Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، محمدحسین موحد نژاد مدیرکل بازرسی ویژه سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان با اشاره به اینکه لبنیات پر مصرف در زمره کالاهای گروه یک مصوبه ستاد هدفمند سازی یارانه ها قرار گرفته است، بیان داشت: هرگونه تغییر و افزایش قیمت کالای لبنی منوط به تصویب کارگروه تنظیم بازار است و باید واحدهای صنفی نسبت به درج و نصب برچسب قیمت و صدور فاکتور اقدام نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موحدنژاد در ادامه با تاکید بر لازم الاجرا بودن قیمت گذاری‌های اخیر اظهار داشت: متعاقب افزایش غیرقانونی محصولات پر مصرف لبنی( شیر، ماست و پنیر ) توسط برخی واحد های لبنی طی روزهای اخیر این سازمان در حیطه وظایف ذاتی و نظارتی خود به مسئله ورود پیدا کرده و وظیفه قانونی خود را انجام داده است.

مدیرکل بازرسی ویژه سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان با تایید افزایش قیمت غیرقانونی برخی محصولات لبنی خاطر نشان کرد: این سازمان در راستای تبیین ضرورت رعایت ضوابط و انجام اقدامات ارشادی علاوه بر انجام مکاتبات متعدد با واحدهای لبنی، با همکاری و هماهنگی دیگر دستگاه های ذیربط و برگزاری گشتهای مشترک ویژه بازرسی، ضمن ورود به موضوع گران‌فروشی محصولات لبنی، با واحدهای متخلفی که محصولات خود را بدون مجوز گران کرده‌اند نیز برخورد کرده است.

موحد نژاد ادامه داد: در این ارتباط، از ابتدای سال جاری پرونده تخلف 9 شرکت لبنی بدلیل گرانفروشی و عدم تمکین از ضوابط ابلاغی و بی اعتنایی به اقدامات ارشادی، با مجموع ارزش تخلف انجام شده بیش از 143 میلیارد ریال برای رسیدگی و برخورد قانونی لازم به سازمان تعزیرات حکومتی ارسال گردیده است.

او همچنین در ادامه گفت: پرونده تخلف یک شرکت تولیدکننده روغن نباتی نیز بدلیل عدم تمکین از ضوابط ابلاغی و بی اعتنایی به قیمت مصوب، با ارزش تخلف بیش از 49 میلیارد ریال در ماه های اخیر در سازمان تعزیرات حکومتی مطرح شده است.

نظارت مستقیم سازمان حمایت بر فرآیند تولید کارخانه های لاستیک

وی در بخش دیگری از سخنانش در خصوص توزیع تایر گفت: طبق بخشنامه این سازمان به سازمان های صنعت، معدن و تجارت استان ها در سوم مهرماه سال جاری مقرر شد به منظور ایجاد کنترل دقیق، بازرس مقیم در کارخانه‌های تولید تایر حضور یافته و از مراحل نخست تولید تا پایان کار بر نحوه فعالیت آنان نظارت نمایند و در صورت استنکاف از استقرار بازرس از سوی واحدهای مذکور، با آنان برخورد فوری و تعزیری صورت خواهد پذیرفت.

موحد نژاد از تشکیل پرونده یک شرکت واردکننده گوشت گرم گوسفندی بدلیل عدم ایفای تعهدات خود خبر داد و گفت: به همین منظور پرونده تخلف به ارزش بالغ بر 12 میلیارد ریال تشکیل و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شده است .

وی در پایان به مردم اطمینان داد، گزارش هایی که در زمینه تخلفات اقتصادی شامل گران‌فروشی، عدم درج قیمت، عدم رعایت ضوابط و دستورالعمل‌های قیمتگذاری، کم فروشی، تقلب، عدم صدور فاکتور، احتکار و امتناع از عرضه کالا به سامانه 124 ارسال می شود، با الویت رسیدگی و بدون هیچگونه اتلاف وقت در دستورکار قرار خواهد گرفت و نتیجه آن اعلام خواهد شد.

