Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-01@05:41:04 GMT

جایگاه فناوری در گیاهان دارویی دنیا کجاست؟

تاریخ انتشار: ۸ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۳۰۱۸۶۷

جایگاه فناوری در گیاهان دارویی دنیا کجاست؟

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز، فعالان عرصه گیاهان دارویی از نبود جایگاه مناسب این صنعت در کشور گلایه‌مند هستند و معتقدند توجه درست و به هنگام به گیاهان دارویی می تواند اقتصاد کشور را رونق داده و اشتغال‌زایی در‌خوری برای جوانان جویای کار فراهم کند.
میترا مهربانی یکی از فعالان صنعت گیاهان دارویی که سالیان سال است در این حوزه فعالیت می کند و هنوز به نتیجه دلخواه خود نرسیده، با انتقاد از عدم توجه لازم به این صنعت ارزشمند در کشور، می گوید: متأسفانه توجه لازم در ایران به این زمینه اصلا در خور شرایط و استعداد های کشور نیست و هنوز در این صنعت نتوانسته ایم به جایگاه واقعی خود برسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر بتوانیم این صنعت را رونق دهیم، تراز اقتصاد کشور را جابه‌جا خواهیم کرد.
وی در پاسخ به این سوال که جایگاه فناوری در گیاهان دارویی دنیا چیست؛ بیان می کند: بر خلاف تصور سنتی و قدیمی که در کشور وجود دارد، فناوری جایگاه قابل توجهی در حیطه گیاهان دارویی دارد که این موضوع هم در عرصه تولید محصولات مختلف گیاهی است و هم در زمینه تولید دارو از گیاهی. امروزه در دنیا استفاده از فناوری در صنعت گیاهان دارویی بسیار گسترده و توسعه یافته است.
وی معتقد است با این ظرفیت بالایی که ایران در عرصه گیاهان دارویی دارد باید از خام فروشی دور شویم، که این کار تنها با اهمیت دادن به افراد و شرکت هایی که می خواهند در این عرصه فعالیت کنند و زمینه علمی لازم و تمایل به کار دارند؛ ولی پشتیبان کافی و وافی را ندارند، امکان‌پذیر است. به همین دلیل مسئولان این صنعت باید به جوانان و متخصصان با انگیزه در این حوزه فضا دهند و عرصه را برای فعالیت آنها باز کنند.


این فعال صنعت گیاهان دارویی ادامه می دهد: متاسفانه سیاست‌گذاری ها در این حوزه چندان عملیاتی نمی شود و حمایت درستی از فعالان این عرصه صورت نمی گیرد در حالی‌که متخصصان این حوزه توانمندی های زیادی دارند و می توانند نقش بزرگی در اقتصاد کشور بازی کنند؛ اما به دلیل عدم حمایت ها برخی متخصصان به انتهای این مسیر نمی رسند و تلاش های آنها ابتر می‌ماند.

وی معتقد است که وجود استارتاپ ها، شرکت های دانش بنیان، پارک های علم و فناوری و صندوق های جسورانه در این صنعت بسیار مفید است و اگر از این نوع فعالیت ها حمایت شود، می توانیم به توسعه درست این صنعت امیدوار شویم.
چهارمین جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی، فرآورده‌های طبیعی و طب ایرانی (سنتی) به همت ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی، 21 تا ۲۴ آبان ماه 97 در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

20 / 20 میترا مهربانی فعال عرصه گیاهان دارویی کارافرینی جایگاه فناوری در گیاهان دارویی فناوری حیطه گیاهان دارویی شرکت های دانش بنیان اشتغال‌زایی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کارافرینی فناوری شرکت های دانش بنیان اشتغال زایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۰۱۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیمبابوه به صنعت کشاورزی و دارویی ایران نیازمند است

به گزارش خبرنگار مهر، کنستانتینیو چیونگا صبح دوشنبه در حاشیه دیدار با مسئولین گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: قطعاً صنعت تراکتورسازی ایران با توجه به موقعیت کیفی و کمی خواهد توانست کشاورزی زیمبابوه را متحول کند و از کشاورزی سنتی به سمت صنعتی و مدرن هدایت کند.

معاون رئیس جمهور زیمبابوه گفت: قطعاً صنعت تراکتورسازی ایران با توجه به موقعیت کیفی و کمی خواهد توانست کشاورزی زیمبابوه را متحول کند و از کشاورزی سنتی به سمت صنعتی و مدرن هدایت کند.

چیونگا مشخصاً به تراکتورهای ۴۷ و ۷۵ اسب بخار تراکتورسازی اشاره و تاکید کرد: تراکتورهای ایرانی از لحاظ کمی و کیفی و بخصوص فراتر از تولیدات بسیاری از کشورها پیشرو در این صنعت می‌باشد.

وی همچنین صنعت داروسازی ایران را نیز منحصربفرد دانست و گفت: استفاده از تولیدات دارویی ایران در زیمبابوه صورت گرفته که بسیاری راضی کننده بوده است.

چیونگا خواستار ایجاد شرکت مشترک برای افزایش و تسهیل مراودات دو کشور در زمینه‌های مورد اشاره شد.

این مقام ارشد در عین حال روابط کنونی دو کشور را بسیار ایده آل و مثمرثمر دانست و اظهار داشت این روابط باید توسعه یابد.

گفتنی است کنستانتینیو چیونگا چند روز پیش با رئیس جمهور ایران اسلامی و معاون اول رئیس جمهور کشورمان دیدارها و مذاکرات گسترده‌ای داشته است.

کد خبر 6091872

دیگر خبرها

  • تحریم ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران
  • ظرفیت کشت گیاهان دارویی در بیش از ۵۰ نقطه لرستان
  • خودکفایی، اشتغال و معیشت با استفاده از پساب‌های کشاورزی
  • اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی
  • دستاوردهای عملیات‌ وعده صادق ‌در عرصه علم و فناوری چه بود؟
  • جهش در اقتصاد کشور نیازمند نوآوری و فناوری‌های جدید است
  • زیمبابوه به صنعت کشاورزی و دارویی ایران نیازمند است
  • سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • پایش سطح زیرکشت محصولات استراتژیک کشاورزی با استفاده از داده‌های فضایی