Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری تقریب، طبق آنچه در تاریخ آمده، اربعین روزی است که جابر بن عبدالله انصاری، صحابی بزرگ رسول الله(ص) به زیارت امام حسین (ع) نائل شد و اینچنین پرچم عرض ارادت به امام حسین (ع) را برافراشته کرد بیرقی که پس از گذشت بیش از 1400 سال همچنان دست به دست گشته و باعث احیای نهضت حسینی(ع) شده است.
پیاده روی اربعین یکی از دیگر از جلوه‌های مخلصانه مریدان و پیروان مکتب حسینی است که همواره وجود داشته و سالهاست که به محفلی برای اجماع مسلمانان و حتی پیروان ادیان و مکاتب دیگر تبدیل شده است و اکنون میلیون ها انسان برای تعظیم شعائر حسینی به این موج خروشان می پیوندند و وحدت مسلمانان را به نمایش می گذارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


زیارت اربعین از مستحبات است و از سوی اهل بیت(ع) و بزرگان دینی مکررا سفارش شده است و هیچ گاه به ورطه فراموشی سپرده نشده است امام صادق (ع) در این خصوص می فرماید:  «کسی که به ‌قصد زیارت امام حسین (علیه السلام) از منزلش خارج شود، اگر پیاده باشد خداوند بابت هر قدمی که برای زیارت ایشان برمی دارد، یک حسنه می‌نویسد و یک سیئه از او محو می کند و زمانی که به حرم می ‌رسد، او را جزء صالحین برگزیده می نویسد و وقتی مناسک او تمام شد، د نامش را جزء فائزین می نویسد. وقتی می خواهد‌ بازگردد، یک فرشتۀ الهی در مقابل او قرار می‌گیرد و می‌گوید: رسول خدا (صلی الله علیه و آله) به شما سلام می رساند‌ و مژده می دهد‌: عملت را از سر بگیر که تمام گناهان گذشته ات بخشیده شده است.» (، وسائل الشیعه، ج۱4، ص43)
خبرگزاری تقریب نیز در نظر دارد در قالب سلسله گفت‌و‌گوهایی با کارشناسان حوزه‌های مختلف به بررسی نقش راهپیمایی اربعین در همگرایی فرق مختلف، تحولات منطقه و عظمتی که به جهان اسلام می‌دهد بپردازد:

*ماموستا بهمنی: پیاده‌روزی بزرگ اربعین تجلی "وحدت و اتحاد" مسلمانان شیعه و سنی است


در همین زمینه ماموستا اقبال بهمنی در برنامه تلویزیونی صدا و سیمای مرکز استان کردستان با تسلیت اربعین حسینی، به اجتماع بزرگ و باشکوه اربعین اشاره کرد و اظهار داشت: مسلمانان تمام جهان با عشق و علاقه وافر به زیارت امام حسین(ع) می‌آیند.
وی با بیان اینکه امام حسین(ع) جگرگوشه حضرت رسول‌الله(ص) بود و اهل‌سنت نیز دوستدار اهل‌بیت(ع) هستند، گفت: پیاده‌روی بزرگ اربعین تجلی وحدت و اتحاد مسلمانان است.
رئیس مرکز بزرگ اسلامی شهرستان سنندج با بیان اینکه امام حسین(ع) تنها مربوط به شیعیان نیست بلکه متعلق به تمام جهان اسلام است، تصریح کرد: مسلمانان شیعه و سنی همه با هم به زیارت امام‌حسین(ع) می‌روند و این حضور گسترده و حرکت ماندگار اتحاد خیل عظیم عاشقان اباعبدالله حسین(ع) را به دنیا نشان می‌دهد.
وی با اشاره به فرموده قرآن افزود: باید همه ما مسلمانان به ریسمان الهی چنگ بزنیم و از دستورات پیامبر گرامی اسلام(ص)، اهل‌بیت(ع) و قرآن پیروی کنیم.
ماموستا بهمنی افزود: حضور باشکوه در راهپیمایی بزرگ اربعین حسینی پیام بسیار بزرگی برای مسلمانان و دشمنان دارد؛ نخست اینکه ما مسلمانان نیز همچون امام‌حسین(ع) ذلت نمی‌پذیریم و خود را موظف به پیروی از دستورات حضرت رسول‌الله(ص) می‌دانیم و باید دشمن نیز درس عبرت بگیرد.

