Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران،«آنگلا مرکل» به عنوان قدرتمندین سیاسمتدار زن در  اروپا و جهان اعلام کرده است که از رهبری حزبش کنار می رود و در سال 2021 نیز از صدر اعظمی آلمان کناره گیری می کند.

صدراعظم آلمان به رهبران حزب دموکرات مسیحی گفته است که او دیگر در ماه دسامبر سال جاری خود را نامزد رهبری حزب نخواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از ریزش آرای حزب «دموکرات مسیحی» آلمان به رهبری آنگلا مرکل در انتخابات ایالت «هسن» که یکشنبه ۲۸ اکتبر برگزار شد، صدر اعظم آلمان اعلام کرد که در کنگره بعدی حزب دموکرات مسیحی، نامزد ریاست حزب نخواهد شد. مرکل گفت در سال ۲۰۲۱ بعد از پایان چهارمین دوران صدراعظمی‌اش از قدرت کناره‌گیری می‌کند.

آنگلا مرکل در سخنان خود دراین باره گفت: ««به عنوان صدراعظم آلمان و رئیس حزب دموکرات مسیحی مسئولیت تمام موفقیتها و شکستها به عهده من است. نتیجه انتخابات ایالتی هسن پیام روشنی بود مبنی بر اینکه به شکل کنونی نمی‌توان ادامه داد.»

مرکل ۶۴ ساله از سال ۲۰۰۰ تاکنون ریاست حزب دموکرات مسیحی آلمان را برعهده دارد.

این اولین بار است که صدراعظم آلمان از ریاست حزب دموکرات مسیحی کناره‌ گیری می‌کند. به این ترتیب برخلاف تمام رهبران گذشته این کشور صدراعظم آلمان دیگر مقام ریاست حزبش را نخواهد داشت.

صدراعظم آلمان در این باره گفت: «به خوبی می‌دانم که چنین اقدامی در تاریخ آلمان بی‌سابقه است. من این تصمیم را با سنجیدن جنبه‌های مختلف آن گرفتم. من به عنوان صدراعظم آلمان متولد نشدم.»

نتایج انتخابات روز گذشته در ایالت هسن که گویای شکست سنگین حزب دموکرات مسیحی بود می‌تواند از جمله عوامل موثر در تصمیم مرکل بوده باشد. نتایج اولیه انتخابات ایالت هسن نشان می‌دهد که حزب مرکل نسبت به انتخابات قبلی حدود ۱۱ درصد آرای خود را از دست داده است.

تحولات سیاسی در آلمان در ماه‌های گذشته باعث افزایش اقبال به حزب راستگرای افراطی «آلترناتیو برای آلمان» شده که اکنون نمایندگانش وارد مجلس های ایالتی تمام ایالت‌های المان شده‌اند.

شکست در انتخابات ایالت هسن و پیش از آن نتایج انتخابات ایالت «بایرن» از تزلزل موقعیت مرکل حکایت دارد و اکنون با اعلام این که او نامزد ریاست حزب نمی‌شود، وضعیت برای حزب دموکرات مسیحی متزلزل‌تر خواهد شد.

تضعیف مرکل در خانه، جایگاه او را در اروپا نیز تضعیف می‌کند به ویژه که پرونده مهم خروج انگلیس از اتحادیه اروپا همچنان لاینحل روی میز مانده است و بحران تصویب بودجه ایتالیا و چشم‌انداز اقبال به احزاب پوپولیستی در اروپا از جمله نگرانی‌هایی است که برای رفع آنها نقش آلمان محوری است.

آنگلا مرکل متولد 1954 در «هامبورگ» است. او جوانی و تحصیلاتش را در این شهر گذراند. وی پس از اتحاد دو آلمان وارد سیاست و سال 1990 نماینده مجلس از حزب دموکرات مسیحی شد. او سال 1991 از طرف «هلموت کهل» صدراعظم سابق به‌عنوان وزیر زنان و جوانان انتخاب و سال 1994 نیز وزیر محیط زیست شد. 