انتهای پیام/

169 / 156 لبنیات کارخانه لاستیک تولیدکننده مصرف کننده تنظیم بازار تعزیرات

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: لبنیات کارخانه لاستیک تولیدکننده مصرف کننده تنظیم بازار تعزیرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۰۰۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقدینگی بزرگ‌ترین چالش صنعت دارو/ بانک‌ها وام نمی‌دهند

بهمن صبور نایب رئیس انجمن داروسازان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، در رابطه با وضعیت  دارو در کشور اظهار کرد: نقدینگی یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های صنعت دارو است.

وی ادامه داد: اختلاف ریالی موجب کم شدن نقدینگی شرکت‌ها شده است. اجرای طرح دارویار، خرید دارو یا مواد اولیه آن را از ارز ۴ هزارو ۲۰۰ تومانی به ۲۸ هزارو ۵۰۰ تومان سوق می‌دهد. علاوه بر آن اکنون برخی دارو‌ها با ارز حدود ۴۲ هزار تومان خریداری می‌شود. شرکت‌ها پول لازم برای پرداخت این حجم از اختلاف قیمت را ندارند.

بانک‌ها وام نمی‌دهند

نایب رئیس انجمن داروسازان تهران افزود: تورم بهانه‌ای شده در دست بانک‌ها که با استفاده از آن به شرکت‌ها وام نمی‌دهند. درحالیکه شرکت‌ها برای خرید دارو و مواد اولیه آن به پول نیاز دارند تا بتوانند مابه التفاوت قیمت ریالی را پرداخت کنند. همین موضوع می‌تواند صنعت داروسازی را با مشکلات زیادی رو به رو کند.

صبور به طرح دارویار اشاره کرد و گفت: در طرح دارویار برای خرید دارویی که قیمت کل آن ۱۰۰۰ واحد است سهم بیمار ۱۰۰ واحد، سهم بیمه پایه ۳۰۰ واحد و سهم دارویار ۶۰۰ واحداست. با این توضیحات، دارویار سهم خود را از آذر ماه سال ۱۴۰۲ پرداخت نکرده است این در حالیست که قرار بود با اجرای طرح دارویار ظرف یک ماه پول مراکز از طریق سازمان هدفمندی و سازمان برنامه و بودجه واریز شود.

نایب رئیس انجمن داروسازان بیان کرد: اکنون مجموع طلب شرکت‌ها از داروخانه‌ها به بیش از ۷۰ همت رسیده است که حدود ۲۴ همت برای بخش دولتی و ۴۶ همت برای بخش خصوصی است. این بدهی برای بخش خصوصی بسیار بی‌سابقه است هیچ زمانی بدهی بخش خصوصی از بخش دولتی بیشتر نشده بود. لازم به ذکر است که داروخانه‌ها حدود ۱.۵ همت چک برگستی دارند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر تولیدکنندگان پول لازم برای پرداخت مابه التفاوت قیمت ریالی ارز را داشته باشند، مواد اولیه مورد نیاز برای تولید ۶ ماه دارو را خریداری می‌کنند و در نهایت هیچ مشکلی هم برای صنعت دارو به وجود نمی‌آید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آجیل فروش متخلف در زنجان جریمه شد
  • مقصر هدر رفت ۳۰ هزار لیتر نفت کوره محکوم شد
  • یک مدرسه غیر انتفاعی به دلیل اضافه دریافتی ۲۰ میلیارد جریمه شد
  • نقدینگی بزرگ‌ترین چالش صنعت دارو/ بانک‌ها وام نمی‌دهند
  • جریمه نمایندگی فروش خودرو در شیراز
  • جریمه نمایندگی فروش خودرو به دلیل گرانفروشی
  • جریمه برای گرانفروشی خودرو
  • بهره‌مندی از عواید وقف به نفع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان
  • محکومیت ۴ میلیاردریالی قاچاقچی سیگار در زنجان
  • بازداشت ۴ کنکوری متخلف ؛ جزئیات تخلف این ۴ نفر