*ماموستا خالدی: پیاده‌روی اربعین سبب تقویت قدرت و وحدت مسلمانان و نابودی دشمنان می‌شود

همچنین ماموستا معروف خالدی اظهار داشت: اجتماع بزرگ پیاده‌روی اربعین حسینی برای مسلمانان وحدت‌بخش و برای دشمنان نظام بیم‌آفرین و بیم‌دهنده است. این اجتماع سبب هیبت مسلمانان و وحدت بیشتر آنان و در عین حال نقش برآب کردن نقشه مستکبران می‌شود.
امام جمعه موقت سنندج با بیان اینکه پیاده‌روی اربعین نشان‌دهنده ارادات مسلمانان شیعه و سنی به امام حسین(ع) است، تصریح کرد: مردم باید درس از جان‌گذشتگی و عدم ترس از دشمن را از امام حسین(ع) الگو بگیرند.
وی با ذکر اینکه امام حسین(ع) خود و خانواده‌اش را برای احیاء دین راهی کربلا کرد، بیان کرد: اگر این حرکت تحول‌آفرین وجود نداشت، مسلماً یزید ملعون دین را به انحراف می‌کشاند.
ماموستا خالدی با تأکید بر‌اینکه این حرکت انقلابی باید پایدار باقی بماند، یادآور شد: پیاده‌روی اربعین یک نوع حرکت دینی، مذهبی، سیاسی، فرهنگی و اقتداری است.
وی با اشاره به اینکه در این برهه حساس که تمام جبهه کفر علیه اسلام ایستاده است، اظهار داشت: پیاده‌روی اربعین منجر به تقویت قدرت، وحدت و روحیه مسلمانان و نابودی دشمنان خواهد شد و مسلماً برکت روح امام حسین(ع) و پیامبر اکرم(ص) یاری‌گر مسلمانان خواهد بود.
به‌گفته امام جمعه موقت سنندج، حفظ اصل هویت پیاده‌روی اربعین باید از سوی مراجع و روشنفکران صیانت شود تا بتوان با آموزش صحیح مانع تحمیل اراده دشمن بر این چنین اقدامات وحدت‌آفرینی شد.
ماموستا خالدی یادآور شد: می‌طلبد ماهیت و هدف حرکت امام حسین(ع) به صورت اصولی تبلیغ و گسترش داده شود تا اصل معنویت حرکت دینی و معرفتی اربعین و امام حسین(ع) برای جوانان بیش از هر زمان مشخص و هویدا شود.

*ماموستا خدایی: پیاده‌روی بزرگ اربعین "وحدت و همبستگی" مسلمانان را به رخ دشمنان نظام می‌کشد


از سوی دیگر ماموستا عبدالرحمن خدایی عالم برجسته اهل‌سنت، با تسلیت اربعین حسینی(ع) اظهار داشت: همه مسلمانان جهان اسلام به امام‌حسین(ع) و اهل‌بیت(ع) ارادت خاصی دارند و با عشق و علاقه در پیاده‌روی بزرگ اربعین حضور پیدا می‌کنند.
وی با اشاره به جایگاه و منزلت امام حسین(ع) نزد پیامبر گرامی اسلام(ص) گفت: قطعاً پیاده‌روی زائران اربعین حسینی بدون ثواب و اجر نخواهد بود و هر چقدر مسلمانان به امام‌حسین(ع) و اهل‌بیت(ع) عشق و علاقه نشان بدهند باز هم کم است.
امام جمعه سنندج با بیان اینکه خوشبختانه هر سال به خیل جمعیت عاشقان حسینی و کاروان‌های پیاده از پیر و جوان و زن و مرد افزوده می‌شود، تصریح کرد: پیاده‌روی بزرگ اربعین وحدت، برادری و همبستگی مسلمانان را به رخ دشمنان نظام می‌کشد.
ماموستا خدایی افزود: پیاده‌روی اربعین به‌منزله نمایش وحدت اسلامی و بهترین فرصت برای تقویت انسجام و همدلی شیعه و سنی و تضعیف روحیه دشمنان است.

