Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان بیماری‌های خاص کشور گفت: از 20 دستگاه دیالیز سیستان و بلوچستان، 17 دستگاه آن خراب است‌.

‌به گزارش ایسنا-‌فاطمه هاشمی رفسنجانی در کمیته بیماران خاص استان با بیان این مطلب، افزود: در بازدیدی که از مراکز تالاسمی و دیالیز زاهدان داشتیم، با وجود آن که وضعیت مناسب بود اما عمده مشکلات مربوط به مدیریت از جمله خرابی دستگاه ها بود که باید فوری اصلاح و راه‌اندازی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فاطمه هاشمی رفسنجانی افزود: قرار شد کمبود دستگاه های سه مرکز را این بنیاد تامین کند.

وی گفت: امیداوریم با کمک دانشگاه علوم پزشکی و استانداری یک مرکز جامع بیماری های خاص راه اندازی شود که البته این زمان بر است و اگر آماده شود، بنیاد بیماری های خاص کشور در تجهیز آن کمک خواهد کرد.

‌رئیس سازمان بیماری های خاص کشور گفت: پیشگیری از بیماری ها باید جدی گرفته شود؛ بخصوص در رابطه با بیماران دیالیزی چراکه بالای 60 درصد بیماران دیالیزی، دیابتی و 20 درصد آن ها فشار خونی هستند.

تقبل ساخت مدرسه توسط رئیس سازمان بیماری‌های خاص کشور در کورین

‌فاطمه هاشمی هم‌چنین در سفر به بخش کورین هزینه ساخت یک مدرسه ۱۲ کلاسه و همچنین ساخت حمام در روشن آباد را متقبل شد.

به گزارش ایسنا- در بازدیدی که از بخش کورین توسط فاطمه هاشمی رفسنجانی و خانم فاضلی مدیرکل بانوان استانداری سیستان و بلوچستان صورت گرفت، خانم هاشمی با تاکید بر توجه مسئولین و خیران به آموزش و پرورش، رفع نیازهای تحصیلی دانش آموزان در مناطق روستایی را امری ضروری دانست.

وی برای احداث یک باب مدرسه دوازده کلاسه پس از واگذاری زمین توسط بخشداری کورین اعلام آمادگی کرد.

هاشمی در بازدید از روستای روشن‌آباد، پرداخت هزینه ‌احداث حمام عمومی روستا را متقبل شد، همچنین در بازدید از مدرسه شبانه روزی بخش مقرر شد هزینه‌های تامین مایحتاج مدرسه شبانه روزی توسط خیران محلی با محوریت بخشداری کورین پرداخت شود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دياليز ساخت مدرسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۸۶۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402

رئیس مرکز پژوهش های مجلس با اشاره به توجه سیاستگذاران و برنامه‌ریزان به محرومیت‌زدایی گفت: بودجه حمایتی در نظر گرفته شده برای سیستان و بلوچستان در سال 1403 به 6.8 هزار میلیارد تومان رسیده که نسبت به سال گذشته 30 درصد رشد داشته است.

به گزارش ایسنا، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، اظهار کرد: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است. 

وی بیان کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌ شده‌اند. 

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند. 

وی با بیان اینکه محرومیت مناطق کشور یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های سیاست‌گذاران و برنامه ریزان کشور محسوب‌می‌شود، گفت: این مهم هر ساله در قوانین بودجه سنواتی نیز مورد توجه قرار گیرد. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

وی توضیح می‌دهد: به‌طور متوسط سهم اعتبارات این استان از بودجه محرومیت‌زدایی نسبت به سهم استان‌های تهران، اصفهان و آذربایجان شرقی از این اعتبارات به‌ترتیب حدود ۴، ۳ و ۲.۵ برابر است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای پروژه‌های محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان درنظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است. 

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

انتهای پیام

پایان پیام

دیگر خبرها

  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • فیلم| وضعیت بیماری مالاریا در سیستان و بلوچستان
  • اضافه شدن چهارمین دستگاه دیالیز، به تجهیزات بیمارستان دارالشفاءمیرجاوه
  • کماکان سیستان و بلوچستان نیازمند توجه ویژه خیرین است
  • چهارمین دستگاه دیالیز در بیمارستان بین‌المللی دارالشفاء میرجاوه راه‌اندازی شد
  • آب شرب ۹۰ درصد روستاهای سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • حل مشکل آب‌شرب روستاهای سیل‌زده در منطقه بلوچستان
  • خبر‌های خوش سیستان و بلوچستان در هفته‌ای که گذشت
  • راه اندازی چهارمین دستگاه دیالیز بیمارستان بین‌المللی دارالشفاء میرجاوه
  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران