Web Analytics Made Easy - Statcounter

زنجان - ایرنا - یک مدرس بین المللی مدیریت بحران گفت: یکی از نقاط ضعف و خلاء در کشورمان نبود اطلاع رسانی صحیح و شفاف در حوادث است به گونه ای که این مهم به درستی انجام و یا صادقانه اعلام نمی شود.

به گزارش ایرنا، دکتر بهروز مقدسی شامگاه یکشنبه در حاشیه کارگاره آموزشی درس آموخته های سونامی ژاپن در جمع شماری از مدیران و کارشناسان جمعیت هلال احمر در جمع خبرنگاران افزود: کشورهای دیگر برای اطلاع رسانی از حوادث از زمان آغار بکار سیستم های هشدار دهنده مردم را در جریان امور قرار می دهند و بصورت آن لاین اطلاعات صحیح و دقیق را در اختیار آنها قرار می دهند که حتی این کار در صورت نیاز به مدت چند روز نیز ادامه می یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: یکی از معضلات کنونی کشورمان ارتباط سیستم مدیریت بحران با رسانه ها به ویژه رسانه ملی است که در کشوری مانند ژاپن پس از وقوع سونامی این رسانه دولتی به عنوان بزرگترین پرچمدار مدیریت بحران در حادثه نقش آفرینی می کرد و لحظه به لحظه اطلاع رسانی و آموزش های لازم را به مردم ارائه می داد.
مقدسی بابیان اینکه متاسفانه این خلاء در ایران بسیار پررنگ تر دیده می شود، بیان کرد: مسئولان و مدیریت بحران کشورمان این موضوع را بپذیرند که ایران کشوری آسیب پذیر بوده و بنابراین نقاط ضعف حوادث احتمالی را شناسایی و از شعار زدگی اجتناب کنند.
این مدرس بین المللی مدیریت بحران ادامه داد: براین اساس هنوز یک برنامه مدون، علمی و حتی با تجربه برای پاسخگویی به حوادث احتمالی در کشور وجود ندارد و بی برنامگی ها موجب شده همه متولیان، در بروز حوادث دستپاچه عمل کنند.
وی اضافه کرد: این نقش را باید مدیران و مسئولان ردیف اول کشور بر عهده بگیرند که برای مخاطرات و حوادث احتمالی کشور برنامه جامعی داشته باشند و علاوه بر آن از ظرفیت های بالای کارشناسان متبحر استفاده کنند.
مقدسی خاطرنشان کرد: علت اینکه بسیاری از کشورها در سیستم مدیریت بحران موفق عمل و حوادث را بهتر مدیریت می کنند، به 2 اصل مهم توجه ویژه ای دارند.
وی اظهار داشت: اول اینکه امدادگر واقعی در حوادث مردم هستند که باید آموزش های لازم به آنها ارائه شود و در این میان نجاتگر مکمل های آموزش های همگانی است.
این مدرس بین المللی ادامه داد: دیگر اینکه باید تلاش شود که اعتماد بین مردم و دولت افزایش یابد که تحقق این مهم در پیشبرد کارها در زمان بحران بسیار اثر گذار است.
مقدسی تاکید کرد: آموزش همگانی و اعتماد عمومی نباید در کشورمان به فراموشی سپرده شود در صورت تحقق این مهم می توان گام های مهمی در مدیریت بحران برداشت.
9646/6085

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي مديريت بحران اطلاع رساني آموزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۸۶۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت بزرگ‌ترین کنش‌گر رسانه‌ای و ارتباطی در کشور است

به گزارش جام جم آنلاین ؛ سپهر خلجی در نشست هم‌اندیشی با اصحاب رسانه و فعالین مجازی استان ایلام اظهار کرد: به زودی فراخوانی با همکاری سازمان آموزش اداری و استخدامی برای دعوت به همکاری از افراد توانمند برای کمک به آموزش روابط عمومی‌ها خواهیم داشت، زیرا این یک نهضت بزرگ برای حوزه اطلاع‌رسانی کشور محسوب می‌شود.

وی افزود: دولت بزرگ‌ترین کنش‌گر رسانه‌ای و ارتباطی در کشور است و بیشترین حجم پروژه‌های کلان و مهم در استان‌ها به سرانجام می‌رسد و این نشان می‌دهد که دولت سیزدهم به همه استان‌ها توجه دارد.

رئیس شورای اطلاع رسانی دولت با بیان اینکه همه باید برای پیشرفت ایلام کمک کنند تا یک گام در جهت توسعه و پیشرفت ایلام بر داشته شود، افزود: برای پیشرفت استان دو وظیفه مطالبه‌گری پیشرفت استان و تبیین و روشنگری دقیق است که باید با تمام توان برای این دو مهم تلاش کنیم.

خلجی اضافه کرد: ایلام نقش مهمی در طول دوران انقلاب، دفاع مقدس و مرزبانی از کشور دارد و سه هزار شهید والامقام سند افتخاری برای ولایت‌مداری مردم ایلام است.

وی با بیان اینکه قرارگاه رسانه‌ای اربعین استان به عنوان یکی از ضرورت‌ها در مرکز پیگیری می‌شود، اضافه کرد: مدیران اهمیت کار اطلاع‌رسانی را درک کنند و بیش از گذشته به روابط عمومی‌ها توجه شود.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت اضافه کرد: بخش استان‌های پایگاه اطلاع‌رسانی دولت از سال گذشته تقویت شده است و ما تلاش داریم ضعف روابط عمومی‌ها به تدریج برطرف شود.

خلجی اضافه کرد: با توجه این‌که رسانه‌های رسمی هر استان نمی‌توانند تمام ابعاد و وقایع استان را پوشش دهند، استفاده از ظرفیت رسانه‌های محلی برای تقویت اطلاع‌رسانی مهم و اساسی است بنابراین منابع لازم برای حوزه اطلاع‌رسانی باید تأمین شود و هر پروژه و طرح باید پیوست رسانه‌ای داشته باشد.

دیگر خبرها

  • تاکید بر اهمیت اطلاع رسانی در خصوص فضای مجازی
  • دولت بزرگ‌ترین کنش‌گر رسانه‌ای و ارتباطی در کشور است
  • هشدار نارنجی هواشناسی در استان زنجان صادر شد
  • لزوم توانمندسازی بازرسی کار / تقدیر از شهرداری اصفهان برای پیاده‌سازی نظام یکپارچه HSE
  • روایت گری جزء اولویت‌های مسئولان باشد
  • فرصت سوزی و خستگی برای امروز کشور ممنوع است
  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم مدیریت بحران گرانی باشد
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت به ایلام سفر کرد
  • ۲ مصدوم در حادثه انفجار گاز در اهواز
  • ادای احترام رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت به شهدای گمنام ایلام