Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛ نریمانی مدیر جهاد کشاورزی مراغه گفت: این قنات‌ها در نقاط مختلف این شهرستان در مجموع با دبی ۱۷۳ لیتر در ثانیه آب مورد نیاز کشاورزی را در مناطق روستایی تامین می‌کنند.

وی ادامه داد: این قنات‌ها آب ۷۲۷ هکتار از اراضی روستایی و حاشیه شهری با ۶۹۵ بهره بردار را در طول سال فراهم می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نریمانی اضافه کرد: از مجموع این قنات ها، قنات روستای سرج با آب دهی ۲۰ لیتر برثانیه و سطح زیرپوشش ۴۵ هکتار و نیز قنات رضاقلی خان روستای تازه کند سفلی با آب دهی ۲۵ لیتر برثانیه و سطح زیرپوشش ۳۰ هکتار نیمه تمام بوده و در حال اجراست.

وی گفت: ۱۳ قنات دیگر نیز در روستا‌های قرجه قیه، حاجی کندی، گل، ورجوی، آغبلاغ فتوحی، گلی کند، زنق، گل تپه، جهانگیر و علویان نیز در سالجاری لایروبی و ساماندهی می‌شود.

وی افزود: هم اکنون از مجموع حدود ۹۹ هزار و ۶۱۴ هکتار اراضی کشاورزی این شهرستان ۲۷ هزار و ۴۴۷ هکتار اراضی آبی و ۷۲ هزار و ۱۶۷ هکتار اراضی دیم است.

نریمانی ادامه داد: امسال از مجموع اراضی آبی، ۲۱ هزار و ۵۲۰ هکتار به صورت اراضی باغی بوده و بقیه آن به صورت زراعی به کشت محصولات زراعی اختصاص یافته است.

وی اضافه کرد: از مجموع اراضی دیم نیز، ۳۸۸ هکتار به صورت باغی و ۷۱ هزار و ۷۷۹ هکتار نیز زیر کشت محصولات زراعی دیم رفته است.

وی افزود: براساس پیش بینی‌های صورت گرفته حدود ۳۲۲ هزار تن انواع محصولات باغی و ۱۷۹ هزار تن محصولات زراعی از اراضی کشاورزی این شهرستان برداشت شده و می‌شود.

شهرستان مراغه با بیش از ۱۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی از قطب‌های مهم تولید محصولات کشاورزی در آذربایجان شرقی است.

 

انتهای پیام/ش

بیش از ۱۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی درشهرستان مراغه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محصولات کشاورزی بحران آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۹۵۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰ درخت در ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی صالحیه قطع شد

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بهارستان در واکنش به تغییر کاربری ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی و قطع درختان در صالحیه گفت: با مسئولینی که در تغییر کاربری غیرقانونی این اراضی دخیل بودند، برخورد خواهد شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، سیدامیر احمدی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بهارستان با اشاره به تشکیل پرونده برای تغییر کاربری غیرقانونی اراضی کشاورزی در صالحیه، اظهار داشت: ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی به‌صورت غیرقانونی در حال تغییر کاربری بود که جلوی آن گرفته شد.

وی با اشاره به قطع یک‌صد اصله درخت در این اراضی جهت تغییر کاربری افزود: مسئولینی که در تغییر غیرقانونی کاربری ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی دخیل بوده و وظایف قانونی خود را انجام نداده و ترک فعل انجام شده باشد، با آن‌ها برخورد خواهد شد.

دادستان بهارستان در ادامه گفت: تغییر کاربری غیرقانونی و قطع درختان با برنامه‌ریزی و مدیریت شده بود و این اتفاق در یک روز انجام نگرفته است.

احمدی در پایان خاطرنشان کرد: رویکرد قوه قضاییه و دادستانی به عنوان مدعی‌العموم در هر موردی که فساد اتفاق افتاده باشد، برخورد قاطعانه است و طبق مستندات و در چارچوب قانون با اشخاص حقیقی و حقوقی برخورد خواهد شد.

دیگر خبرها

  • ۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد
  • ۷۳ هکتار از اراضی کشاورزی و باغی ساوجبلاغ آزادسازی شد
  • مرگ تدریجی آب‌بندان‌های مازندران
  • سیستان‌وبلوچستان، چهارم دروابستگی به آب قنات برای کشاورزی
  • انعقاد ۴ هزار و ۲۰۰ هکتار قرارداد نقشه‌برداری اراضی کشاورزی در جیرفت
  • رفع تداخل ۵ هزار و ۲۵۳ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • ۱۰۰ درخت در ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی صالحیه قطع شد
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 
  • صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی