Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

شورای هماهنگی جبهه اصلاحات موافقت کرد تا این شورا به صورت موقت تا زمان تشکیل پارلمان اصلاحات به کار خود ادامه دهد و ماموریت شورای‌عالی با تشکیل پارلمان اصلاحات تمام شود.


همچنین در آن جلسه تصریح شد تا مسائل حقوقی شورایعالی نیز بررسی و حل شود و درباره ادامه فعالیت و نحوه سازوکارها هم اصلاحاتی صورت بگیرد؛در نهایت با این ملاحضات شورایعالی ادامه فعالیت دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



با اعلام تصمیم شورای هماهنگی جبهه اصلاحات در قبال فعالیت شورای عالی سیاستگذاری این پرسش مطرح می شود" ماموریت شورای عالی چه زمانی پایان می یابد؟" زیرا با آغاز به کار پارلمان اصلاحات دیگر پرونده شورای عالی در جریان اصلاحات بسته خواهد شد.

مصطفی کواکبیان"دبیرکل حزب اصلاح طلب مردم سالاری" پیش از این به پارس اعلام کرده بود، پارلمان اصلاحات تا آبان ماه نهایی و اجرایی می شود.

این درحالی است که ژاله فرامرزیان "فعال اصلاح طلب" که در انتخابات پیشین در ترکیب شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان حضور داشت در گفتگو با «پارس»، جزئیات جدید از فعالیت پالمان اصلاحات در جریان متبوعش بیان کرد و فعالیت آن را به منزله انحلال شورای عالی ندانست؛ او حتی گفت: پس از مشخص شدن ترکیب کمیته ها و هیئت رئیسه این احتمال می رود راهبرد شورای عالی برای انتخابات آینده آغاز شود.

این فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: برنامه شورای عالی سیاستگذاری براساس مسیری است که به صورت منطقی شکل گرفته و ادامه حرکت می دهد.

فرامرزیان در پاسخ به این سوال«راهبردهای شورای عالی سیاستگذاری برای انتخابات ۹۸ چه زمانی مشخص خواهد شد؟»، افزود: اولین جلسه برگزار شد، طبیعتا در جلسات بعدی درباره آیین نامه ها و ترکیب کمیته ها بحث و هیئت رئیسه شورا نیز انتخاب می شود، فعلا بسیار زود است در این باره(انتخابات) صحبت کنیم ضمن آنکه بنده هم سخنگوی شورای عالی سیاستگذاری نیستم اما مسیر را غیرعادی نمی بینم.

وی درباره اینکه آیا در انتخابات مجلس آینده اصلاح طلبان باز حاضر خواهند شد با اعتدال گرایان حمایت کنند؟، گفت: باید دید شرایط چگونه به پیش می رود.ما به لحاظ تفکری اصلاح طب هستیم و هرکس با اصلاحات همراه باشد اصلاح طلب است.

این فعال سیاسی همچنین درباره شکل گیری پارلمان اصلاحات، اظهارداشت:به اعتقاد بنده، پارلمان اصلاحات ظرفیت بسیار مناسب برای نحوه شکل گیری شورای عالی سیاستگذاری و با شوراهایی از این دست است به همین جهت ما به عنوان احزاب عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات کمک می کنیم، طرح می آوریم و اصلاحات لازم را انجام می دهیم و درباره نقاط قوت و ضعف آن صحبت می کنیم تا بدین وسیله پایه مطمئن برای شکل گیری شورای بالادستی باشد.

فرامرزیان درپاسخ به این سوال«آیا در ماه جاری پارلمان اصلاحات شکل خواهد گرفت؟»، گفت: تا زمانی که پارلمان اصلاحات نتواند به صورت قطعی اجزاء نحوه کارکرد و اثر بخشی خود را نداشته باشد ما آن را آغاز نمی کنیم براین اساس دراین مدت عم همه بحث و بررسی ها و به خاطر همین بود تا به عنوان طرح سنجیده و قابل اطمینان در آید

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: انتخابات اصلاح طلبان هیئت رئیسه انتخابات آیین نامه هیئت رئیسه انتخابات مجلس اصلاح طلبان طب اصلاح طلبان خاتمی عارف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۹۱۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حال و هوای انتخاباتی در ۱۵ استان

۹۰ کاندیدا برای کسب ۴۵ کرسی باقیمانده از ۲۹۰ کرسی مجلس تا ۸ صبح پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت به رقابت می‌پردازند.

