Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

امیر دریادار رستگاری رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع در همایش معاونین و مسئولان سیاسی نیروهای مسلح با تسلیت ایام اربعین حسینی(ع) گفت: امروز سازمان های تابعه وزرات دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح نماد عینی اقتصاد مقاومتی هستن؛ چرا که سیاست گزاری ها، دکترین ها، هدف گزاری ها، راهبردها و اقدامات با نیروهای کارآمد درونی و با دانش روز دنبال می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رستگاری افزود: استراتژیست ها  معتقد اند که صنایع دفاعی هر کشوری به لحاظ برخورداری از متخصص ترین افراد و پیچیده ترین فناوری ها به عنوان صنایع راهبردی کشورها به شمار می آید.

وی با بیان اینکه صنایع راهبردی کشورها  با همراهی نیروهای مسلح کشورهای متبوع به دنبال دستیابی به  ۴ هدف عالی هستند گفت:  استقلال و توسعه سیاسی، اقتدار نظامی، تولید علم، دانش وفناوری و در نهایت استقلال و توسعه اقتصادی از مولفه های اساسی و راهبردی کشورها در بحث توسعه است.

امیر رستگاری در ادامه با تقسیم بندی حوزه سیاسی به دو بخش داخلی و بین الملل با تشریح نقش صنایع دفاعی در سیاست داخلی اظهار داشت: صنایع دفاعی و نیروهای مسلح در سیاست داخلی عزت ملی، انسجام ملی، قدرت ملی و غرور ملی می آفرینند.

وی در همین زمینه با ذکر مصادیق نقش صنعت دفاعی در ایجاد غرور ملی افزود: توانمندی هدف گیری مقر دشمن در فاصله چندصد کیلومتری و یا ایجاد امنیت و مقابله با پدیده شوم دزدان دریایی در فاصله حدود  دوهزارکیلومتری خطوط مواصلاتی کشور و یا به طور مثال استمداد کشتی های خارجی از نیروی دریایی ارتش ج. ا.ا در اقیانوس هند جهت مقابله با دزدان دریایی و از این دست اقدامات موجب عزت، غرور و قدرت ملی است که در یک عرصه واقعی به منصه ظهور رسید.

رئیس سازمان صنایع دریایی با اشاره به نقش نیروهای مسلح و قدرت بازدارنگی دفاعی در سیاست خارجه گفت: به میزانی که قدرت دفاعی و بازدارنگی افزایش یابد دیپلمات ها می توانند قدرت گفتگو و چانه زنی داشته باشند. چون در دنیای امروز در گفتگوها اخلاق و منطق تاثیرگذار نیست و زور حاکم است؛ وقتی درجایی در میز مذاکره به بن بست میرسید، طرف مقابل از گزینه نظامی روی میز همیشه صحبت می نماید.  بنابراین اقتدار نظامی و دفاعی  یکی از ارکان اصلی بازدارندگی، حفظ تمامیت سرزمینی و استقلال کشور است.

وی درادامه گفت: در حوزه تولید علم، دانش و فناوری اگر ما به ریشه علوم و فناوری در طول تاریخ بشر توجه کنیم خواهیم دید بسیار زیادی از علوم، دانش ها و فناوری ها ابتدا در مراکز پژوهشی و تحقیقاتی نیروهای مسلح کشورها شکل گرفته اند؛ فناوری موتور جتی که امروز در همه هواپیماها در حال استفاده است در اواخر جنگ جهانی دوم توسط آلمان ها اختراع شد. در انرژی هسته ای که امروزه در حوزه های نیروگاهی، کشاورزی، رادیو داروها و رادیو درمانها در حال استفاده است، در بدترین حالت ممکن یعنی در ساخت بمب اتم توسط آمریکاهایی ها در هیروشیما و ناکازاکی مورد استفاده قرار گرفت.

رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع در پایان با اشاره به  نفوذ اقتصادی به عنوان یکی از دکترین های نفوذ در کشورها بیان کرد: در  نفوذ نظامی به هرحال جو کشور مورد نفوذ را به هم میریزد و با ایجاد حالت ناسیونالیستی مردم آن کشور به مقابله بر می خیزند. در حالیکه در  نفوذ اقتصادی که  اثرات آن  نسبت به نفوذ نظامی بیشتر است  مردم کشور مورد نفوذ حساسیتی به آن نشان نمی دهند و در این حالت تقریبا تمامی ارکان کشور مورد نفوذ تحت تاثیر نفوذ اقتصادی کشور صاحب صنعت قرار میگیرد.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: نیروهای مسلح اقتصاد مقاومتی فناوری صنعت دزدان دریایی کشتی اقیانوس هند اخلاق جنگ جهانی دوم آلمان انرژی هسته ای آلمان استقلال انرژی هسته ای کشاورزی وزارت دفاع پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۹۸۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدیه مجلس به وزارت دفاع /سازمان سپند چه کمکی به نیروهای مسلح می کند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سردار رضا طلایی‌نیک، سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درباره کلیات طرح تشکیل سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) وزارت دفاع اظهار کرد: طرح تقویت و توسعه علوم پژوهش و نوآوری دفاعی را دانشمند شهید فخری‌زاده به عنوان رییس سازمان سپند، پیش از شهادت با هم‌فکری مجموعه‌ای از همکاران و جمعی از نمایندگان دوره فعلی مجلس طراحی کرد.

