Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - کرمان - ايرنا - رئيس مرکز ملي خشکسالي و مديريت بحران سازمان هواشناسي کشور گفت: آمارها و پيش بيني ها حکايت از وضعيت بارندگي نرمال استان کرمان در سال زراعي پيش روي دارد.

به گزارش ايرنا، صادق ضيائيان شبانگاه يکشنبه در نشست شوراي مديريت بحران استان کرمان
افزود:اين استان با کاهش 66 درصدي بارندگي در سال زراعي گذشته رتبه سوم کشور را به خود اختصاص داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي اظهار داشت: تحقيقات نشان مي دهد تغييرات اقليمي در استان کرمان شديدتر از بقيه نقاط کشور است به گونه اي که کاهش بارندگي سالانه در اين استان نسبت به ميانگين کشوري تقريبا 2 برابر است.
رئيس مرکز ملي خشکسالي و مديريت بحران سازمان هواشناسي کشور با اشاره به پيش بيني ها در مورد بارندگي در سال زراعي جاري افزود: پيش بيني اين است که در وضعيت بارندگي استان کرمان در آبان ماه نرمال باشد.
وي ادامه داد: اين وضعيت براي آذرماه در اغلب نقاط استان به غير از مناطق جنوبي نيز نرمال است و در مناطق جنوبي کرمان در دي ماه شاهد کاهش بارندگي خواهيم بود.
معاون بنياد مسکن انقلاب اسلامي کشور نيز افزود: کرمان جز استان هاي حادثه خيز کشور است و به همين دليل ميانگين مقاوم سازي مسکن در کشور حدود 40 درصد و در اين استان اين آمار بالاي 65 درصد است.
عزيزالله مهديان افزود: براي بيش از 18 هزار و 500 واحد شهري و روستايي تسهيلات نوسازي پيش بيني شده که سهم اعتبارات بلاعوض براي استان کرمان 185 ميليارد تومان و تاکنون 157 ميليارد تومان از اين اعتبار تخصيص يافته است.
وي با اشاره به وجود پنج ميليون و 300 هزار خانه روستايي در کشور خاطرنشان کرد: در ساليان گذشته بيش 2 ميليون و 100 هزار واحد بازسازي، بهسازي و مقاوم سازي شده است.
معاون بنياد مسکن انقلاب اسلامي کشور افزود: در بخش مسکن روستايي براي 10 هزار مسکن استان سهميه در نظر گرفته شده که سه هزار و 500 واحد از آنها ابلاغ شده و 826 واحد از آن ها به مرحله عقد قرارداد رسيده است.
وي ادامه داد: با توجه به درخواست هاي معاونت امور عمراني استانداري کرمان، آمادگي داريم براي همه واحدهاي روستايي که در مناطق جنوبي استان به مرحله عقد قرارداد دريافت تسهيلات برسند به ميزان چهار ميليون تومان اعتبار بلاعوض اختصاص دهيم.
3029
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۸۷۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هواشناسی ایران/ تداوم بارندگی در برخی استان‌های کشور

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ صادق ضیائیان، درباره وضعیت آب و هوایی کشور گفت: امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ماه، در شمال غرب، غرب سواحل دریای خزر، دامنه های جنوبی البرز و برخی مناطق استان های بوشهر، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد،فارس، کرمان و خراسان جنوبی، وزش باد و بارندگی ادامه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید؛ هوای تهران در وضعیت پاک قرار گرفت

به گفته وی، امروز خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج می شود.

وی افزود: یکشنبه ۱۶اردیبهشت ماه، در ارتفاعات البرز شرقی برخی نقاط واقع در شمال غرب و غرب کشور، افزایش ابر و رگبار پراکنده رخ می دهد.همچنین طی روزهای شنبه و یکشنبه در شمال غرب و دامنه های جنوبی البرز وزش باد شدید انتظار می رود.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی با اشاره به وضعیت هوای روز دوشنبه ادامه داد: دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه، با ورود سامانه بارشی به غرب کشور، بارش در نوار غربی دامنه های جنوبی البرز واقع در قزوین، البرز،تهران، غرب سواحل دریای خزر و در برخی نقاط استان اصفهان ابرناکی و رگبار باران گاهی رعد و برق و وزش باد پیش بینی می شود.

ضیائیان گفت: همچنین بارش های روز دوشنبه، در کرمانشاه، غرب کردستان، شمال آذربایجان شرقی، زنجان و گیلان شدت دارد.

وی افزود: سه شنبه۱۸ اردیبهشت ماه نیز بارندگی در جنوب غرب و جنوب کاهش یافته و در کل نوار شمالی ابرناکی گاهی رگبار باران، رعد و برق و وزش باد همراه با کاهش نسبی دما پیش بینی می شود.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی ادامه داد: در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه، گستره بارش در شمال غرب سواحل دریای خزر خراسان شمالی و خراسان رضوی خواهد بود و در نوار شرقی کشور وزش باد افزایش می یابد.

ضیائیان با اشاره به وضعیت دریاها گفت: از بعد از ظهر دوشنبه تا پنجشنبه هفته جاری دریای خزر مواج می شود.

وی با اشاره به وضعیت جوی پایتخت افزود: فردا یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه، آسمان تهران صاف تا کمی است و ممکن است در برخی ساعات وزش باد سرعت یابد با حداقل دمای ۱۵ و حداکثر دمای ۲۴ درجه سانتیگراد.همچنین برای دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه، آسمان نیمه ابری خواهد بود و در برخی ساعات وزش باد، بارش پراکنده و رعدوبرق با حداقل دمای ۱۷ و حداکثر دمای ۲۲ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1229376 برچسب‌ها هواشناسی

دیگر خبرها

  • وضعیت سدهای کشور پس از بارش‌های اخیر | هنوز ۱۱ استان دچار کم بارشی هستند
  • پیش‌بینی بارش در برخی مناطق کشور طی هفته جاری
  • نگاهی به وضعیت بارندگی‌ها و سیلاب در نقاط مختلف انابد + فیلم
  • پایداری ارتباطات مخابراتی خوزستان با وجود بارندگی‌های اخیر
  • بارش ۴۸ میلی متری باران برای کرمانشاه
  • پیش بینی هواشناسی کشور 15 اردیبهشت 1403/ تداوم بارندگی در برخی استان‌ها
  • هواشناسی ایران/ تداوم بارندگی در برخی استان‌های کشور
  • تداوم بارندگی در برخی استان‌های کشور
  • بارندگی در این مناطق کشور ادامه دارد
  • بارندگی‌ها تا چه زمانی ادامه دارد؟