خانم مرکل از سال 2000 تاکنون ریاست حزب دموکرات مسیحی بوده است. وی سال 2005 به‌عنوان اولین زن در تاریخ آلمان صدراعظم کشورش شد. در انتخابات ایالتی دیروز در «هسن» آلمان حزب دموکرات مسیحی به رهبری مرکل با کاهش 11 درصدی آرا نسبت به سال 2013 مواجه و باعث انتقادات زیادی در میان حامیانش شد.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: راه پیمایی اربعین منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی آلمان آنگلا مركل راه پیمایی اربعین منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۰۰۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهبر حزب سعادت ترکیه از سمت خود کناره گیری می‌کند

رهبر حزب سعادت ترکیه با بیان اینکه به دلیل مسائل مربوط به سلامتی دیگر توان اداره حزب را ندارد، گفت: به زودی از سمت خود کناره گیری می‌کنم. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، تمل کارا ملا اوغلو رهبر حزب سعادت ترکیه اعلام کرد که به دلیل کهولت سن و مسائل مربوط به سلامتی از سمت خود استعفا می دهد.

وی با بیان اینکه وضعیت سلامتی ام دیگر اجازه نمی دهد که این مسئولیت را به دوش بکشم، گفت: در این دوره از انتخابات(شهرداری ها) من تنها توانستم به 4 جا سفر کنم. این برای یک رهبر حزب کاستی بزرگی است. برای این نبود که نمی خواستم بروم، بلکه وضعیت سلامتی ام اجازه نمی داد. پس از آن، یک هفته در بیمارستان زیر سرم بودم و امروز کمی بهتر هستم.

رهبر حزب سعادت افزود: بهبودی امروزم موقتی است. در 4 سال پیش رویمان اگر انتخابات زود هنگام نباشد، فرصت داریم تا تشکیلاتمان را به شکلی قدرتمند توسعه دهیم. البته از سیاست به طور کامل کناره گیری نخواهم کرد بلکه از رهبری حزب کنار می روم و هر کدام از برادرانمان مدیرکل حزب شود به بالاترین شکل از او حمایت خواهم کرد.

طی یکسال گذشته احزاب سیاسی در ترکیه شاهد پوست اندازی و تغییرات در سطح رهبری بوده اند. در دوره اخیر "مرال آکشنر" رهبر حزب خوب جای خود را به "مساوات درویش اوغلو" داد. پیش از آن نیز کمال کلیچدار اوغلو رهبر حزب جمهوری خلق جای خود را به اوزگور اوزل داد و کمی قبلتر از آن نیز حزب دموکراتیک خلق ها به نام حزب برابری و دموکراسی خلق ها(DEM) تغییر یافت و تولای حاتیم اوغوللاری و تونجر باکرحان رهبری این حزب را بر عهده گرفتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تشدید خشونت‌ها علیه سیاستمداران، چالشی برای آلمان
  • جز قدرت‌های برتر منطقه و جهان هستیم/ باید امیدآفرینی کنیم
  • دوقطبی خطرناک برای بایدن/ اعتراضات دانشجویی شگفتی انتخابات را رقم خواهد زد؟
  • امکان گزینش در دور دوم انتخابات مجلس آسان‌تر است
  • حمله به یک سیاستمدار حزب سوسیال دموکرات آلمان
  • ببینید | رانندگی با تنها فراری پلاک ملی ایران چه حسی دارد؟
  • رهبر حزب سعادت ترکیه از سمت خود کناره گیری می‌کند
  • دانشجویان یهودی و مسیحی در حال حمایت از مردم غزه‌اند
  • چرا ایران هسته ای برای منطقه و جهان امنیت‌زا است؟
  • چرا ایران دارای سلاح هسته‌ ای برای منطقه و جهان امنیت‌زا است؟