به گزارش مشرق، تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در حالی از بامداد ۱۳ اردیبهشت‌ماه آغاز شد که ۹۰ کاندیدا برای کسب ۴۵ کرسی باقیمانده از ۲۹۰ کرسی مجلس شورای‌اسلامی به رقابت می‌پردازند؛ رقابتی که تا ۸ صبح پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت‌ماه ادامه خواهد داشت.

ماراتن انتخابات مجلس دوازدهم که از اسفندماه ۱۴۰۲ آغاز شده‌ در شرایطی روز جمعه، ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ به خط پایان می‌رسد که رقابت‌های انتخاباتی در ۱۵ استان کشور به اوج رسیده و کاندیداها در ۲۱ حوزه انتخابیه درحال فعالیت‌های انتخاباتی به‌منظور جلب‌نظر مردم هستند.

دراین میان رقابت‌های انتخاباتی در استان تهران حال‌وهوای دیگری به‌خود گرفته است؛ رقابت ۳۴ کاندیدا برای کسب ۱۶ کرسی نمایندگی مجلس از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس و همچنین ورامین، پیشوا و قرچک رقابت‌ها در این حوزه را در کانون توجه رسانه‌ها و افکارعمومی قرار داده‌است.

در چنین شرایطی اگرچه رقابت انتخاباتی در تهران تنها در اردوگاه اصولگرایی در جریان است، اما کاندیداهای منسوب به جریان اصلاح‌طلبی نیز در برخی حوزه‌ها به دور دوم راه یافته‌اند؛ موضوعی که سبب شده در این دور از انتخابات نیز رقابت میان اصلاح‌طلبان و اصولگرایان جریان داشته باشد.

رویکرد اصلاح‌طلبان در دور دوم

طی روزهای اخیر تحرکات انتخاباتی محدود به جریان‌های اصولگرایی نبوده و جریان‌های اصلاح‌طلب نیز فعالیت‌هایی را برای دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم داشته‌اند.

براین اساس هم بود که حزب اعتماد ملی اعلام کرد از کاندیداهایی که گرایش اصلاح‌طلبی یا متمایل به اصلاح‌طلبان داشته باشند، حمایت خواهد کرد.

براساس برخی گمانه‌زنی‌ها در اردوگاه اصلاح‌طلبی، ندای ایرانیان، کارگزاران سازندگی، اعتمادملی و اعتدال و توسعه ازجمله احزاب اصلاح‌طلبی هستند که از برخی کاندیداهای به دور دوم راه یافته در نقاط مختلف کشور حمایت می‌کنند.

رقابت در اردوگاه اصولگرایی

ترکیب کاندیداهای حاضر در دور انتخابات مجلس دوازدهم در تهران نشان می‌دهد در این حوزه انتخابیه رقابت تنها در اردوگاه اصولگرایی جریان دارد.

براین اساس هم بود که طی روزهای اخیر شاهد انتشار فهرست‌های مختلفی از این جریان به‌منظور رقابت در تهران بوده‌ایم؛ فهرست‌های چندگانه‌ای که در ادامه به بررسی آنها می‌پردازیم.

دیگر خبرها

  • مزیت اصلاح‌طلبان رو به اضمحلال؛ بالشتک ضربه‌گیر بین جامعه و حکومت از میان رفته
  • فهرست کامل کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برای انتخابات منتشر شد
  • کاندیداهای شورای ائتلاف در حوزه انتخابیه قائم‌شهر معرفی شد
  • ادعای بدون سند حجاریان درباره روحانی/ سخنی که خاندوزی باید تکذیب کند
  • اعتراف کیهان: فقط ۱۶۵ نامزد اعتدالی و اصلاح طلب برای مجلس دوازدهم تایید صلاحیت شدند
  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟
  • حال و هوای انتخاباتی در ۱۵ استان
  • واکنش به اظهارات حسن روحانی درباره دلایل رد صلاحیت خود | آخرین وضعیت لایحه حجاب | شورای نگهبان به مصوبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان ایراد گرفت؟
  • انتقاد عضو حزب اعتدال و توسعه از شورای نگهبان