در حین انجام وظیفه از تجهیزات ایمنی و علایم هشدار دهنده برخوردار نبوده است. 

ضروری است شهردار تهران برای پیشگیری و جلوگیری از تکرار چنین حوادث ناگواری، دلایل عدم استفاده از تجهیزات مناسب را بررسی و در صورت قصور یا تقصیر با متخلفان برخورد کند.

به گفته حبیب‌زاده ؛متوفی تبعه کشور افغانستان بوده، که علیرغم نداشتن مجوز اشتغال، از سوی شرکت پیمانکاری طرف قرارداد با شهرداری، به کار گرفته شده بود. ضروری است شهردار نسبت به تخلفات صورت گرفته از شرکت‌های پیمانکاری طرف قرارداد شهرداری در بکارگیری غیرقانونی از افراد فاقد مجوز اشتغال، پیگیری و برخورد قانونی مقتضی برابر مقررات انجام دهد.

لیست املاک واگذار شهرداری تهران به دیگران کجاست؟

محمود میرلوحی،عضو شورای شهر تهران،در تذکر پیش از دستور خود گفت: دو مورد اجاره‌نامه با مدیران شهرداری بسته شده که موجب مخدوش شدن افکار عمومی شده است البته درست است قوانین اجازه میدهد که ساختمانهای شهرداری را اجازه کنند اما  چطور دستگاهی که این دو مورد را اعلام کرد کور رنگی دارد و قبلی‌ها را معرفی نکرد! مگر مهر محرمانه دارد؟

وی ادامه داد: چرا این دو مورد با سرعت نور رسانه‌ای شد اما قبلی‌ها نه! از شهردار میخواهم کل املاکی که در اختیار دیگران است را منتشر کنند.

تخلف بزرگ بانک شهر/ اعطای وام بدون بازگشت به کارگزاری‌ها!

ناهید خداکرمی، عضو شورای شهر تهران نیز در این جلسه با اشاره به تخلف بزرگ بانک شهر گفت:امروز شهرداری تهران با بدهی چندین هزار میلیاردی و معاملات ضربدری و صوری بانک شهر، شهرداری و کارگزاری‌های زیرمجموعه آن در خرید و فروش هولوگرام و به عبارتی پیش فروش شهر، ایجاب می‌کند تا سازمان بازرسی شهرداری کم و کیف معاملات ذیل را بررسی و به اطلاع افکار عمومی و شورای اسلامی شهر تهران برساند.

وی ادامه داد:بر اساس گزارش بند 7 حسابرسی بانک شهر که در وب‌سایت سازمان بورس قابل احصا است، در تاریخ 2 اسفند ماه سال 1395، مطابق با صورتجلسه ۹۵.۱۰.۲۳ وامی به مبلغ 2100 میلیارد تومان به صورت دریافت وام جهت خرید و تهاتر عوارض ساختمانی و تراکم و ملک به شخصی حقیقی پرداخت شده و هم‌زمان همین مبلغ وام نیز از بانکی دیگر به شرکت‌های کارگزاری وابسته به بانک شهر پرداخت شده که در این ارتباط مبایعه نامه‌ای موجود نیست و بازگشت اقساط وام فوق نیز انجام نشده است.

به گفته خداکرمی؛ نمونه دیگر این اتفاق که در فضای مجازی نیز سر و صدای زیادی به پا کرد را اشاره می‌کنم؛ در تاریخ 10 آبان ماه سال 93، قرارداد زمینی به پلاک ثبتی 6923/1394 به مساحت 920 متر و مبلغ 95 میلیارد تومان که بخشی تهاتر ملک و هولوگرام بابت بدهی فروشنده و بخشی نقد پرداخت شده و در صورتی این مبلغ پرداخت شده که قیمت کارشناسیزمین فوق 45 میلیارد تومان بوده است. 

این عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه این معامله بین فروشنده حقیقی و کارگزاری جهانوابسته به بانک شهر به ثبت رسیده است،گفت:انتظار می‌رود تا سازمان بازرسی کم و کیف معاملات فوق را استخراج کرده و اگر تخلفی صورت گرفته است، به اطلاع افکار عمومی وشورای اسلامی شهر تهران برسد و برای حفظ حقوق شهروندان تهرانی از طریق قانونی پیگیری شود.

همچنین دو فوریت اصلاح نحوه اخذ مطالبات شهرسازی با رای اکثریت آرا در شورای شهر تهران به تصویب رسید که طی آن اعمال تخفیف برای تمام مودیان و متقاضیان پروانه ساخت اجرایی خواهد شد.

 

اقتصادآنلاین

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000AZ2 برچسب ها: شورای شهر تهران ، شهرداری تهران ، ناهید خداکرمی

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: شورای شهر تهران شهرداری تهران ناهید خداکرمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۸۴۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد؟

وزیر اقتصاد با بیان اینکه طی دولت سیزدهم در مجموع بیش از ۲۷۵ هزار میلیارد تومان سرمایه بانکهای تحت مدیریت دولت افزایش داشته است گفت: از سال ۱۴۰۰ تا پایان سال گذشته ۱۱۷ هزار میلیارد تومان تسهیلات خرد بدون ضامن توسط بانکها پرداخت شده است.

به گزارش ایسنا، سیداحسان خاندوزی در آیین رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تامین (سپامی) اظهار کرد: برجسته کردن ابزارهایی مثل برات الکترونیک و رساندن این پیام مهم است؛ زیرا فعالان اقتصادی باید بدانند که مسیرهای جدیدی در این زمینه ایجاد شده است.

