Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - گروه های بین المللی مدافع حقوق مدنی در پی انتخاب «ژائیر بولسونارو» سیاستمدار راستگرای برزیل به عنوان رئیس جمهوری این کشور، نسبت به کاهش آزادی های مدنی هشدار دادند.

به گزارش دوشنبه خبرگزاری پرس آسوسیشن انگلیس، رئیس جمهوری منتخب برزیل به دفاع از قانون اساسی این کشور وعده داده و این درحالی است که رقیب چپگرای وی از تلاش برای افزایش مخالفت با دولت خبر داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ازسویی گروه های مدافع حقوق مدنی درخصوص کاهش آزادی های مدنی هشدار داده اند.
این دو چشم انداز موید این واقعیت است که پایان انتخابات ریاست جمهوری در برزیل، پایان خشونت طلبی در این کشور نیست و چالش های بسیاری پیش روی بزرگترین کشور آمریکای لاتین قرار دارد.
'بولسونارو ' در تلاش برای کاستن از شدت نگرانی ها گفت که در پی انتخاباتی که اختلافات عمیق در این کشور را مشخص کرد، برای آرام کردن برزیل اقدام می کند.
انتخابات ریاست جمهوری برزیل بارها به واسطه خشونت طلبی مخدوش شد و شخص رئیس جمهوری در دوره نامزدی برای انتخابات هدف حمله با سلاح سرد قرار گرفت و تقریبا تا آستانه مرگ پیش رفت.
وی در اولین نطق پس از پیروزی اش خطاب به مردم برزیل گفت: این کشور متعلق به همه ماست. وی برزیل را کشوری برخوردار از تنوع نظرات، نژادها و گرایش ها برشمرد.
پیروزی وی، گرایش های راستگرایی را در چهارمین دمکراسی بزرگ جهان پس از چهار انتخابات پی در پی که در جریان آن نامزدهای چپگرا پیروز شدند، رواج داد.
بولسونارو همچون دیگر رهبران راستگرای جهان که قدرت گرفته اند، محبوبیت خود را از قبل سخنان تند و مواضع افراطی کسب کرد و همچون بسیاری، وی مطمئن است که در مسیر ریاست جمهوری با مقاومت سخت گروه های نگران از مخالفت با نهادهای دمکراتیک مواجه می شود.
در میان رهبرانی که به رئیس جمهوری برزیل تبریک گفتند، نام «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا به چشم می خورد.
ترامپ در توئیتی از گفت وگوی بسیار خوب خود با رئیس جمهوری منتخب برزیل خبر داد و تاکید کرد که دو کشور در مورد همکاری نزدیک در زمینه تجارت، مسائل نظامی و موضوعات دیگر به توافق دست یافته اند.
بولسونارو بخش زیادی از کمپین انتخاباتی اش را به بهره برداری از اختلافات اختصاص داد و از توئیتر به عنوان ابزاری برای انتقاد از حزب رقیب خود موسوم به حزب کارگران استفاده کرد.
مردم برزیل در هفته های اخیر با پیام هایی در شبکه های اجتماعی بمباران شدند که از طریق آن «فرناندو حداد» نامزد حزب کارگران مورد انتقاد قرار گرفت و محکوم شد.
انتخابات ریاست جمهوری برزیل، رقابتی متشنج بود تا جایی که رقیب 'بولسونارو ' به وی تبریک نگفت. در بحبوحه جشن های حامیان پیروز این انتخابات، گزارش هایی در مورد درگیری بین حامیان و مخالفان وی مخابره شد.
براساس این گزارش، روی کارآمدن 'بولسونارو' با قدرت گرفتن رهبران راستگرا در کشورهای بسیاری هم زمان است، اما به پیام های تند وی به دلیل خشم مردم نسبت به طبقه سیاسی کشور پس از سال ها فساد مالی، اقتصادی ضعیف و افزایش خشونت، با خوشایندی پاسخ داده شد.
با این همه، نامزدی 'بولسونارو' برای احراز پست ریاست جمهوری، نگرانی های شدیدی را رقم زد مبنی بر اینکه وی حقوق مدنی را کاهش می دهد و نهادهای دمکراتیک را تضعیف می کند.
وی به طور معمول، زنان، همجنس گرایان و رنگین پوستان را مورد تحقیر قرار داده و گفته است که مردان نظامی را در کابینه اش منصوب می کند.
تنها دقایقی پس از اعلام پیروزی وی در انتخابات، گروه های بین المللی مدافع حقوق مدنی در این خصوص ابراز نگرانی کردند.
سازمان دیده بان حقوق بشر از قوه قضائیه برزیل و نهادهای دیگر در این کشور خواست در مقابل تضعیف حقوق بشر، حکومت قانون و دمکراسی در دوره زمامداری دولت بولسونارو مقاومت کنند.
«استیو شوآرتزمن» کارشناس صندوق دفاع از محیط زیست هشدار داد که وعده های بولسونارو در مورد مسائل زیست محیطی، خطرناک است.
رئیس جمهوری منتخب برزیل بارها گفته است که کشورش را از توافق آب و هوایی پاریس خارج می کند. وی همچنین درخصوص کاهش مقررات زیست محیطی و برقراری روابط دوستانه تر برزیل با سرمایه گذاران بین الملل وعده داده است.
شبک**اروپام**9109**1392

