Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج اولیه انتخابات ایالتی هسن حاکی از شکست تلخ و تاریخی دیگری برای احزاب دولت ائتلافی آلمان دارد که می تواند به فروپاشی این ائتلاف بیانجامد. ۰۶ آبان ۱۳۹۷ - ۲۲:۰۹ بین الملل اروپا نظرات

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه "فوکوس" آلمان ، از امروز ساعت 8 صبح انتخابات ایالتی مهم و سرنوشت ساز هسن در آلمان آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتایج اولیه این انتخابات نشان می دهد که احزاب دموکرات مسیحی و سوسیال دموکرات شکست سختی را متحمل شده و با ریزش آراء شدیدی نسبت به دور قبلی انتخابات روبرو شده اند.

بر اساس پیش بینی های شبکه های آ ار دی و زد دی اف آلمان حزب دموکرات مسیحی "فولکر بوفیر"، نخست وزیر این ایالت البته همچنان قدرتمندترین حزب در این انتخابات بوده اما بدترین نتیجه انتخاباتی خود در این ایالت از سال 1966 را به دست آورده است. حزب سوسیال دموکرات هم یک شکست تاریخی را در این انتخابات تجربه کرد. نتایج اولیه این انتخابات نشان می دهد که برنده بزرگ این رای گیری سبزها و حزب افراطی "جایگزینی برای آلمان" بوده است.

بر اساس نتایج اولیه، حزب دموکرات مسیحی در این انتخابات بین 27 تا 28 درصد آراء شهروندان را کسب کرد در حالی که در سال 2013 38.3 درصد آراء را به دست آورد. نتیجه بدتری که برای این حزب در انتخابات ایالتی هسن وجود داشت در سال 1966 با کسب 26.4 درصد آراء وجود داشت. حزب سوسیال دموکرات هم توانست با ریزش آراء شدید 20 درصد آراء شهروندان را کسب کند در حالی که در انتخابات ایالتی دور قبل در سال 2013  ،30.7 درصد آراء شهروندان را به دست آورده بود. سبزها هم 19.5 تا 20 درصد آراء شهروندان را کسب کردند که پیشرفت چشمگیری را نسبت به دور قبل نشان می دهد. این حزب در سال 2013 ، 11.1 درصد آراء شهروندان را به دست آورده بود. حزب افراطی جایگزینی برای آلمان هم 12 تا 13 درصد آراء در این انتخابات را به دست آورد که صعود قابل توجهی نسبت به دور قبل را نشان می دهد. سال 2013 این حزب 4.1 درصد آراء شهروندان را کسب کرده بود. احزاب لیبرال دموکرات و چپ هم هر کدام با کسب به ترتیب 7تا 7.5 و 6.5 درصد آراء توانستند به پارلمان ایالتی راه یابند.

نتایج اولیه همچنین از کاهش میزان مشارکت شهروندان در این انتخابات خبر می دهد.  تنها 67.5 درصد واجدین شرایط رای دادن در این انتخابات ایالتی شرکت کردند این در حالی است که در دور قبلی انتخابات ایالتی هسن در سال 2013 ، 73.2 درصد واجدین شرایط رای دادن شرکت کردند.

حالا تشکیل دولت ائتلافی در این ایالت با دشواری های زیادی همراه است.

نتایج اولیه این انتخابات نشان می دهد که روند ضعف دولت ائتلافی به رهبری مرکل در این کشور همچنان ادامه دارد و به اعتقاد بسیاری کارشناسان حتی می تواند به پایان دوران صدر اعظمی مرکل و ائتلاف بزرگ منجر شود.

 به این ترتیب دو هفته پس از زمین‌لرزه سیاسی در ایالت بایرن، که احزاب دولت ائتلافی شکست تلخی را در آن تجربه کردندد مردم ایالت هسن، روز یکشنبه 6 آبان (28 اکتبر)  هم پای صندوق های رای سیلی محکم دیگری به این دولت ائتلافی زدند.

ایالت هسن، از جمله مناطقی بود که حزب سوسیال دموکرات دهه‌ها بر آن تسلط داشت. موضوعی که در سال 1999 به پایان رسید. از آن هنگام تا کنون، سکان هدایت این ایالت برعهده یک ائتلاف حکومتی به‌رهبری حزب دموکرات مسیحی آلمان، حزب صدراعظم این کشور، آنگلا مرکل، است.

انتهای پیام/

R31356/P36447/S8,89/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۸۴۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشورهایی با ماهرترین نیروی کار

آلمان، کره‌جنوبی، ژاپن و چین کشورهایی با ماهرترین نیروی کار در سراسر جهان هستند که موقعیت پیشرفته اقتصادی خود را به‌واسطه تلاش‌های این نیروی کار به‌دست آورده‌اند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، پشت ثروت و موفقیت یک کشور، سیاست‌هایی است که فرصت‌ها را ایجاد می‌کنند، افرادی است که تلاش‌ها را هدایت می‌کنند و تاریخی است که محیط و چشم‌انداز را شکل می‌دهند اما نقش چشمگیر نیروی کار را در این پیشرفت نمی‌توان نادیده گرفت. در تعیین کشورهای دارای ماهرترین نیروی کار، مجموعه‌ای از ۷۳ ویژگی با مشارکت بیش از ۱۷ هزار نفر در سراسر جهان مورد نظرسنجی قرار گرفت. به هر کشور برای هر یک از این ویژگی‌ها بر اساس مجموعه‌ای از پاسخ‌های نظرسنجی فردی امتیاز داده شد.

