Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-05-01@03:41:20 GMT

واردات شیرخشک منتفی شد

تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۲۹۹۴۰۴

واردات شیرخشک منتفی شد

 به گزارش سرویس اقتصادی جام نیـوز، رضا باکری، دبیر انجمن صنایع لبنی درباره آخرین وضعیت واردات شیرخشک اظهار کرد: وزارت جهاد کشاورزی و دامداران در جلسه اقتصادی دولت ادعا کردند که شیرکافی در اختیار دارند و می توانند کسری دریافت شیرخام کارخانه های لبنی را تامین کنند، بنابراین واردات شیرخشک منتفی شد.

 

وی افزود: در جلسه اخیر، دامداران تنها بر روی قیمت شیرخام بحث داشتند که بدین منظور قرار شد آنها اسناد و مدارک قیمت تمام شده را در اختیار سازمان حمایت بگذارند تا پس از بررسی اسناد، قیمت شیرخام و برحسب آن فرآورده های لبنی تعیین تکلیف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

باکری ادامه داد: با وجود آنکه وزارت جهاد کشاورزی و دامداران اذعان می‌کند که می‌تواند جوابگوی تامین شیر کارخانه های لبنی و شیر خشک باشند، اما صنایع لبنی دیگر اصراری به واردات شیر خشک ندارد تا ببیند که آیا دامداران می توانند شیر مورد نیاز را تامین کنند یا خیر.

 

دبیر انجمن صنایع لبنی نیاز روزانه کارخانه های لبنی را 19 هزارتن و کارخانه های شیر خشک 2 هزار و 500 تن اعلام کرد.

 

به گفته وی؛ اگر دامداران توانستند شیرخام مورد نیاز صنعت را تامین کنند، همچنان بحث منتفی شدن واردات شیرخشک بر قوت خود باقی می ماند و در صورت استمرار کمبود شیرخام، دامداران و مسئولان وزارت جهاد کشاورزی باید پاسخگوی وزیران باشند.

 

اظهارات دامداران صحت ندارد

باکری در پاسخ به این سوال که آیا ادعای دامداران مبنی بر افزایش تقاضا برای خرید شیرخام از سوی کارخانه های لبنی و رونق صادرات را تایید می‌کنید یا خیر، بیان کرد: هم اکنون کارخانه های لبنی با ظرفیت سال گذشته به تولید خود ادامه می‌دهند، ضمن آنکه براساس آمار گمرک صادرات محصولات لبنی در شش ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل 18 درصد کاهش یافته است.

 

دبیرانجمن صنایع لبنی در ادامه افزود: صادرات محصولات لبنی و تقاضای بازار داخل برای خرید محصولات لبنی بیانگر آن است که کارخانه ها در سه ماه گذشته نسبت به مدت مشابه قبل 20 تا 25 درصد کمتر شیر دریافت کردند که با این وجود اظهارات دامداران کذب است.

 

وی در پایان در پاسخ به این سوال که با وجود درخواست دامداران برای بررسی قیمت تمام شده احتمال افزایش قیمت لبنیات در بازار وجود دارد یا خیر، بیان کرد: براساس آخرین مصوبه ستاد تنظیم بازار در 2 مرداد ماه سال جاری، نرخ خرید هر کیلو شیرخام از دامداران یک هزار و 570 تومان تعیین شد که آنها به سبب افزایش قیمت تمام شده خواستار افزایش نرخ به 2 هزار تومان شدند که اگر پس از بررسی اسناد و دفاتر این نرخ مورد تایید سازمان حمایت قرار گیرد، این افزایش شیرخام به انضمام مواد پتروشیمی در قیمت های جدید لبنیات محاسبه خواهد شد.

باشگاه

110

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: صنایع لبنی افزایش قیمت لبنیات دامداران قیمت لبنیات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۹۹۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات نفت هند از روسیه افزایش و از عربستان کاهش یافت

داده‌های مربوط به رهگیری نفتکش‌ها نشان می‌دهد واردات نفت هند در ماه آوریل از روسیه افزایش و از عربستان سعودی کاهش یافت.

به گزارش خبرگزاری رویترز، داده‌های شرکت رهگیری نفتکش‌ها و کشتی‌های کپلر و ال‌اس‌ئی‌جی نشان می‌دهند که هند در ماه آوریل نسبت به ماه پیش از آن، نفت بیشتری از روسیه وارده کرده اما واردات نفت این کشور از عربستان سعودی و عراق کاهش یافته است.

پالایشگاه‌های هند از زمان آغاز تنش‌ها بین مسکو و کی‌یف در فوریه ۲۰۲۲ که سبب تحریم نفت روسیه از سوی کشورهای غربی شد، نفت روسیه را وارد کرده است.

بر اساس داده‌های منتشرشده، روسیه در ماه آوریل بزرگترین عرضه‌کننده نفت به هند است و پس از آن عراق و عربستان سعودی قرار دارند.

این داده‌ها نشان می‌دهند که هند، سومین واردکننده و مصرف‌کننده بزرگ نفت در جهان، واردات نفت را در ماه آوریل ۱۳ تا ۱۷درصد نسبت به ماه‌های گذشته افزایش داده است.

در همین حال، واردات نفت این کشور از عراق ۲۰ تا ۲۳درصد کاهش یافته است.

بر اساس داده‌های شرکت ال‌اس‌ئی‌جی، پیش‌بینی می‌شود واردات روزانه نفت هند از روسیه از یک میلیون و ۷۵۰ هزار بشکه در ماه آوریل به یک میلیون و ۱۰۰ هزار بشکه در ماه مه کاهش یابد.

دیگر خبرها

  • تامین ارز برای واردات کالا‌های اساسی، صنایع و خدمات از ۴.۸ میلیارد دلار گذشت
  • واردات نفت هند از روسیه افزایش و از عربستان کاهش یافت
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • گلایه والدین از افزایش قیمت برخی برند‌های شیرخشک
  • رشد غیرمتعارف تامین ارز برای واردات مرغ و گوشت
  • رشد غیرمتعارف تامین ارز برای واردات گروه کالایی گوشت مرغ و گوشت قرمز
  • ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • اراضی نهضت ملی مسکن برای ۴۰ هزار متقاضی در شهر پرند هنوز تامین نشده است
  • ضرورت خرید تضمینی ۲ میلیون راس دام مازاد از دامداران
  • تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!