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي برزيل رئيس جمهوري آزادي هاي مدني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۹۹۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ترامپ برای حل مساله اوکراین

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور پیشین آمریکا و نامزد فعلی انتخابات ریاست جمهوری پیش رو طرحی را برای حل مسالمت آمیز اوکراین تدوین کرده است.

براساس گزارش دیلی تلگراف، رئیس جمهور سابق آمریکا تا زمان انتخابات طرح خود درباره اوکراین را علنی نخواهد کرد.

پیشتر ترامپ در پایان ماه آوریل در مصاحبه‌ای با تایم گفته بود که در صورت انتخاب شدن به اوکراین کمکی نخواهد کرد مگر اینکه اروپا وارد عمل شود. «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور پیشین آمریکا که اکنون نامزد اصلی جمهوری خواهان برای رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری این کشور در سال ۲۰۲۴ به شمار می‌رود، درباره کمک آمریکا به اوکراین در صورت بازگشت به کاخ سفید گفته بود: «در بازگشت به کاخ سفید به کی‌یف کمک خواهم کرد اما به این شرط که اتحادیه اروپا نیز باید هزینه را پرداخت کند.»

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا گفت که اروپا نیز باید سهم خود را در کمک به اوکراین بپردازد.

ادعای ترامپ در حالی صورت گرفته است که گفتگوی هیأت‌های آمریکا و اوکراین پیرامون توافقنامه امنیتی بلندمدت میان دو کشور از روز سه شنبه گذشته بار دیگر آغاز شده است.

بر اساس اعلام رسانه‌ها، وزارت امور خارجه آمریکا در این ارتباط خبر داد که هیأت‌های ایالات متحده و اوکراین در مورد ادامه مذاکرات بر سر توافقنامه امنیتی بلندمدت بین واشنگتن و کی یف گفتگو کردند.

این در حالی است که وادیم اسکپتسکی معاون رئیس کل اطلاعات وزارت دفاع اوکراین از سقوط قریب الوقوع شهر راهبردی این کشور به دست روس‌ها خبر داد.

وی افزود: سقوط شهر راهبردی جاسوف یار به دست نیروهای ارتش روسیه حتمی است.

این مقام اوکراینی با اشاره به تنگایی که نیروهای این کشور در ارتفاعات شهر چاسوف یار با آن دست و پنجه نرم می‌کنند از سقوط این شهر مشابه شهر آودیواکا در آینده نزدیک خبر داد.

وی به اهمیت راهبردی این شهر برای نیروهای اوکراینی اشاره کرد و گفت: تسلط روس‌ها بر این شهر راه برای تسلط آنها بر شهرهای بزرگ در دونتسک هموار خواهد کرد.

این درحالی است که پیش از این الکساندر سیرسکی فرمانده ارتش اوکراین از اوضاع سخت نیروهای این کشور در خطوط نبرد خبر داده بود.

سرگئی شویگو وزیر دفاع روسیه هفته گذشته اعلام کرده بود که نیروهای روسی در حال حاضر ابتکار عمل را در جبهه‌ها در دست دارند.

طی روزهای گذشته روس‌ها بر بردیچی، بوگدانوفکا، نوومیخلوفکا، سیمینوفکا و پرفومایسکو مسلط شده‌اند.

کد خبر 6096075

دیگر خبرها

  • اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان
  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • ترامپ سر به سر ایران خواهد گذاشت؟ /هشدار رسانه اصلاح طلب به دولت رئیسی درباره ۲ خطر در کمین ایران
  • آنچه دربارۀ دیکتاتوری گفتم جدی نبود- ترامپ
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • هشدار مجارستان برای احتمال وقوع جنگ جهانی سوم
  • بازی جدید قالیباف برای حفظ صندلی ریاست /تندروها شمشیر را از رو بسته اند /وعده های عجیب کاندیداهای ریاست مجلس
  • چه کسی محجور است؟/ آثار حقوقی شخص محجور
  • طرح ترامپ برای حل مساله اوکراین