آلمان

آلمان، پرجمعیت‌ترین کشور اتحادیه اروپا، دارای یکی از بزرگ‌ترین اقتصادهای جهان است و از زمان اتحاد مجدد شاهد رشد پیوسته نقش خود در جامعه بین‌المللی بوده است. آلمان یکی از واردکنندگان و صادرکنندگان پیشرو در جهان محسوب می‌شود و خدماتی شامل صنایعی مانند مخابرات، مراقبت‌های بهداشتی و گردشگری، بیشترین سهم را در اقتصاد آن دارد. صنعت و کشاورزی از دیگر بخش‌های مهم اقتصادی این کشور هستند.

آلمان دارای نیروی کار بسیار ماهر، اما جمعیت آن در حال پیر شدن است، با این حال سطح بالایی از خدمات اجتماعی را ارائه می‌کند. این کشور از محبوب‌ترین مقاصد مهاجرتی در جهان و از نظر فرهنگی، خانه تعدادی از چهره‌های برجسته جهان در علوم طبیعی و اجتماعی، همچنین هنر، ادبیات، موسیقی و فلسفه است.

کره‌جنوبی

اقتصاد پیشرفته و مبتنی بر خدمات کره‌جنوبی یک موفقیت سرمایه‌گذاری خارجی است. کره اولین دریافت‌کننده بودجه کمیته کمک به توسعه OECD (سازمان توسعه و همکاری) بود که بعدها به اهداکننده این بودجه تبدیل شد. این کشور از دهه ۱۹۶۰ شاهد رشد مداوم و کاهش فقر بود و اکنون به‌طور کلی در میان بزرگ‌ترین اقتصادهای جهان قرار دارد. دفاتر سامسونگ، هیوندای و کیا در پایتخت این کشور قرار دارد که دو مورد از صادرات مهم کره‌جنوبی یعنی فناوری و خودرو را نمایندگی می‌کنند.

کره‌جنوبی یکی از بزرگ‌ترین پس‌اندازهای ناخالص ملی و ذخایر سرمایه‌گذاری خارجی در جهان را دارد. درآمد یک‌بار مصرف خانوارهای آن در سال‌های اخیر افزایش داشته است و ثروتمندان آن مایلند پول خود را برای اقلام و محصولات برند خرج کنند. کره‌جنوبی عضو بسیاری از سازمان‌های بین‌المللی از جمله سازمان ملل متحد، گروه ۲۰، انجمن منطقه‌ای کشورهای جنوب شرق آسیا و سازمان تجارت جهانی، اما با چالش پیری جمعیت مواجه است.

ژاپن

سومین اقتصاد بزرگ جهان، ژاپن، از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان وسایل‌نقلیه موتوری، تجهیزات الکترونیکی و فولاد در جهان است و بخش خدمات آن بالاترین درصد اقتصاد را از نظر تولید ناخالص داخلی و اشتغال تشکیل می‌دهد. با این حال این کشور با پیامدهای اقتصادی ناشی از پیرترین جمعیت جهان و کاهش نرخ زادوولد دست‌وپنجه نرم می‌کند. ژاپن عضو چندین سازمان بین‌المللی از جمله سازمان ملل متحد، بانک توسعه آسیایی و بانک جهانی است.

چین

چین یکی از قدیمی‌ترین تمدن‌های جهان را در خود جای داده، پرجمعیت‌ترین کشور جهان است و از نظر وجود زمین دومین کشور بزرگ محسوب می‌شود. چین از سال ۱۹۷۸، یکی از سریع‌ترین اقتصادهای بزرگ جهان بوده و از اقتصاد متمرکز به یک اقتصاد مبتنی بر بازار تبدیل شده است.

اقتصاد این کشور، پس از ایالات متحده در رتبه دوم قرار دارد اما توسعه سریع اقتصادی آن چندین چالش داخلی از جمله از بین رفتن تعادل میان رشد جمعیت و منابع طبیعی، افزایش نابرابری درآمد و افزایش قابل‌توجه آلودگی در سراسر کشور را به همراه داشته است. این کشور بزرگ‌ترین تولید کننده دی‌اکسیدکربن در جهان، اما یک سرمایه‌گذار عمده در انرژی‌های تجدیدپذیر است و از سال ۱۹۷۱ عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد، همچنین عضو چندین سازمان بین‌المللی و منطقه‌ای از جمله سازمان تجارت جهانی و همکاری اقتصادی آسیا و اقیانوسیه است.

کد خبر 749938

دیگر خبرها

  • قالیباف پدیده انتخابات شد، مفتح رکورددار شد
  • جلسات محسن رضایی با احزاب و جریان‌های انقلاب
  • قالیباف پدیده انتخابات شد، مفتح رکورددار شد /آراء کدام منتخبان مجلس دوازدهم باطل شد؟ /افزایش سهم وزرای احمدی نژاد در پارلمان
  • (ویدئو) سیل و فروریختن یک سد در جنوب برزیل
  • سیل در برزیل جان ۲۹ نفر را گرفت
  • (ویدئو) ریزش هولناک یک بزرگراه جان ۴۸ نفر را گرفت
  • ۲۴کشته در اثر ریزش بزرگراه
  • کشورهایی با ماهرترین نیروی کار
  • افزایش تلفات فروریختن جاده در چین به ۳۶ نفر
  • اعلام بازداشت بیش از ۱۵۰۰ دانشجو در دانشگاه های آمریکا/برگزاری بیش از ۲ هزار تظاهرات در نیویورک/ وحشت دموکرات‌ها از ادامه اعتراضات دانشجویی در آستانه انتخابات