بنابر روایت مهر، سخنگوی وزارت دفاع افزود: در حوزه نیروهای مسلح و بخش دفاعی رویه این است که زمانی که یک ضرورت راهبردی و بنیادی پیش می‌آید و لازم است که ساختاری ایجاد شود، باید اذن فرماندهی کل قوا اخذ شود و با این اخذ آن ساختار تأسیس می‌شود.

وی ادامه داد: زمانی که رهبر معظم انقلاب اسلامی به تشکیل سازمان جدیدی اذن بدهند، می‌فرمایند که بعداً سیر قانونی آن را نیز طی کنید، بر همین اساس ۱۴ سال قبل اذن از رهبری انقلاب برای تشکیل این سازمان گرفته شد و ۶ سال قبل اساسنامه موقت این سازمان تصویب شد.

طلایی‌نیک گفت: علت برتری امروز قدرت دفاعی ما در منطقه و منفعل‌شدن دشمنان ما این است که نظام دفاعی کشورمان دانش‌پایه است. سازمان سپند به همه نیروهای مسلح خدمات علمی می‌دهد.

وی اظهار کرد: امروز در وزارت دفاع با ۱۰۰ دانشگاه قرارداد فعال داریم و در حال استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه‌ها هستیم. همچنین با ۱۲۰۰ شرکت دانش‌بنیان قرارداد جاری داریم اما استفاده ار دانش و توانمندی نخبگان و جوانان مستعد کشور، نیازمند سازمانی است که عهده‌دار این مسؤولیت شود.

سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح تاکید کرد: سازمان سپند در سطح مرزشکنی دانش حرکت می‌کند، یعنی این سازمان باید به حوزه‌های مرزشکنی دانش به گونه‌ای ورود کند که دشمن غافلگیر شود.

ذوالنوری: مجلس با تصویب کلیات طرح تأسیس «سپند» هدیه خوبی به نیروهای مسلح داد

همچنین بنابر روایت ایسنا، مجتبی ذوالنور نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه روز یکشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ صحن مجلس با اشاره به تصویب کلیات طرح تشکیل سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی(سپند) وزارت دفاع گفت: امروز در سالروز تاسیس شجره طیبه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و در زمانی که نیروهای مسلح ما در سپاه اقتدار، صلابت و قدرت مردم عزیز ما را به نمایش گذاشتند و رژیم صهیونیستی را تنبیه کردند، در مجلس هدیه خوبی به نیروهای مسلح و بدنه دفاعی نظام اسلامی داده شد.

وی با بیان اینکه «دنیا به سمت جنگ‌ها و تجهیزات نوین و زیستی در حال حرکت است»، اظهار کرد: اقدام امروز مجلس زمینه فعالیت مدافعان کشور را در پیش دستی در کسب قدرت بازدارندگی و تنبیه دشمنان اسلام و ضمانت امنیت کشور، امکان پذیر کرد؛ در همین زمینه نیز از نیروهای مسلح وزارت دفاع و همه عزیزان حوزه دفاعی و همچنین نمایندگان مجلس تقدیر و تشکر می‌کنم.

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1897859

دیگر خبرها

  • پیام‌عملیات وعده صادق، قدرت و استقلال ایران بود
  • بهره مندی سازمان سپند از تخفیف های صنایع نظامی
  • سپند از امتیاز صنایع دفاعی و شرکت‌های دانش‌بنیان برخوردار می‌شود
  • رئیسی: پیشرفت‌های نیروهای مسلح تحت مدیریت عالی رهبر انقلاب موجب ایجاد امنیت، اقتدار و امید برای مردم و کشور شده است
  • پیشرفت‌های نیروهای مسلح، موجب اقتدار است/تعیین دو استاندار
  • تجلیل از مدافعان امنیت و اقتدار کشور در مهاباد
  • هدیه مجلس به وزارت دفاع /سازمان سپند چه کمکی به نیروهای مسلح می کند؟
  • تصویب کلیات طرح تشکیل سازمان «سپند» وزارت دفاع/ تشکیل سازمان «سپند»باعث قدرت بازدارندگی کشور می‌شود
  • سازمان «سپند» در سطح مرزشکنی دانش حرکت می‌کند
  • موافقت قاطع مجلس با کلیات طرح تشکیل سازمان پژوهش و نوآوری سپند نیروهای مسلح