Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-01@18:24:16 GMT

حضور یک «تروریست» در مستند کارگردان معروف! +عکس

تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۲۹۳۴۵۴

حضور یک «تروریست» در مستند کارگردان معروف! +عکس

خبرگزاری مهر: مایکل مور کارگردان مستند «Fahrenheit ۱۱/۹» با انتشار تصویری در اینستاگرام خود از حضور متهم ارسال بسته‌های مشکوک، در راش‌های آخرین مستند خود خبر داد.

به گزارش ولتور، مایکل مور کارگردان و مستندساز آمریکایی با انتشار تصویری در اینستاگرام خود از حضور سزار سایوک مظنون ارسال ۱۴ بسته مشکوک به چهره‌های مهم حزب دموکراتیک آمریکا و مخالفان شاخص دونالد ترامپ، در راش‌های مستند خود خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بنا بر تصویر منتشر شده، سایوک می‌توانست بخشی از آخرین فیلم مستند مور یعنی «Fahrenheit ۱۱/۹» باشد، اما تصاویر او در تدوین نهایی حذف شده است. مایکل مور با انتشار این برداشت حذف شده در یوتیوب توضیح داده که این فیلم در گردهمایی حامیان ترامپ در فوریه ۲۰۱۷ گرفته شده است؛ جایی که سایوک و بقیه هواداران ترامپ در حال پایکوبی، از CNN می‌خواهند که حقیقت را بگوید.

مور در بخشی از توضیحات پست اینستاگرامی خود نوشته است: «دیدار اول تیم من با سزار سایوک مربوط به نامه‌ای در ۲۰ ماه پیش در ملبورن فلوریدا بود جایی که همایش «انتخاب مجدد ترامپ برای سال ۲۰۲۰»، فقط یک ماه بعد از گرفتن پست ریاست جمهوری توسط او در حال برگزاری بود.

من به اعضای تیمم سفارش کرده بودم که از ترامپ فیلمی نگیرند و فقط هواداران او را به تصویر کشند، زیرا احساس می‌کردم بعد از یک ماه دیگر احتیاج به شنیدن حرفی از دهان ترامپ نداریم و هر چه را می‌خواستیم بدانیم شنیده ایم. آن کسانی را که باید می‌فهمیدیم، هموطنانی با روحی گمشده و جانی پر از خشم و خشونت بالقوه بودند که به راحتی با کوهی از دروغ و زهر تغذیه می‌شدند، جوری که گاهی فکر می‌کردیم آیا اصلا امکانی برای بیرون آمدن از این سیاهی هست؟

راش‌های مربوط به آقای سایوک هرگز به تدوین نهایی فیلمی که هم اکنون آخرین هفته اکران خود را از سر می‌گذراند راه نیافت، ولی من می‌خواهم آن را با شما به اشتراک بگذارم تا او را به صورت گذری در عمل ببینید. شما تصویر او را در روز‌های اخیر در اخبار دیده اید. یک آمریکایی نرمال و معمولی، ولی این‌ها برای گذشته است. با این تصاویر می‌توانم به شما نشان دهم که او حالا تبدیل به چه چیزی شده است، مردی با استروئید اووردوز و با تلاشی برای از بین بردن آنچه از انسانیت در جانش مانده است.»

منبع: فردا

کلیدواژه: مایکل مور کارگردان عکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۹۳۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محمدحسین لطیفی :تکنیک مهم نیست دل فیلمساز رامی‌خریم/روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدحسین لطیفی نویسنده، کارگردان و دبیر نخستین جشنواره فیلم «رضوان» در حاشیه نشست خبری این جشنواره با اشاره به اینکه گستره فیلم های دینی شامل همه فیلم ها با مضمون محبت، انسانیت، گذشت، ایثار و … می‌شود، به خبرنگار مهر گفت: اگر از صفر تا ۲۰ به دینی بودن یک فیلم نمره بدهیم، متوجه مرحله مرحله بودن این نگاه به فیلم می‌شویم مثلاً یک فیلم نمره ۵ و فیلمی دیگر نمره ۱۰ می‌گیرد اما هیچیک از این فیلم ها از گستره فیلم دینی خارج نمی‌شوند و تقریباً اکثر آثار اینگونه‌اند.

مهر نوشت: این کارگردان با اشاره به این‌که شیوه‌های مختلف در پرداخت به حضور خدا در فیلم‌ها وجود دارد، عنوان کرد: مساله اصلی و نکته من این است که آیا خدا در یک فیلم حضور دارد و خدا با آن کاراکتر هست؟ خدا برای هر کسی یک معنا دارد اما این به معنای حضور خدا از اول تا آخر در یک فیلم نیست چرا که اقتضای درام این است که مثلاً یک آدم به حضیض ذلت و بدبختی برسد اما کاراکتر فیلم در جایی احساس می‌کند خدا او را فراموش نکرده و این ارتباط به او آرامش می‌دهد. از این رو شیوه های مختلف در نوع پرداخت به حضور خدا وجود دارد.

وی درباره ویژگی‌های یک جشنواره دینی مطرح کرد: جشنواره دینی تنها تبلیغ دین نیست ولی تبلیغ دین هم در آن دیده می‌شود مثلاً در فیلم «سفر سبز» نه آن کشیش مسیحی آمده است تا حاج رضا را مسیحی کند نه حاج رضا آمده است تا کشیش مسیحی را مسلمان کند، مهم این است که در نسبت با سایر ادیان ما یک افق دید با ۲ تعلیم متفاوت داریم و باید توجه داشته باشیم چقدر به هم نزدیک هستیم. نقاط اختلاف ما کم است پس بهتر است روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم به عنوان مثال در «از کرخه تا راین» حاتمی کیا، سعید در یک کلیسا نماز می‌خواند. به نظرم فیلمسازها باید به مواردی از این دست توجه کنند.

کارگردان فیلم «غریب» با اشاره به اینکه حمایت های خوبی از جشنواره فیلم «رضوان» شده است، گفت: بالاخره در طول سال جوانانی در کشور هستند که در جاهای مختلفی فیلم می‌سازند و ممکن است دیده نشوند و نتوانند عرض اندام کنند از این رو جشنواره فیلم رضوی مأمنی است برای اینکه بیایند و عرض اندام کنند. در اینجا دنبال نمره ۱۰۰ دادن به تکنیک فیلم‌ها نیستیم و اول دل فیلمساز را می‌خریم.

لطیفی در پایان درباره فعالیت های اخیرش در زمینه کارگردانی فیلم یا سریال گفت: قدیمی ها می‌گفتند «صداش در میاد نگران نباشید» اما فعلاً زمان مناسبی برای صحبت کردن راجع به کارهایم نیست.

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901607

دیگر خبرها

  • تکنیک مهم نیست، دل فیلمساز را می‌خریم
  • محمدحسین لطیفی :تکنیک مهم نیست دل فیلمساز را می‌خریم/روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم
  • محمدحسین لطیفی :تکنیک مهم نیست دل فیلمساز رامی‌خریم/روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم
  • تکنیک مهم نیست دل فیلمساز رامی‌خریم/روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم
  • معرفی بهترین مستندهای جهان
  • جشنواره فیلم پکن برندگانش را شناخت/تجلیل از چن کایگه با حضور ییمو
  • مستندی درباره مادری که دو بازیگر نقش دو دختر گمشده اش را بازی می کنند
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • مراسم نکوداشت اکبر زنجان‌پور با حضور استادش
  • نونزدهمین مراسم «شب کارگردان» برگزار شد/ آرزوی نویدمحمدزاده چه بود؟