انتهای پیام/
 

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۸۸۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام خمینی (ره) به اسلام و مسلمانان شخصیت بخشید


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، امام جمعه موقت خرم‌آباد، در جلسه استانی ستاد بزرگداشت ارتحال امام خمینی (ره) لرستان، گفت: امام خمینی (ره) نه تنها برای مسلمانان بلکه برای جهانیان و آزادگان الگو است.
حجت‌الاسلام بهروز شمسی‌فر افزود: امام خمینی (ره) نه تنها به ایران و ایرانی هویت داد بلکه به اسلام هویت داد و اسلام و مسلمانان را شخصیت بخشید.
شمسی‌فرگفت: کسی را پیدا نمی‌کنیم که مدیون امام نباشد، جایگاهی که مراجع، علما و حوزه‌های علمیه پیدا کردند را مدیون امام هستند، بنابراین بزرگداشت این امام هرچه باشکوه‌تر باشد بُردی برای جهان اسلام و ایران است، به ویژه بعد از عملیات وعده صادق این مراسم بیشتر به زیر ذره‌بین می‌رود.
امام جمعه موقت خرم‌آباد گفت: همه باید تلاش کنیم این مراسم از نظر کمی و کیفی باشکوه برگزار شود.
سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات‌اسلامی استان لرستان نیز گفت: امام خمینی (ره) نه تنها در ایران بلکه در سرتاسر جهان به اندیشه‌های دینی و ذهن‌های بیدار هویت بخشید.
حجت‌الاسلام احمدرضا غلامی افزود: این اندیشه ظلم ستیزانه امروز بیش از هر زمان دیگری جهانی شده و نمونه آن حرکت معنادار دانشجویان آمریکایی در حمایت از مردم فلسطین است که به‌خوبی ثابت می‌کند اندیشه امام در سراسر جهان گسترش یافته است.
 وی در ادامه با اشاره به ویژه برنامه‌های سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) عنوان‌کرد: سلسله نشست‌های تبیینی جهت بازشناسی اندیشه‌های حضرت امام (ره) توسط اساتید حوزه و دانشگاه در سطوح مختلف برنامه ریزی شده و اجرا خواهد شد.
حجت الاسلام غلامی در پایان گفت: در روز چهاردهم خرداد نیز مراسم عمومی با حضور اقشار مختلف مردم برگزار و نظیر این مراسم در همه شهرستان‌ها و بخش‌های تابعه استان برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • برای رفع مشکلات نیازمند اتحاد و وحدت میان دستگاه‌های مختلف هستیم
  • امام خمینی (ره) به اسلام و مسلمانان شخصیت بخشید
  • جزییاتی از آخرین اقدامات مطلوب برای پیاده‌روی اربعین در کرمانشاه
  • وحدت بین شیعه و سنی در تالش مثال زدنی است
  • تاکید ماموستا رستمی بر توجه به معیشت و زندگی کارگران
  • کابل: به کسی اجازه تخریب وحدت ملی در افغانستان را نمی‌دهیم
  • آغاز فعالیت ستاد اربعین وزارت تعاون در سیستان و بلوچستان
  • دیدار شیخ الازهر و رئیس جمهور بوسنی و تاکید بر اتحاد مسلمانان
  • دشمنان، همواره در تلاش برای ایجاد نفاق برای منحرف کردن مسیر پیشرفت ایران هستند
  • دیدار فرمانده سپاه با ائمە جمعه بوکان