Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-04-30@03:13:36 GMT

انتقاد نشریه بیلد از صمیمیت مرکل با پوتین

تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۲۹۶۹۹۱

انتقاد نشریه بیلد از صمیمیت مرکل با پوتین

به گزارش جام نیوز، خبرنگار نشریه آلمانی بیلد با انتشار مقاله ای نسبت به دوستی آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان با ولادیمیر پوتین و رجب طیب اردوغان روسای جمهور روسیه و ترکیه انتقاد کرد.

این مقاله با تیتر «آیا مرکل باید دست پوتین و اردوغان را بگیرد؟» منتشر شد. این مقاله درباره عکس یادگاری سران کشورهای روسیه، آلمان، ترکیه و فرانسه در جریان نشست چهارجانبه سوریه در استانبول است که آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان در بین ولادیمیر پوتین و رجب طیب اردوغان ایستاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


روزنامه نگار بیلد این سوال را مطرح می کند که آیا مرکل این حق را دارد که با رهبران اقتدار گرا بسیار دوستانه رفتار کند؟

جولیان رپکه در این مقاله به سخنان معاون مجمع فدرال هامبورگ اشاره می کند که گفته بود، حال من بهم می خورد از این که مرکل دست های آلوده به خون اردوغان را می فشارد و برای او فرش قرمز پهن می کند.

بیلد همچنین سخنان «فریدریش ناومن» اشاره کرد و نوشت، مرکل دست در دست در کنار پوتین و اردوغان ایستاده است در حالی که او باید به جای این کار از روسیه می خواست که سوریه را بازسازی کند.

میخائیل تیورر، نماینده حزب دموکراتیک آزاد آلمان در مجلس نمایندگان به «بیلد» گفت: در این عکس بیش از هزار حرف نهفته است. مرکل سیاست داخلی خود و اکنون قطب نمای سیاست خارجی خود را گم کرده است. وی ادامه داد که روابط نزدیک و دوستانه با رهبران اقتدارگرا نباید برقرار شود.

در اینباره بیلد می نویسد، افرادی هم هستند که در این عکس مورد غیرعادی ندیدند. «آدام تراچیک» کارشناس مسائل سیاسی از لهستان معتقد است که احمقانه است اگر از این تصویر در چنین نشست هایی انتقاد کرد.

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: ولادمیر پوتین آنگلا مرکل روسیه آلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۹۶۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا

نشریه بیزینس اینسایدر در گزارشی هشدار داد که آخرین داده‌های وزارت بازرگانی آمریکا درباره اقتصاد کلان، نشان می دهد که اقتصاد این کشور ممکن است به سمت رکود تورمی حرکت کند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، نشریه بیزینس اینسایدر در گزارشی هشدار داد که آخرین داده‌های وزارت بازرگانی آمریکا درباره اقتصاد کلان، نشان می دهد که اقتصاد این کشور ممکن است به سمت رکود تورمی حرکت کند.

این نشریه در ادامه اضافه کرد که این داده‌های ناامید کننده حکایت از "چالش‌های سخت" پیش رو برای اقتصاد آمریکا دارد.

گزارش روز پنج‌شنبه همچنین نشان داد که تولید ناخالص داخلی این کشور با نرخ سالانه تنها 1.6 درصد در سه ماهه اول سال جاری میلادی افزایش یافته که بسیار کمتر از پیش‌بینی‌های 2.5 درصدی است.

ترامپ: اقتصاد آمریکا طی یک سال آینده سقوط می‌کندپیش بینی وارد شدن اقتصاد آمریکا به رکود در 2024

رشد کندتر از حد انتظار اقتصاد آمریکا به دنبال افزایش 3.4 درصدی ثبت شده در اکتبر تا دسامبر 2023 و 4.9 درصدی در سه ماهه قبل از آن رخ داده است.

دیوید دونابدیان، مدیر ارشد سرمایه گذاری در بانک سی‌آی‌بی‌سی، به این رسانه گفت: این گزارش بدترین حالت ممکن بود (چراکه) رشد کندتر از حد انتظار همراه با تورم بالاتر از حد انتظار رخ می‌دهد.

بر اساس این گزارش، رشد ضعیف اقتصاد و افزایش قیمت‌های مصرف‌کننده نشانه‌های بارز رکود تورمی است که با کندی اقتصادی و افزایش تورم در یک دوره زمانی طولانی مشخص می‌شود.

ایالات متحده آخرین بار در دهه 1970 دچار رکود تورمی شد، زمانی که با سقوط اقتصاد، تورم دو رقمی رخ داد. سیاستگذاران این کشور با افزایش نرخ بهره بانکی تا 20 درصد به این رکود تورمی واکنش نشان دادند و قیمت ها را کاهش دادند اما اقتصاد را وارد رکود عمیق‌تری کردند.

در ماه مارس، فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) از افزایش نرخ بهره صرف نظر کرد و آن را بین محدوده هدف 5.25 تا 5.5 درصد بدون تغییر باقی گذاشت. نشست بعدی کمیته بازار آزاد فدرال رزرو در اول ماه مه برنامه ریزی شده است.

در عین حال، شاخص قیمت هزینه‌های مصرف شخصی، که توسط فدرال رزرو به عنوان معیار کلیدی تورم استفاده می‌شود، با سرعت سالانه 3.4 درصد افزایش یافت که بیشترین جهش را در یک سال گذشته نشان می‌دهد.

اداره تجزیه و تحلیل اقتصادی گزارش داد که هزینه های مصرف کننده در ایالات متحده در ژانویه تا مارس 2.5 درصد افزایش داشته است که نسبت به رشد 3.3 درصدی در سه ماهه چهارم سال 2023 و پیش بینی 3 درصدی کاهش نشان می‌دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فراخوان مقالات دوفصلنامه «فقه و فقاهت» منتشر شد
  • بحران مصدومان در بایرن با یک خبر خوب!‏
  • ۳ عنوان نشریه دانشگاه قم به ISC ورود پیدا کرد
  • فراخوان مقالات دوفصلنامه فقه و فقاهت منتشر شد
  • سلین دیون در مورد بیماری عصبی نادر خود می‌گوید / از لحاظ اخلاقی زندگی کردن روز به روز سخت‌تر می‌شود!
  • هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا
  • نیاز به یک انقلاب اداری و دولتی داریم
  • ما نیاز به یک انقلاب اداری و دولتی داریم
  • رادیو یعنی گرما صمیمیت و درک هستی
  • دیدار مخفیانه دبیرکل ناتو و وزیر خارجه آلمان در رستوران تا پاسی از شب لو رفت+ تصاویر