Web Analytics Made Easy - Statcounter

 رویداد۲۴ سی گزینه نهایی شهرداری تهران اعلام شده است. در میان این سی گزینه، هم افراد مشهور هستند و هم افراد گمنام. به صورت کلی می‌توان گزینه‌های شهرداری را در چند گروه دسته بندی کرد:

۱- وزیران: عباس آخوندی (وزیر سابق مسکن) رضا اردکانیان (وزیر فعلی نیرو) علی ربیعی (وزیر سابق کار) مهمترین افراد در این دسته هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این جمع بیشترین شانس متعلق به عباس آخوندی است که از نظر بسیاری، عملکرد خوبی در وزارت راه و شهرسازی از خود به یادگار گذاشت. علی ربیعی احتمالا به جز حبیب زاده، متحد دیگری در شورای شهر تهران ندارد و اردکانیان هم بعید است وزارت بزرگ نیرو را به خاطر شهرداری تهران رها کند.

۱- معاونان وزیر: کامل تقوی نژاد (معاون وزیر اقتصاد) نصرالله جهانگرد (معاون وزیر ارتباطات) به نسبت وزیران شانس بیشتری دارند. به هر حال مسئولیت صندلی شهرداری از معاونت یک وزیر جذاب‌تر است. ارتباط با دولت هم وجود دارد. تقوی نژاد و جهانگرد، گزینه‌های جدی انتخاب شهردار به شمار می‌روند.

۲- زنان: معصومه ابتکار، شهیندخت ملاوردی، الهه کولایی. به نظر می‌رسد این افراد تجربه کافی برای شهرداری تهران را نداشته باشند. البته معصومه ابتکار فردی است که سابقه عضویت در شورای شهر تهران را دارد و البته یک چهره حامی محیط زیست به شمار می‌رود. با این حال ابتکار هم باید رضایت روحانی را برای خروج از دولت به دست بیاورد.

۳- معاونان شهردار و مجموعه شهرداری: رئیس شورای شهر تهران، چهره خاص هر دوره برای انتخاب شهردار است. او طرفداران خاص خود را دارد، اما مخافان جدی جدا شدن او از شورای شهر هم در شورا حضور دارند.

محسن پورسیدآقایی (معاون فعلی حمل و نقل) پیروز حناچی (معاون فعلی فنی) ابرا هیم شیخ (معاون فعلی نیروی انسانی) ایرج معزی (معاون فعلی فنی عمرانی) حجت میرزایی (معاون سابق) سمیع الله حسین مکارم (معاون سابق) از دیگر افرادی هستند که برای جانشینی افشانی مطرح شده اند. از این جمع حسینی مکارم و میرزایی، به خاطر اختلاف با شهردار سابق، از مسئولیت خود برکنار شدند. با این حال به نظر می‌رسد شانس پیروز حناچی از سایر گزینه‌های این فهرست بیشتر باشد.

به این گروه می‌توان مدیران رده پایین‌تر شهرداری را هم اضافه کرد. مصطفی سلیمی و رسول کشت پور شهرداران مناطق مختلف تهران هستند که شانس کمتری نسبت به مدیران میانی شهرداری دارند.

۴- مدیران وزارت کشور: علی اصغراحمدی (معاون سیاسی وزیر کشور) مصطفی سالاری (استاندار گیلان) مناف هاشمی (استاندار گلستان) علی اوسط هاشمی (استاندار سابق سیستان و بلوچستان) و غلامرضا انصاری (استاندار مازندران در دولت خاتمی) با توجه به شهردار شدن افشانی، سایر مدیران وزارت کشور هم شانس خود را برای نشستن بر صندلی استانداری بالا می‌بینند. میرلوحی و حسن رسولی که هر دو استاندار سابق بوده‌اند و حبیب زاده که معاون وزیر کشور بوده است، وزن بالایی در شورای شهر دارند. عملکرد اوسط هاشمی در سیستان و بلوچستان خوب بوده و در میان این افراد، بیشترین شانس را دارا است.

۵- چهره‌های سیاسی: قرار گرفتن بعضی اسامی در این فهرست، بیشتر یک اظهار ادب اعضای شورا به دوستان خود بوده تا مطرح کردن جدی یک گزینه برای شهرداری تهران. جواد امام (عضو ارشد دفتر خاتمی) صادق خرازی (دبیرکل حزب ندای ایرانیان) و مصطفی موسوی لاری (فرزند وزیر کشور دولت خاتمی) و ابراهیم انصاری لاری (رئیس منطقه آزاد کیش) از این افراد هستند.

۶- گمنام‌ها: چند چهره غیر مشهور هم در این فهرست هستند. حمید امامی، محمودرضا خواجه نصیر، علی مقدس زاده و محمدرضا واعظ مهدوی. بعید است این افراد شانس زیادی برای حضور در شهرداری تهران نداشته باشند.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 شهرداری تهران محسن هاشمی رفسنجانی مناف هاشمی نصرالله جهانگرد محمود میرلوحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۹۷۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم

آبله مرغان افراد را در هر سنی تحت تاثیر قرار می‌دهد؛ اما بیشتر کودکان را درگیر می‌کند. این ویروس به‌راحتی از افراد مبتلا به آبله مرغان به افرادی که تابه‌حال به این بیماری مبتلا نشده‌اند یا اینکه واکسینه نشده‌اند سرایت می‌کند.

به گزارش تجارت نیوز، اگر یک نفر به آن مبتلا شود، حدود ۹۰ درصد از افرادی که به او نزدیک‌اند و در برابر این ویروس مصون نیستند نیز به این بیماری مبتلا می‌شوند. این ویروس راه‌های انتقال زیادی دارد و قدرت مسری بودن آن تا حدی است که حتی با یک تماس کوچک هم منتقل می‌شود. ویروس واریسلا زوستر همچنین باعث بروز بیماری به اسم زونا می‌شود.

در صورت بروز علائم آبله مرغان به پزشک مراجعه کنید. اما رژیم غذایی مناسب برای آبله‌مرغان چیست؟

لبنیات

انبه

موز

عصاره قلم

سبزیجات تازه

سیر

زنجبیل (مقدار کم)

زردچوبه

ماست

بستنی

کلم‌بروکلی، کلم‌پیچ، اسفناج

تخم مرغ

لوبیا

دمنوش‌های گیاهی

سیب

در کل غذا‌هایی که سیستم ایمنی بدن را قوی‌تر می‌کنند و در عین حال برای فرد حساسیت هم ایجاد نمی‌کنند، بهترین منابع غذایی هستند. اما قبل از مصرف این نوع غذا‌ها با پزشک مشورت کنید.

دیگر خبرها

  • اولویت اول مجلس دوازدهم رفع مشکلات معیشتی مردم باشد
  • کشف شگفت انگیز سرنخ‌های ژنتیکی افسردگی
  • حل مشکل املای دانش‌آموزان با طرح بازی و ورزش معلم سمنانی
  • احداث مسیرهای پل ولایت و پل ششم در مراحل پایانی
  • مربی سابق استقلال: با این وضعیت شانس قهرمانی پرسپولیس بیشتر است | تیم اوسمار به هر رقیبی حداقل ۲ گل می زند
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • وحیدی: قادر به پذیرش بیشتر اتباع نیستیم
  • شهرداری به دنبال کاهش آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا
  • آرسن ونگر: هر تیمی می تواند به دورتموند گل بزند، چه برسد به پاری سن ژرمن!
  • «روانشناسی خودمانی» در بوستان «بهشت مادران» برگزار می‌شود