Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر رفاه گفت: از زیرمجموعه ها خواستیم برنامه صد روزه ارائه داده و وضعیت مجموعه خود را ظرف یک هفته گزارش دهند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد شریعتمداری در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: باید تلاش کنیم در شرایط فعلی کمترین آسیب به مردم وارد شود.

وی گفت: در تجارب جهانی کشورهای دارای نظام جامع در شرایط خاص، می‌بینیم مردم کمتر آسیب دیدند اما ما باید حتما نگاه جدیدی را حاکم کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شریعتمداری افزود: در عمل آنجا که باید، اتفاقی نمی‌افتد و سیاست گذاری و اجرا دچار مشکلات عمده است. به عنوان مثال درباره نظام چندلایه تأمین اجتماعی مدت‌های مدیدی صحبت‌ می‌شود و صندوق ها یکپارچه نیستند. این روند حاکم، مدل قابل دفاعی در دنیا نیست و باید به سمت تجمیع توانایی‌های موجود برویم.

وی با طرح این پرسش که «متولی کودکان کار کیست؟» گفت: چند نهاد در این امر مسئولند و در مجموع هیچ کدام هم مسئول نیستند. هم به اصلاح ساختاری و هم به تجمیع توان‌های مالی و معنوی نیاز داریم. 

وزیر رفاه خطاب اصحاب رسانه گفت: شما چشم بیدار مردم در تشخیص نقاط ضعف هستید و میتوانید هموارکننده مسیر باشید.

شریعتمداری با بیان اینکه اصحاب رسانه باید مسائل خرد را نیز همانند کلان مورد توجه قرار دهند، گفت: باید این ارتباط دوسویه حفظ شود و ضابطه‌مند ادامه یابد. 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: جلسات مختلفی با شرکای اجتماعی تشکیل دادیم و وعده دادیم شورای عالی رفاه تشکیل شود. هیئت امنای تامین اجتماعی نیز همین‌طور، مدت‌های مدیدی است تشکیل جلسه نداشته است. 

وی ادامه داد: تعیین خط مشی و سیاست گذاری کلی در تامین اجتماعی در شورای سه جانبه گرایانه تامین اجتماعی با شرکای اجتماعی و دولت هدف ماست. این راه‌های میانبر برای حل مشکلات را باید طی کرد.

وی در پایان این نشست پس از شنیدن سوالات خبرنگاران گفت: صحیح است که با کاهش امید اجتماعی در سطوح مختلف مواجهیم و قابل انکار نیست اما نقاط امیدی هم وجود دارد. طبق برخی نظرسنجی ها عرق ملی در روزهای اخیر ۲۰درصد افزایش یافته است.

شریعتمداری ادامه داد: یکی از کارهایی که باید در حل آسیب‌های اجتماعی کنیم، جلب مشارکت های مردمی است. پذیرش کمک مردم از مردم بالاتر است تا مردم از دولت.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: مردم باید احساس کنند تکیه گاه مستحکمی دارند و مجموعه قوا برای حمایت در برابر دشمن ایستاده اند که مقام معظم رهبری نیز به این امر تاکید فرمودند.

شریعتمداری درباره مشکلات خبرنگاران گفت:  پیشنهاد می کنم کارگروهی تشکیل دهیم تا مشخص شود چه کمکی می‌توانیم به آنها کنیم. اگر جامعه رسانه با نشاط باشد مردم هم احساس نشاط می‌کنند.

وی همچنین درباره ادغام صندوق‌های بیمه‌ای گفت: با وزیر بهداشت سالهاست رفاقت دارم. می توانیم با هماهنگی با یکدیگر جلو برویم. باید با همدیگر هماهنگ می‌شدیم تا بیشتر به مردم کمک کنیم. با هرچه به دریافت بهتر خدمات از سوی مردم کمک کند، موافقم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: باید بدهی ما به مجموعه وزارت بهداشت تسویه شود. وزارت بهداشت متولی امر درمان است، البته تامین اجتماعی شریک بزرگ درمان است و رفیق بزرگ و همراه بزرگی هم برای وزارت بهداشت هستیم و امیدواریم در این مسیر با هماهنگی پیش برویم و به مردم آرامش بدهیم تا مشکلات حل شوند.

وی افزود: ادغام صندوق های بیمه ای نیز راهکار بدی نیست اما باید کارشناسی شود. ۵۰ هزار میلیارد از محل تهاتر بدهی های تامین اجتماعی باید امسال محقق شود که کمک بزرگی است. ۳۰ هزار میلیارد تومان برای همسان سازی نیاز داریم و باید در چند مرحله به سمت تحقق آن پیش برویم.

شریعتمداری به طرح های مختلف اشتغال زایی اشاره کرد و گفت: بیکاری آسیب های بزرگی به همراه دارد. صیانت از اشتغال موجود و ایجاد اشتغال های سریع بسیار مهم است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: منشور ارائه خدمات منشور کاملی است. باید در حوزه‌های گوناگون این کار را انجام دهیم. شفافیت از مهم‌ترین عوامل رفع فساد است که در منشور ارائه خدمات به آن اشاره شده است.