وی افزود: با محدودیت هایی که در کنترل ترازنامه بانک ها وجود دارد چاره ای نیست جز اینکه ما بتوانیم مسیرهای جایگزین را برای زنجیره تامین مالی بگشاییم. در غیر این صورت تولید هم در این تنگنای پولی دچار انقباض خواهد شد که با شرایط سال های اخیر در تعارض است.

وزیر اقتصاد خاطرنشان کرد: عده ای گمان می کردند رشد اقتصادی سال ۱۴۰۰ به دلیل آنکه قبل از آن با کرونا مواجه بودیم است اما سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ نیز این رشد ادامه پیدا کرد. ابزارهایی مثل برات الکترونیک در این مسیر باید وزن بیشتری داشته باشند. مسیرهای جدید نیازمند هماهنگی های جدیدی هم هستند. اگر کمک مجموعه شبکه بانکی، همکاری قوه قضاییه و بانک مرکزی نبود حتما امروز رونمایی از این ابزار رخ نمی داد. در توسعه این ابزارها نیز نیازمند این اقدامات هماهنگ هستیم.

خاندوزی با بیان اینکه امسال به عنوان اولین سال برنامه هفتم توسعه باید سهم تامین مالی بخش های مختلف مشخص شود گفت: طرح «تامین مالی تولید و زیرساخت» که اخیرا در مجلس در حال تصویب و ابلاغ است می‌تواند در زمینه این دست ابزارها و نهادها نقش هماهنگ کننده بیشتری را ایفا کند.

وی تصریح کرد: باید فعالان اقتصادی بتوانند از این ابزارها استفاده کنند. در این زمینه به کمک رسانه‌ها نیاز داریم تا به روش های جدید تامین مالی دسترسی پیدا کنیم. البته ابزارها تاثیر بلندمدت خود را نیز دارند و اثر خود را بر متغیرهای اصلی بانکی و پولی کشور ایجاد می‌کنند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه امروزه ضمانت در ایران وزن چندانی نسبت به کشورهای توسعه یافته ندارد، گفت: این نشان می دهد ما در این موضوع مجال و فرصت زیادی برای افزایش ابزارها داریم. دوستان بانک مرکزی هم کمک کنند تا هریک از بانک ها هدف گذاری کنند که چقدر از تامین مالی آنها امسال از طریق ابزارهای جدید باشد. هرقدر بانک ها از ابزارهای جایگزین استفاده کنند مشمول مشوق های بییشتری شوند.

خاندوزی بیان کرد: تلاش ما در سال گذشته این بود که بخشی از عقب ماندگی های نظام تامین مالی را جبران کنیم که دسترسی به این هدف نیز نیازمند تلاش جمعی است. سرمایه بانکهای تحت مدیریت دولت از ۴۷ هزار میلیارد تومان به ۹۸ هزار میلیارد تومان به ۱۴۰۱ رسیده بود. سال گذشته به ۱۳۰ هزار میلیارد تومان رسید. طی دولت سیزدهم در مجموع بیش از ۲۷۵ هزار میلیارد تومان سرمایه بانکهای تحت مدیریت دولت افزایش داشته است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی خاطرنشان کرد: از سال ۱۴۰۰ تا پایان سال گذشته ۱۱۷ هزار میلیارد تومان تسهیلات بدون خرد بدون ضامن توسط بانک ها پرداخت شده است.

در این نشست همچنین رحمت‌الله اکرمی ـ رییس خزانه داری کل کشور - گفت: در تامین سرمایه در گردش در تخصیص اوراق و سرمایه‌ها سعی کرده‌ایم که درست عمل کنیم تا شاهد رشد و ثبات اقتصادی باشیم. در بحث برات الکترونیکی، توجه به مدیریت ریسک بسیار حائز اهمیت است و دائما مورد رصد قرار می‌گیرد.

وی بیان کرد: از طریق برات الکترونیکی سعی کردیم که نقش واسطه ها را کمرنگ کنیم و حلقه های ریسک را از بین ببریم. وقتی خزانه داری برات توزیع می شود به معنای آن است که هیچ ریسکی وجود ندارد.

در ادامه نیز علی روحانی ـ معاون وزیر اقتصاد - اظهار کرد: یکی از ابزارهای مورد استفاده در برات الکترونیک، ابزار گام است که سال گذشته توسعه جدی پیدا کرد و امیدواریم سال جاری اقبال بیشتری درخصوص این ابزارهای جدید داشته باشیم.

وی افزود: این ابزارها هم کارکرد و هدایت اعتبار را تسهیل می‌کند و هم به کنترل نقدینگی و کاهش رشد نقدینگی می‌انجامد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آتش‌سوزی بزرگ در کارخانه مبل شهرک صنعتی شمس‌آباد
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد ؟
  • ‌زورخانه بزرگ مرکزی شیراز احداث می‌شود
  • پرداخت ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد؟
  • افتتاح فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال/ حل معضل بزرگ ترافیکی در غرب تهران
  • ۱۶ میلیارد یورو تعهد ارزی ایفا نشده در کدام سیاه چاله اقتصادی مخفی بود؟
  • بروزرسانی بزرگ واتس‌آپ در راه است
  • فعالیت روانشناسان بدون پروانه اشتغال حرفه‌ای تخلف تلقی می‌شود + فیلم
  • دانشگر بدون کتف‌بند در تمرینات