Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، دکتر سعید کشمیری افزود: با انجام مطالعه‌ای بر روی دو هزار نفر از ساکنان ۱۰ شهرستان استان بوشهر عوامل خطر بیماری‌های غیر واگیر را ارزیابی کردیم و نتایج آن برای دستگاه‌هایی که مسئول برنامه‌ریزی هستند، فرستاده شد.
وی با اشاره به‌ضرورت آموزش مردم از طریق رسانه‌های استان بوشهر، بیان کرد: با توجه به مصرف بالای دخانیات، نداشتن تحرک کافی و چاقی مردم در این استان، نیازمند انعقاد تفاهم‌نامه با فرمانداری‌ها، آموزش و پروش و صداوسیما به‌منظور فرهنگ‌سازی صحیح هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به اینکه آمار دیابت در استان بالاتر از میانگین کشوری است، گفت: آنچه امروزه بیشتر از توسعه بیمارستان‌ها و مراکز درمانی اهمیت پیدا می‌کند، اصلاح سبک زندگی و فرهنگ‌سازی برای پیشگیری و کاهش شیوع بیماری‌های غیر واگیر است.
کشمیری با هشدار درباره مصرف دخانیات در استان بوشهر گفت: آمار استعمال دخانیات در شهرستان دشتی به بیش از ۳۰ درصد رسیده است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: کاهش شیوع بیماری غیرواگیر درمان پیشگیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۹۳۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار دامپزشکی گناباد در خصوص شیوع بیماری تب مالت

 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،رئیس شبکه دامپزشکی گناباد گفت: تب مالت بیماری هزار چهره و مشترک بین انسان و دام است.

دکتر متقی با بیان اینکه دام مبتلا باکتری را از راه شیر، ادرار و ترشحات در هنگام زایمان و سقط می‌تواند منتشر کند، افزود: این بیماری در انسان علائم مختلفی دارد که می‌توان به تب مواج، افسردگی، عرق شدید، سردرد ضعف، کاهش وزن، درد کمر، پشت و مفاصل است که ممکن است پس از چند هفته تا چند ماه از بین برود و در برخی افراد مزمن شده و اثرات آن تا چندین سال ادامه یابد.

وی گفت: توصیه می‌شود برای جلوگیری از بیماری تب مالت شیر را قبل از مصرف به مدت ۵ دقیقه به طور کامل بجوشانند و یا از شیر و لبنیات به صورت پاستوریزه استفاده کنند.

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون دام‌های هویزه علیه طاعون نشخوارکنندگان کوچک و آبله
  • ضرورت توسعه حمل و نقل عمومی برای کاهش آلایندگی
  • ضرورت آموزش جمع‌آوری و تفکیک پسماند در مدارس
  • کاهش محسوس علاقه پسران به دانشگاه ها؟!
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • مردمی سازی موضوع سلامت یک ضرورت است
  • آمار ترسناک از قربانیان دخانیات در ایران
  • هشدار دامپزشکی گناباد در خصوص شیوع بیماری تب مالت
  • ضرورت گفتمان‌سازی با مردم با محوریت جوانی جمعیت
  • بهره‌مندی از ظرفیت مدارس جهت پیشگیری از بیماری‌ها