وی درباره قانون منع بکارگیری بازنشستگان نیز اظهار کرد: باید  پیشکسوتان را اکرام کنیم. درست است که جوان ها باید وارد میدان کار شوند و ما مکلف هستیم از جوانان استفاده کنیم اما نباید به این معنا باشد که حرمت پیشکسوتان حفظ نشود.

شریعتمداری ادامه داد: از زیرمجموعه ها خواستیم برنامه صد روزه ارائه دهند و وضعیت مجموعه خود را ظرف یک هفته گزارش دهند. تلاش می‌کنم در این سه ماه به اندازه چند ماه کار کنیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: با نظام پرداخت ناهماهنگ حقوقی روبرو هستیم و در واقع این نظام پرداخت هماهنگ نیست.

وی عنوان کرد: سازمان امور استخدامی در دولت فعالیت می کند و امیدواریم این امر مورد توجه جدی قرار بگیرد.

وی همچنین افزود: بیمه بیکاری ما خوب است اما گستره محدودی دارد و سیستم به جای آنکه اشتغال افزا باشد، بیکاری زاست و تلاش می کنیم اشکالات موجود را رفع کنیم.

شریعتمداری به بدهی های دولت به تامین اجتماعی  اشاره کرد و گفت: اقدامات مربوط به تسویه این بدهی شروع شده است.

منبع: فارس

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۹۹۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰۰ برنامه هفته کار وکارگر در مازندران اجرا می شود

به گزارش خبرنگار مهر، علی باقری صبح چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: در تقویم جمهوری اسلامی ایران، پنجم تا یازدهم اردیبهشت هر سال با عنوان «هفته کار و کارگر» نام‌گذاری شده است که در استان نیز با برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های مختلف، گرامی داشته می‌شود.

وی شعار هفته کارگر امسال را «مشارکت کارگر، جهش تولید، ایران قوی» عنوان کرد و افزود: هشتگ هفته کار و کارگر در فضای مجازی «پای کار ایرانیم» انتخاب شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اعلام اینکه محور برنامه‌های هفته کار و کارگر، تکریم و پاسداشت مقام کارگر و ارج نهادن به زحمات و تلاش‌های این قشر بی ادعا اما بسیار مهم و اثر گذار در جامعه است، خاطرنشان کرد: به‌مناسبت هفته کار وکارگر بیش از ۳۰۰ برنامه در استان با همکاری تشکل‌های کارگری، کارفرمایی و تعاونگران و بسیج کارگری برگزار می‌شود.

باقری تصریح کرد: غبارروبی و تجدید میثاق با آرمان‌های والای شهدا در سراسر استان، برگزاری سی و پنجمین جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید استان و تجلیل از بیش از ۲۰ کارگر نمونه، گروه کار نمونه، واحد نمونه، مسئول ایمنی نمونه، خانه بهداشت کارگری برتر، برگزاری مانور ایمنی در کارگاه‌های پرخطر در سراسر استان، دیدار با خانواده شهدای کارگری، برپایی میز خدمت کارگری در شهرک صنعتی مصطفی خمینی ساری، دیدار کارگران و نمایندگان جامعه کار و تولید استان با مسئولان ارشد استان و برگزاری یادواره شهدای کارگری استان در شهرستان سوادکوه از مهم‌ترین برنامه‌های هفته کار و کارگر در استان است.

وی با اشاره به اینکه نیروی کار مهمترین سرمایه کشور است، بیان کرد: مجموعه تعاون، کار و رفاه اجتماعی پرمخاطب ترین گروه هدف شعار امسال بنام جهش تولید با مشارکت مردم است و برای رفع مشکلات کارگری استان تلاش می‌کنیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران احیای تعاونی‌ها را به عنوان یکی از ارکان اصلی مشارکت مردم در اقتصاد اعلام کرد و افزود: در نامگذاری سال جاری، به مقوله «مشارکت مردم» در جهش تولید توجه شده است و تاکید بر این مهم، به منزله ایجاد فرصت برای رشد تعاونی‌ها است.

باقری گفت: برای تحقق شعار سال باید از توانمندی تک‌تک آحاد جامعه و به‌ویژه بخش تعاون، کار و رفاه اجتماعی استفاده کنیم.

کد خبر 6087411

دیگر خبرها

  • برنامه‌ریزی‌ها به سمت ایجاد هماهنگی میان فعالان اجتماعی پیش رود
  • بیش از ۳۰۰ برنامه هفته کار و کارگر در مازندران برگزار می‌شود
  • پورمختار: مراکز پژوهشی، راهکارهای عملی برای مشارکت مردم در جهش تولید ارائه کنند
  • ۳۰۰ برنامه هفته کار و کارگر در مازندران اجرا می شود
  • گرامیداشت هفته کارگر در مازندران با ۳۰۰ برنامه
  • ۳۰۰ برنامه هفته کار وکارگر در مازندران اجرا می شود
  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی‌چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • مهلت هفت روزه به کارفرمایان برای معرفی اتباع غیرمجاز
  • نظر دولت درباره تعطیلات آخر هفته؛ پنجشنبه یا شنبه‌ها؟
  • واکنش معاون وزیر کار به مسأله کاهش حقوق/تکلیف حقوق کارگران در صورت تعطیلی ۵ شنبه چیست؟