Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان؛ بهروز اکرمی در پنجمین جلسه کارگروه های پنج گانه و کمیته های جایکا، عنوان کرد: برخی در جامعه بر این گمان هستند که توسعه حتما با تخریب محیط‌ زیست همراه باشد و نمی توان هر دوی این دو را در کنار یکدیگر داشت.

وی اضافه کرد: توسعه نباید موجب تخریب محیط زیست شود زیرا آن توسعه پایدار نخواهد بود، باید نیازهای انسان به بهره مندی از توسعه و محیط‌ زیست مناسب در کنار هم دید و یکی را قربانی دیگری نکرد، پیدا کردن راهکار برای این امر از وظایف کارگروه های این چنین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکرمی تاکید کرد: انسان همان گونه که به آب و غذا احتیاج دارد به توسعه و محیط‌ زیست مناسب هم نیازمند است و باید در هر توسعه ای حفاظت و حراست از محیط‌ زیست نیز مد نظر قرار گیرد زیرا این دو از یکدیگر تفکیک پذیر نیستند.

وی بر ضرورت توسعه همراه با حفاظت از محیط زیست سواحل مکران تاکید کرد و گفت: در آینده نزدیک سواحل مکران به یک منطقه توسعه یافته تبدیل خواهد شد اما در کنار این توسعه باید موارد زیست محیطی منطقه را نیز مد نظر داشت.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اضافه کرد: باید علاوه بر توسعه، بر ملاحظات زیست محیطی مناطق تاکید کرد و قوانین زیست محیطی در تمامی مراحل توسعه مکران رعایت شود، زیرا پس از اتمام آن دیگر برای حفاظت از محیط ‌زیست باید دوباره کاری کرد و این امر هزینه های بسیاری را در پی خواهد داشت.

وی حفاظت از محیط ‌زیست خلیج فارس و دریای عمان را وظیفه تمامی کشورهای حاشیه آن دانست و بیان داشت: حفاظت از محیط زیست خلیج فارس تنها با اراده یک کشور امکان پذیر نیست و برای حفظ و حراست از آن نیازمند کار جمعی و مشارکت همه کشورهای حاشیه خلیج فارس و دریای عمان است.

اکرمی تصریح کرد: اتفاقاتی که در مورد محیط‌ زیست خلیج فارس و دریای عمان صورت می گیرد حاصل عملکرد فعالیت تمامی کشورهای این منطقه است و برای حفاظت و حراست از آن باید یک اتحاد و انسجام در منطقه ایجاد شود.

وی کشور ژاپن را پیشرو در حفاظت از محیط زیست و فعالیت جمعی در این خصوص با دیگر کشورهای جهان دانست و عنوان کرد: این کشور با همکاری های مانند (جایکا) در سراسر کشور نشان داده است که حفاظت از محیط‌ زیست یکی از دغدغه اصلی آنها است که جا دارد از اعضای کارگروه جایکا به دلیل اهتمام که در امر حفاظت از محیط‌زیست دارند تشکر کنم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: توسعه پایدار ژاپن کشورهای جهان محیط زیست هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۹۰۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاهده و ثبت پلنگ برای نخستین بار در شهرستان کوهسرخ

به گزارش قدس خراسان به نقل از روابط عمومی محیط زیست خراسان رضوی، مهدی اله پور اظهار کرد: پس از سالها اعلام و مشاهده حضور پلنگ در منطقه کوهسرخ توسط افراد محلی و طبیعت گردها، سرانجام حضور این گونه توسط دوربین محمود رمضان نژاد رییس نمایندگی حفاظت محیط زیست شهرستان کوهسرخ ثبت و مستندسازی شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی بیان کرد: این منطقه دارای ارزش زیستی زیادی است و دارای گونه‌های ارزشمندی همچون پلنگ، گربه پالاس، کفتار، گربه وحشی، کل و بز و قوچ و میش است و این ثبت و مشاهده پلنگ، محیط بانان و فعالان محیط زیست منطقه را بسیار امیدوار کرده است.

وی گفت: پلنگ، گربه سانی شب زی و مخفی کار است و به همین دلیل مشاهده و ثبت حضورش در روز و به راحتی ممکن نیست و چون یکی از گونه‌های بسیار ارزشمند در چرخه تنوع زیستی است مشاهده و ثبت آن در یک منطقه، ضمن این که گواهی بر غنای زیستگاهی آن منطقه است مسیر حفاظتی آن محدوده را تغییر خواهد داد.

اله پور افزود: این منطقه از لحاظ اکولوژیکی، دارای اکوسیستم متنوعی است و برای گونه های پستاندار علفخوار همچون کل و بز و قوچ و میش و دیگر گونه‌های حیات وحش نیز بسیار مناسب است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی ادامه داد: حدود ۳۵ درصد منطقه سید مرتضی کاشمر داخل شهرستان کوهسرخ قرار گرفته است و حدود ۱۰.۲ درصد کل شهرستان کوهسرخ تحت پوشش مناطق تحت مدیریت اداره کل حفاظت محیط زیست استان قرار دارد.

وی در خصوص ویژگی‌ها و منابع طبیعی این شهرستان، به زیستگاه‌های کوهستانی و ارتفاعات آن که باعث به وجود آمدن منابع آبی و زیستگاه مطلوب برای بقای گونه‌های مهم گوشتخوار و علفخواران بزرگ جثه در سطح منطقه شده است اشاره کرد.

دیگر خبرها

  • عملیات اجرایی بخش دوم طرح های عمرانی حفاظت محیط زیست کلید خورد
  • لایروبی آبشخور‌های مناطق حفاظت محیط زیست لرستان
  • شناسایی ۶۲ واحد آلاینده در مه ولات
  • بهره برداری از پاسگاه محیط بانی صیدوا در مهدیشهر
  • حضور یک قلاده پلنگ در شهرستان کوهسرخ مشاهده شد
  • تخریب ساخت و ساز غیرمجاز در منطقه حفاظت شده فومن
  • ثبت نخستین حضور پلنگ در کوهسرخ
  • مشاهده و ثبت پلنگ برای نخستین بار در شهرستان کوهسرخ
  • دستگیری ۷۰۳ شکارچی و صیاد متخلف در استان خوزستان
  • توسعه باید با دانش سنتی و بومی هر منطقه همراه شود