Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، هند آماده است تا هفتۀ آینده از بلندترین مجسمۀ جهان پرده‌برداری کند. این مجسمه نمایانگر سردار والابای پاتل، یک رهبر سیاسی و اجتماعی محبوب است که در مبارزه برای آزادی که در سال ۱۹۴۷ به استقلال هند از استعمار بریتانیا انجامید نقش داشت.

این مجسمۀ ۱۸۲ متری در نزدیکی رود نارمادا در گجرات، ایالتی در غرب هند واقع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قرار است در ۳۱ اکتبر از این مجسمه رونمایی شود و در ساخت آن ۱۸۵۰ تن برنز استفاده شده است.

نارندا مودی، نخست‌وزیر هند، در سال ۲۰۱۳ راجع به این مجسمه گفته بود: "در جهان، مردم راجع به مجسمۀ آزادی آمریکا حرف می‌زنند. ما می‌خواهیم مجسمه‌ای از سردار پاتل بسازیم که دو برابر مجسمۀ آزادی است. " مجسمۀ آزادی ۹۳ متر ارتفاع دارد.

این پروژۀ بلندپروازانه در سال ۲۰۱۰، توسط مودی اعلام شد. در آن زمان او، وزیر ایالات گجرات بود. این مجسمه با سرمایه‌های اختصاص داده شده از سوی دولت ایالتی گجرات، حمایت دولت فدرال و کمک‌های مردمی ساخته شده است. این مجسمه که تخمین زده می‌‎شد ۴۱۰ میلیون دلار هزنیه داشته باشد، باعث شد تا کمیتۀ ناظر بر ساخت‌وساز آن خواستار کمک‌های مردمی برای اتمام مجسمه شود. همچنین مودی از کشاورزان سراسر کشور خواست تا آهن به پروژه اهدا کنند.این پروژۀ بلندپروازانه در سال ۲۰۱۰، توسط مودی اعلام شد. در آن زمان او، وزیر ایالات گجرات بود. این مجسمه با سرمایه‌های اختصاص داده شده از سوی دولت ایالتی گجرات، حمایت دولت فدرال و کمک‌های مردمی ساخته شده است. این مجسمه که تخمین زده می‌‎شد ۴۱۰ میلیون دلار هزنیه داشته باشد، باعث شد تا کمیتۀ ناظر بر ساخت‌وساز آن خواستار کمک‌های مردمی برای اتمام مجسمه شود. همچنین مودی از کشاورزان سراسر کشور خواست تا آهن به پروژه اهدا کنند.

 

افتتاح مجسمه‌ای که دو برابر مجسمۀ آزادی است!تصاویر نشان می‌دهند که کارگران هندی در حال انجام آخرین ریزه کاری‌ها روی مجسمۀ پاتل هستند که یک پیراهن، شال و یک لنگ نشان می‌دهد. این پروژه که در دورۀ اول نخست‌وزیری مودی به عنوان رویایی که قصد محقق کردنش را دارد تبلیغ می‌شد، شامل یک موزه، و مراکز تحقیقاتی و سرگرمی است. یک هتل سه ستاره نیز در یک مجتمع نزدیک به مجسمه ساخته شده است.

انتظار می‌رود که مودی هفتۀ آینده با همراهی رهبران ارشد حزب و مسئولان دولتی، در یک مراسم بزرگ این مجسمه را افتتاح کند. برای منتقدان مودی و حزب او، بهاراتیا جاناتا، این مجسمه مثالی از تلاش آن‌ها برای مصادره به مطلوب کردن یک چهرۀ ملی است. پاتل عضو حزب کنگره بود که اکنون در پارلمان هند، اپوزیسیون حزب مودی محسوب می‌شود.

افتتاح مجسمه‌ای که دو برابر مجسمۀ آزادی است!پاتل که بیشتر به خاطر نقشش در مبارزۀ جنبش عدم خشونت هند برای آزادی از حکومت بریتانیا شناخته می‌شود، پس از استقلال هند، بدل به اولین معاون نخست‌وزیر و وزیر کشور در دولتی به رهبری جواهر لعل نهرو شد. پاتل در تلاش برای یکپارچه کردن حکومت‌های ملوک‌الطوایفی کوچک در هند و تبدل آن‌ها به یک هند مستقل متحد نقشی کلیدی داشت و موفقیت او در این زمینه او را به یک نماد ملی همیشگی بدل کرد.

افتتاح مجسمه‌ای که دو برابر مجسمۀ آزادی است!مجسمۀ اتحاد تنها مجسمه‌ای نیست که بناست رکورد‌ها را بشکند. مجسمۀ تازه‌ای بناست به افتخار شیواجی، جنگجوی بزرگ مهاراشترا در کنارۀ دریای عرب، در نزدیکی ساحل بمبئی ساخته شود. این مجسمه که قرار است ارتفاع آن به ۲۱۲ متر برسد، یک سر و گردن بالاتر از پروژۀ رویایی مودی خواهد ایستاد.

منبع: فرادید

منبع: ایلنا

کلیدواژه: جواهر لعل نهرو جهان دلار مجسمه هند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۹۷۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از کتاب در جستجوی آداب آبادانی در یزد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، نویسنده کتاب گفت:آداب یک عنصر مغفولی است که در ساخت و ساز‌های امروز کمبود آن مشهود است و هدف از نوشتن کتاب این است که آبادانی آداب دارد.
محمدرضا اولیاء افزود:در عقبه فرهنگی ما آداب در معاشرت و گفتگو و.. موضوعیت داشته و در معماری هم نیاز است.
وی ادامه داد:فایده این کتاب یادآوری این نکته که آبادانی آداب دارد.

دیگر خبرها

  • (ویدئو) مجسمه‌های الهام گرفته از طبیعت
  • رونمایی از سرود مریانج من
  • هادی چوپان از دکور باشگاهش رونمایی کرد |‌ عکس
  • هادی چوپان از باشگاهش رونمایی کرد |‌ عکس
  • عدم الزام فعالان حوزه طلا به ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی
  • رونمایی از جبهه جدید مقاومت + فیلم
  • فیلم| رونمایی از ۴۰۰هزار سند خلیج فارس در آرشیو ملی هند
  • رونمایی از کتاب در جستجوی آداب آبادانی در یزد
  • رونمایی از مدل موی جدید دیوید بکام + عکس
  • فرم و شکل در مجسمه‌های شهری